Sadece sevgili olmadan bel altı şeyler yaşamak için geliyorlar duygusal bir şey yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır, elbette evlenebilirsiniz. Yaşınız henüz genç ve hayatınızın geri kalanında birçok fırsatınız olacak. Bazı insanlar erken yaşta evlenirken, bazıları ise daha sonra evlenirler. Önemli olan, doğru zamanı beklemek ve hayatınızı bir başkasıyla paylaşmaya hazır olduğunuzda uygun bir eşle karşılaşmaktır. Kendinizi tanıyın, ilgi alanlarınızı geliştirin ve sosyal çevrenizi genişletin. Bu şekilde, potansiyel eşlerle tanışma fırsatınız artacaktır. Unutmayın, herkesin hayat hikayesi farklıdır ve kimseyle karşılaşana kadar bekar kalmak normaldir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de bu durumdan muzdaribim. Yani konuşmaya başlıyorsun hemen konu cinselliğe geliyor ben de anlamıyorum ne ara konustuk ne ara bir şeyler oldu. güvenemiyorsun sevgili olunca yarın bir gün başkasına gider diye de ilişkiye de başlayamıyorsun yarım kalmak istemiyorum. En azından duygusal bir bağ ile başlarsam karşı taraf ne zaman hazır olursa ozaman konusuruz veya yaşarız bazı şeyleri ama onu da bulmak cok zor senin gibi düşünen bir kız bulsaydım şimdiye evlenip huzur ve mutluluğa kavuşmuş olurdum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öyle şerefszlere izin verme sakın. Seni gerçekten sen olduğun için cinsellik beklemeden saf aşkla sevecek kişiyi bekle
Ve en önemlisi kendine öylesini hakedecek biri ol böylece hayırlısı karşına çıkacaktır illaki sabırlı olunca00 Yorumla
Sevgilim var ama değerli hissetmiyorum ben de 24 yaşındayım ayrılırsam bir sonraki ilişki en erken 30umda olur herhalde. Olsun hayatın tadını çıkar evlenmek mühim değil sonuna kadar götürebilmekte mesele, geç olsun güç olmasın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklere Şu an gokten para mi yagiyor saniyorsunuz acaba bilmiyorum ki erkek hangi parayla ev kuracak is nasil bulacak bu ekonomide nasil yasayacak bunu erkegin tek basina nasil dusungunu gormeden havadan beyaz atli prens bekliyorsaniz yazik yani hangi ulkede yasadiginizi biraz gorun bu sadece sen icin degil genel soyluyorum boyle beklentisi olan varsa bosa dusunmesin oyle bir hayal yok
07 Yorumla- +1 yıl
ne parasi para ne arar bende 😂😂
- +1 yıl
evlilik istemiyorum ki yanlis kisiye reklam yapiyorsun 😂😂😂 simdi evlilik isteyen kizlar hayal kirikligi yasar falan reklam yaptin diye kizlar seni dover benden soylemesi
- +1 yıl
Ayyy seninle de evlenmek için ne can atiyorduk ajjanaba
- +1 yıl
evde kalip koca beklemeye devam et o zaman asko kusko 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılGeçenlerde kadının biri buraya başlık açmıştı her gelen benimle sevgili olmak istiyor hiç ilişki teklif eden yok hepsini ret ediyorum yazmıştı. İşte öyleleri olduğu sürece gerçek değerli olanları anlayan azaldı.
41 Yorumla
Soran+1 yılOnun tamm tersiyim
+1 yılKanka sana şöyle söyleyeyim. Ben bir erkek olarak 20 li yaslarimdayim. kızların 20 li yaşlarındaki ciddi iliski erkegini asla sevmediğini anladım. Ne zaman takılmak eğlenmek için yanaşsam kızlar daha çok yaklaşıyor. Aslında bu tür erkeklerin olmasının suçu kızlar. Kızlar genç yastaki erkekleri eğlenmek için istiyor ilerleyen yaşlarda yaşı büyüyunce ciddi ilişki erkeği ariyorlar
24 Yorumla
Soran+1 yılBen takılmalık erkek istemiyorum
- +1 yıl
Yasin 19 falanken nasildin?
Soran+1 yılYine istemiyordum takılmalık
- +1 yıl
Yanına yaklaşan efendi erkekleri reddettiysen onlarıda kaptı or kızlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kız yasında ne var ya bu kadar böyle şeylere yani. illa olur insan dolu dünya 8 milyar insanın olduğu dünya biriyle karsılasamayacak kadar büyük değil. illa bir gün sokağında nbiri gececek ve diğerleri gibi gecip gitmeden, pencerenin önünde duracak
00 Yorumla
+1 yılKaderindeki kişi yine kaderinde yazılan saat ve tarihte alcak seni.
