Dümdüz tipsizim işte avuntuya gerek yok, anketi oylayın.
Hayır
Bir gün parayı bulursan belki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her gün 40 kere okunur İlim ve zenginlik kapılarının açılmasına vesile olan salavat eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi cezilen cemilen daimen bi-devami mülkillah şükranlillah allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin. .
Ohoo biz ne tesbihatlar ezberledik okuduk, okuttuk, hevesimizi aldık yerimize oturduk. Hiçbir şey istemiyorum artık ne istesem olmadı, bir tek sey oldu o daha büyük imtihan oldu benim icin.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama hemen umutsuzluğa kapılma sakın! 😔 Aşk dediğin şey dış görünüşten çok daha fazlası bence. Birini gerçekten seven kalbinin güzelliğine, ruhuna, enerjisine aşık olur. İnan bana, evlilik için yaşın da asla geç değil! 💖 Sen yeter ki kalbini aşka aç, doğru insan seni bulacak ve seni olduğun gibi sevecek. 🥰 Sence de öyle değil mi, aşk dışarıdan görünenle mi ilgili sadece? 🤔
Cevap
7Cevap
Çirkin sevenlerde var. Bu sitedeki arama kısmına "Çirkin seviyorum" diye yaz bir sürü soru var
Sevgiliyi boş ver. Evlenecek kızda bulamazsın. Sende yanlızlığa alışmaya başla
Sen 29 ben 22 benimde yok ağa yaşıyoruz deniyoruz olur desem yalan olur ama kesin olmaz desem de yalan olur en iyisi beklentiye girmemek
Keşke hiç doğmasaydım
Bende doğmak istemezdim ama üzülsek de çözüm değil sorunu çözmek için ufak adımlar at sende belki burundan dolayı mesela benim burnum büyük estetik olucam sende kendini analiz et ona göre değişmeye çalış
Benim de kafam büyük😂
Ona göre saç modelini değiştir hocam veya ameliyat ile çözümü var mı bir bak bence
Yani kafamı küçültebileceklerini pek sanmıyorum ama yine de bakarım.
şu an kullandığın saç modeli ne aga
Modeli ne derken isimleri mi var bir de
O kadarını bilmiyorum
Nasıl kestin onu soruyom
Kenarları sıfırdan 2ye kat seklinde, üst tarafı da sag tarafa tarayıp ayırıyorum
Saç modelin iyi hocam kısa kullanıyorsan üstü blraz daha uzatmam daha iyi olabilir diye düşünüyorum
Kader kısmet bu işler
Paraya da bakmaz tipe de bakmaz
Hala bulamıyorsan yardımcı olalım
Olur
tamam bak
İlla vardır senin gibi tipsiz bir kadın onunla olursun
Var var da bizi de hemen kabul etmiyorlar
Bir ihtimaldir yaşamak
😒😒
Parayı bulursan belki..
Paran varsa evlenebilirsin
Buna sen mi karar verdin?