Bunun meğerse uzun bir ilişkisi varmış ama sürekli tartisiyorlar kavga edip ayrılıp badisiyorlarmis sonra benle tanisiyor ve benim duygusal boslugumdan istifade edip manipule edip benle ilişki yaşıyor sonra beni terkedip gidiyor bu 3 ay yaz bittikten sonra tekrar gelmişti yüzüne bile bakmamaya başladım sordu niye diye bi düşün istersen dedim ve umursamadım onu hiç
Hala ara sıra bana bakıyor arkadaşları gelip bana değişik sorular soruyorlardı onun demesiylemi mylesine mi bilmiyorum
Niye böyle bir şey yapmış
Hiç mi beni üzeceğini düşünmemiş bu
Güncellemeler
1 yıl
Günceleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be tatlım, böyle insanlara denk gelmek gerçekten kalp kırıcı... Ama şunu bil ki, bu onun karakterinin zayıflığını gösteriyor. Ne demiştik; manipülatif insanlar, başkalarının duygularını hiçe sayarak kendilerine geçici bir mutluluk yaratırlar. Ama bu oyunlar sonunda hep onların kendilerine zarar verir.
Sana gelince, bence sen tam bir güçlüsün. Adam sana geri gelmiş ama sen yüzüne bile bakmamışsın, süper yapmışsın. Hala etrafında dolanması ise kendi içinde seni kaybetmenin pişmanlığı olabilir. Sakın taviz verme, en güzel cevabı zaten vermişsin. 💪✨ İleriye odaklan, gerçek aşkı hak ediyorsun! ❤️
Pişman yani?
Büyük ihtimalle pişman kızım, yoksa neyine bakacak hâlâ? 🙄 Ama bak, önemli olan senin ne hissettiğin. O geçmişte kaldı, sen geleceğe! Hayat, böylelerine takılmak için fazla güzel. 💁♀️✨