311 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver halay çekelim
- +1 yıl
😀😀😀😀 zorla kaşınıyonuz. Ciddi cevap verem diyom kaşınıyonuz he😀😀
- +1 yıl
@Balloons 😀😀😀 zorla kaşınıyonuz
- +1 yıl
@Balloons 😀😀😀😀 madem halayı sevdiniz, ozaman halaya devam
- +1 yıl
@Balloons sen
- +1 yıl
@Balloons şımartıyorsun beni. Ben gençlerin önünde engel olmayım
+1 yılöncelikle sevgilinin olmaması evlenemiceksin anlamına gelmiyor şu saçma düşünce yi kafandan sil belkide sadece eşinle yaşamak istiyorsun bu tarz şeyleri gayet normal seni yargılayanları da boş ver herkes kendi hayatıyla yükümlüdür
her koyun kendi bacağından asılır
bu kadar00 Yorumlaneden evlenmek? neden bu yaşta tek amaç evlenmek? evlenmek bir başarı veya bir kademe atlama değildir ki!! önce hayatını yaşa doğru kişiyi bulursan düşğn daha yaşın çok genç hem de çok. ve evlenmeyi ayatta başarı olarak görme. işinle mesleğinle biyere gelmeye çalış. en önemlisi mutlu ol. başka hayatın yok.
00 Yorumla
+1 yılGünümüz dünyasında bunlar çok normal oldu. Normal olmayıni normal yaptınız. El birliği ile
Aşk sevgi gibi kavramların lafta bırakıp içini boşaltıldı.
00 Yorumlaheheeey ben gelmişim 34 yaşına sen neyden bahsediyorsun kız 😂😂 ben napim o zaman. öleyim ben en iyisi 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen 27 yım sevgilim bile yok muhtemela evlnemeyecegim konustuklarim oluyor ama icraat de yok öyle
10 Yorumla adamlar ne yapsın düğün masrafından evlenemiyorlar.
o yüzdende ôylesine takiliyorlar galiba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin bir zamanı var bence dert etmeyin üstelik yaşınız çok genç
Bir de bu zamanda evlilik kolay mı ekonominin sanki farkında değilsiniz10 Yorumla
+1 yılBenimde sevgilim yok hatta hiç olmadıda, zaten evden dışarı bile çıkmıyorum sanırım yalnızlık benim kaderim 😄
11 Yorumla
+1 yıl30 yaş altı erkeklerin ne evlenecek maddi durumu var ne de ciddi olacak kafa yapıları var.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde sevgilim yok, evden dışarıya çıkmıyorum, görücü falan gelmek istiyorlar hiç ummazdım böyle birşeyi
213 Yorumla- +1 yıl
Yaş geçince ne yapacaksın peki
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa 26 olmak üzereyim napayım nasip bu işler, uzun ilişkim vardı nasip olmadı onunla evlenirim diye düşünüyordum. Kafama görede görücü çıkmadı ya çok zengin ya da alkolik
- +1 yıl
Neden görücü usulü ile düşünüyorsun ki mesela çevrende yokmu arkadaş ortamından falan
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa şöyle ki benim hiç arkadaşım yok
- +1 yıl
Nasil ya anlamadım ozaman ailenden dolayi bir sorun var
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa şanslı değilim arkadaş konusunda, üniversitede iyi dostlarım oldu farklı şehirlerdeyiz görüşemiyoruz, gezmeyi tozmayıda sevmiyorum, soğuk bir karakterim var. Aile ile ilgili sıkıntım yok
- +1 yıl
Hım anladım peki kapalı birisimisin çünkü genelde kapalılar bu durumu yaşıyor çevremde de var maalesef kendilerini geri çekiyorlar
Soran+1 yılNe alaka be ben tesettürlü değilim sevgilim yok
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa bu soruyu kimeydi burası karıştı
- +1 yıl
Sen girme araya soran
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa tesettürlü değilim
Cevap sahibi+1 yıl@RealistPasa attım
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılHerkesin bir nasibi vardır. Sizn de vardır elbet gelir bir şey yapmanıza gerek yok o sizi gelir bulur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizin yaşınız da kızlar duygusal erkek arıyor, iş ciddiye binince kaçıyor. Kaldıra bilecek misin ciddi bir ilişkiyi, olaya böyle bakmalısın.
10 YorumlaKendin bul. Ne bekliyorsun namuslu yakisikli tam istedigin gibi adam kapina gelicek evlenme teklifimi edicek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlikik bu zaman da bana da zir bir umut fur hep bekle bekle yas ilerledi bu saatten sonra umudum da yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Ben 36 yaşındayım ve yalnızım... Her şeyin para olduğu zamanda evliliği imkansızlaştırdılar. Bu konuda sen de ben de yalnız değiliz.
