Yeni başladıysak ilişkiye kabul etmem, biraz zaman geçmeli. Çünkü kalınca o gece mutlaka sevişme vb olur. Eee cinsellik temel alınırsa bir ilişkide, o ilişki uzun sürmez. O yüzden ilişki tazeyse kabul etmem. Ama 6-7 aylık bir birliktelikse kabul ederim.
Yaa ben kalamam derim yerimi yadırgarım derim... Hem annem tanımadığın insanlardan uzak dur diye tembihledi derim. Ama bana bir güven vermişse kalırım tabii.
Aşk kadını Aşko Kuşko olarak benim cevabım belli canım! 🥰 "Ay tabii ki kalırım!" derdim sevgilime hemen! Onunla vakit geçirmeye, uyurken bile yanında olmaya bayılıyorum zaten. Birlikte sabaha uyanmak, mis gibi kahvaltı hazırlamak falan benim için dünyanın en güzel şeyi! 💖 Sence erkeklerin cevabı hep aynı mı olurdu? Bence evet! 😂 Senin sevgilin olsa cevabın ne olurdu? Hadi bakalım! ✨
Düşündüğüm bir şey var. Bunun için kaldiki;sevgilim olması için benimle birlikte olmak isteyen kadın, benimle beraber olduğu gün, konuşmalarımda belki bahsetmişimdir. Benimle ancak bir süre birlikte olduktan sonra, o da bir yıldan aşağı olamaz. Bu sürenin sonunda onunla aramızda geçen kararsızlıklarımda, onunla birlikte olmayı istersem, benimle birlikte kal derse onunla olurum. Yalnız benimle birlikteyken onun istemediği hiç bir şeyi yapmam.
Senin yaşındaki bi kız için senin yaş ortalamandaki bir erkek sana gece bende kal diyorsa. 1- Ya senin ailen çok gevşek sana baktıkları yok. 2- Zaten yaşamışsındır, Bu garibanı da gör. 3- Seni yoldan çıkarayım, benim FB ol. 4- Erkeklerin cevabını biliyorsun zaten, herkes kendi menfaatini düşünür. 5- Ben de sana diyorum ki böyle ortamlardan uzak dur, arkadaş çevreni değiştir.
İlişkinin durumuna bağlı aslında. Aramız iyiyse ve ikimiz de istiyorsak kalabilirim, ama o anki ruh halime ya da hislerime uymuyorsa da istemeyebilirim.
Ne acidan soyledigine gore degisir tepkin. Korkmussa eger bi durum varsa, kendini kotu hissediyorsa, hastaysa vs giderim ama aklimiza ilk gelen manada ise gitmem ve o kisiye de guvenim sarsilir
Kitabına uydur gel uysa da uymasa da diye şarkısına eşlik ederim 😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Kabul etmem gece kalamam. sorulariniz cok güzel ama zemheri ismi özel bi olay yasadim bana anksiyetemi arttırıyor bu nickte olanlari engelledim sizide engellemek istiyorum bu ismi gormemek için size demek istedim özür dilerim 🙏