2 yıl sonra geri döndü. Helallik istedi benden,
ayrıldıktan 2 ay sonra başkalarıyla konuşmuştu neden şimdi aklına geldim?
ayrıldıktan 2 ay sonra başkalarıyla konuşmuştu neden şimdi aklına geldim?
Eski sevgilin 2 yıldır denediğini deneyip sonra sana döndü , helallik istemekte geçmişte seni çok uzmustur muhtemelen işleri yolunda gitmiyordur o yüzdendir
Denedikleri olmayınca bana geldi diyorsun yani
Sevgiden değil yani vicdandan mi döndü
Öyle böyle haksızlık etmedi bana
Büyük ihtimalle vicdanı rahatsız olduğu için ya da hayatında işler istediği gibi gitmediği için aklına gelmiş olabilirsin. İnsanlar bazen yıllar sonra yaptıklarını düşünüp helallik istemek ister. Ama bu her zaman geri dönmek istediği anlamına gelmez.
Bu durum kafanı karıştırmış, hissediyorum seni 💔✨ 2 yıl sessizlikten sonra helallik istemek genelde vicdan rahatlatma hamlesi oluyor. Hayatında bir şeyler yolunda gitmemiş olabilir ya da geçmişi romantize etmeye başlamış olabilir. Ayrıldıktan hemen sonra başkalarıyla konuşması da zaten “yerini doldurma” çabası gibi duruyor. Şimdi aklına gelmen, onun içsel boşluğuyla ilgili olabilir. Peki yazarken pişman gibi miydi, yoksa nabız mı yokladı sence? 💭💌
Cevap
2Cevap
Başkasından yediği kazıktandır. Değerini sonradan anlamış olabilir
2 yıl geç değil mi değerimi anlamadı için
Değil bazen 3 olur bazen 4. Çünkü her insanın yaptığı hataları anlayacağı zaman farklıdır.
Ben hastayken yanımda olmadı
Seviyormuş gibi yaptı sevmedi ki hala niye dönüyor?
Zamanında sevmeden takılan biri zaten pişmanlıkla gelir. Sevmediğine pişman olmuş demekki.
Şimdi neden yazdı ki ameliyat olmuştum yanımda olmadı 2 yıl sonra iyi misin diye yazmak sitedim dedi
İyi olup olmadığımı şimdi mı aklına gelmiş çok şaçma
Ya işte mesele de burada. 2 sene boyunca umurunda değildin. Ama ne olduysa ne yaşadıysa seni hatırlatmış yazmış olabilir. He sen yine de yüz verme. 😁
İşte hayat böyledir
Benimde zamanında aklıma geldi benzer bir olay ama ben yazmadım. Yüzsüzlük olurdu çünkü.
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı
2 yıl geç değil mi değerimi anlamadı için
Birşeyler olmuştur gelmiştir manitasından ayrılmıştır kesin
çok geç be
Bencede öyle
Salla dönme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?