00 YorumlaBu kadar çok takarsan sebebiyle tokat yersin. Hayati biraz normal akışına bırak. Bu kadar üstelersen yanlış birisiyle de evlenebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapinca evlenecegini mi zannediyon yataga atilirsin sadece sevgililik seks iliskisidir evlilik kurumu degil olan sana olur sadece
00 Yorumla Anlamıyorum bu evde kalmayı dert etmelerinizi kızlar ya lütfen biraz ayaklarınızın üstünde durursaniz böyle şeylere dert etmezsiniz
00 YorumlaRıfkı efendı seni bi üflesin kısmetin açılır
01 Yorumla
Soran+1 yılBu tiple uflese bile nafile
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler nasip biraz çevrene daha duyarlı ol belki insanlar senden ret yememek için böyle bir çekingen duruyorlardır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin merak etme doğru kişiyi be doğru zamanı sabırla bekle
20 Yorumla
+1 yılHer sevgilisi olan evlenmiyor. Sevgilinin olması yeterli, evliliğe gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım bi flortüm olucak sandim oda benle zaman geçirmek istedi flört takılalım dedi çok üzgünüm
13 Yorumla
Soran+1 yılDuygularınla oynamış serefsz
Cevap sahibi+1 yılKnk gel büyücü arayalım birlikte lütfen
+1 yılsosyal ortamların neler o önemli hep evdeysen doğal
00 Yorumla
+1 yılgel senin doğum haritana bakalım neler çıkacak
00 Yorumla
+1 yılDoğanın kanunu bu hormonal seks :) Duygu denen şeyi insanoğlu yarattı popon :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı değil doğru kişiyi beklemek gerekir çok karamsar olmayın
00 Yorumla
+1 yılKanki daha çok yolun var olacak hepsi merak etme yavaş yavaş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki istediğin sıklıkta ilişki yaşayacak kadar çekici değilsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin karşısına dilediği gibi insanlar çıkar umarım🙏🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılBende 24 olucam benimde hiç sevgilim olmadı ama evlenirsin sen korkma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde yok ne var yani bunda
Sevgili olmayinca hayatin mi bitiyor00 Yorumla
+1 yılDuyguların nesli tükendi, sadece sen değil herkesin aşka inancı yitti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDiyosun ya duygusal yok belaltı. Sizinki tamammen dugusal hep 💲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff sen bensin yaa usandım artık evlenemiyorum sevilmek istiyorum hepsinin aklı orada
14 Yorumla
Soran+1 yılGıcık oluyorum sevilenlere
Cevap sahibi+1 yılBende 🙄🙄 nasıl seviliyo diyorum
+1 yılevlenmek için acelen varsa görücü usulü evlenebilirsin ama eğer böyle bir acelen yoksa çevreni genişletmeye çalış yeni insanlarla tanışmaya çalış o zaman karşına birisi çıkar tabii nasipten öte yol yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım hâlâ bekarım hiç sevgilim de olmadı yalnız yaşlanacağım herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmenin farkı imza tek. Evlenince de akılları orada senin de olur.
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenemeyesin evlendiğin adamla da bel altını da sevgiyide doya doya yaşarsın herşeyin zamanı var sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha seven yok ne evliliği
- +1 yıl
Bilemezsin kimin ne hissettiğini ki güzel tatlı bı kızsan ve eglenceliysen zaten platonik aşığın yine vardır
Soran+1 yılSeven açılır
- +1 yıl
Kendisi belli bı olgunluğa gelmişse gezip vakit geçirmek ister
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaşın genç daha.
duygusal olman da çok güzel.00 Yorumla Bi dur be ortalık karışık zaten bu hale evlenme derdinde evlenip ne yapacaksin bu boktan dünyaya cocuk mu getireceksin
20 Yorumlavalla yasın daha cok genç evlenipte ne yapıcaksın hayatını yaşa gez toz kendini geliştir 27 yasında evlenirsin
10 YorumlaYalnizlik zor ama nasibinde varsa seni bulur merak etme
21 Yorumla- +1 yıl
Takip eder misin :)
Bence bu konuda özeleştiri yapman gerekmiyor mu? Gerçekten ne arıyorsun, karşı tarafa kendini nasıl takdim ediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBende 23 benim de aynen böyle düşünüyorum reis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulmak kolay değil haklısın
20 Yorumla
+1 yılGeç kalmadin merak etme sadece hormonlarin tavan
10 Yorumla
+1 yılDaha erken dur bakalım
10 Yorumla
+1 yılYaşınız henüz genç evlenirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmek için yaşı değil aşkı bekle
Yani dogru kisi oldugundan emin olmak çok önemli10 Yorumla
+1 yılEvlenirsin vakti vardır
10 Yorumla
+1 yılBen olayım bende 24 yaşındayım gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hayatını yaşa canımmm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin daha yaşın erken stres yapma.
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem