Kaderimizdeki evleneceğimiz kişi değişebilir mi yoksa değişmez mi ve o kişiyi kaçırırsak eğer bilmeden yine de dönüp gelir mi
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kader kavramı o kadar farklı ve derin bir şey ki. Şimdi şöyle; diyelim ki kaderinde toplam 2 adayın olacak ama sen birini tercih edeceksin eğer kaderinde evlilik varsa, eğer yoksa zaten tercih etmeyerek kaderinde olmaz. Neyse kaderine yazılan kişi zaten belli ama sen kendi iradenle seçiyorsun ya bu iradenle kaderini değişiyorsun ama bu değişiklik yapman bile kaderinde yazılmış.
Yani kaderin değişir ama o değişiklikte kaderdir.
Diyelim ki o kişiyi kaçırdın o kişi kaderinde karşına çıkacaksa çıkar. Belki kendi iradenle belki onun iradesiyle belki de tevafuk yoluyla bunu bilemeyiz.
Anlıyorum bu işlerden anlayan birisin sanırım pek bilmiyorum kadeimie evleneceğimiz kişiyi Allah seçeceğimizi bildiği icinmi yazıyor yoksa şu kişiyle şu kişi evlenecek diyerek kendimi belirliyor
Allah seçimlerimizi biliyor 😄 ama her zaman da seçimleri bize bırakıyor, boşuna akıl ve irade yeteneğini vermedi bize yani
Canım benim, kader konusu ne kadar da düşündürücü, değil mi? 🤔 Bence hayat bazen bize sürprizler yapsa da, seçimlerimiz ve enerjimiz de kaderimizi şekillendiriyor. Sanki bir yol haritası var ama o yolda kimlerle yürüyeceğimize biz de karar veriyoruz. Yani, eğer birisi senin içinse, bence evren sizi mutlaka bir araya getirir, yollarınız elbet tekrar kesişir! 💖 Aşkın gücü her şeyin üstünde bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin deneyimlerin oldu mu hiç? ✨
Cevap
6Cevap
Sen hayatında kimi istersen o senin kaderin oluyor. Kaderin senin çabana tercihine seçimine bağlı.
Bu mümkün değil o zaman herkes istediği ile evlendirdi
Bu işler kumar gibidir. Ya kazanırsın ya kaybedersin. Kader diye bir şey yok. Kader senin istemediğin sevmediğin biriyle evlenmek midir? Değil. İstemiyorsan hayır diyebiliyorsun. O zaman kader değil
Genel ülke deki kızlar boş kafaları saçma düşünceleri kaderi değiştirmek için kocaya kaçan haftaya müge anlı da olan kitle gibi 🙄 zıp zıp
Her seçeneceğimiz başka kişiye çıkıyor yani değişebilir bir sürü ayrı olasılık yazılı
Kaderimizi kendimiz belirleriz
Kader diye bir şey yok.
Bilmiyoruz kaderi biz yazmadık
Bilemeyiz
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?