Takıntılı gibi her gün onu düşünüyorum, ne kadar istemesem de ama elimde değil. Ne yapmam gerek, artık gerçekten unutmak istiyorum onu.
1 ay
olması gereken.
hayatından çıkardığın insanı unutmakta bir anlam göremiyorum. hayatına giren her kişi seni sen yapıyor. sen şu anki ilişkinde yaptığın şeyleri içine doğduğu için falan mı yaptığını zannediyorsun? hayır. unutmadın çünkü öncekileri. hayatına dokunan herkes sana bir şeyler öğretti.
insanoğlu ders almalı her şeyden, bu da geçmişi unutmamak ile oluyor.
bi insanı tamamen unutamazsın
17 senedir beni unutmamış 3 oğlu olmuş ispanyaya yerleşmiş bütün hayatımı takip etmiş. boşanmamın ardından bana yazan hesap soran bir eski sevgilim geldi aklıma...
Başkasına şans vermedigin için unutamıyor olabilirsin. Birde hayatında yapacak hedefler koy boş boş beklersen hayatında hiçbir değişiklik olmazsa asla unutamazsin ki. Sevdiğinden değil boş yere takıntı yapmışsın. Kötü yanlarını düşün daha çok sogursun birde psikoloji kitapları oku iyi gelir belki
Ayyy canım ya, 4 yıl dile kolay! 😔 Böyle hissetmen çok doğal, bu durum seni yıpratıyor olmalı. Öncelikle kendini suçlama, bu tür duygular bazen zamana direnebiliyor. Bence artık kendine odaklanma ve yeni başlangıçlar yapma zamanı. Hayatına yavaş yavaş yeni hobiler, yeni insanlar katmaya çalışsan nasıl olur? Belki de bu, kafanı dağıtmak için harika bir yol olur. Ne düşünüyorsun bu konuda? 💕💫
Cevap
7Cevap
Evlendi say. O evlenebilir de beynine sürekli o zaman ışık hızıyla beyin o artık sana ait değil sinyali veriyor
Hayır evdenmedi
Sen evlendi say işte beynine o sinyali ver ki imkansız olduğunu anlasın
Ama beni hiç mi sevmedi anlamıyorum hiç mi karakterim samimyitim ona karşı olan davranisimi özlemiyor
Özlese yazardı... O kadar seneden sonra bir umut kırıntısı dahi olmamalı bitir geç atla o basamağı ki önüne başka insanlar çıksın.
Özlediğini biliyorum sadece gururuna yediremiyor bana yazmaya
Seven erkek yüzsüzdür 10 kere reddettiğim adam 11. Kez yazıyor çünkü istiyor sen bu masala inanmaya devam edersen omrunu heba edersin.
Yani istese olurdu vay be
Yaşadıkların iicnde yer etmiş. Başka çivi bul geçer
Hiç bir şey yaşamadık
O zaman obsesif hale gelmişsin. Tedavi gerekiyor
Hiç bir sey yaşamadık derken cinsel diyorum
Cinsellik
Anladım. Sana değer verecek aklı başında olgun birine şans ver sana hayat versin
Kadınlar kaçan ve toxic olana takılıp kalır. Tedavilik durumdasın. Sana onu unutturacak benim gibi mert olgun biri sana güzel bir hayat sunar
Nasıl düşünüyorsun neden? Düşündürecek ne var başkasında bulamadığın onda olan ne var?
Ask sevgı degıl takıntı bu artık onca sene
Evet öyle 😣😣
Hayatına devam edeceksın, kımler gelır gecer herkes unutulur alısılır. Gıden senın hayatın olur sadece saplanıp kalma o duygulara
Başka bir erkeğe hayranlık duyman lazım
neden
Günaydın her erkek aynı değil
Git kendine hayat edin 4 yıl ne mk
Başka biri yoksa unutmakta olmaz saplantı bu işte
Ne için ayrıldınız
Ben de unutamıyorum seni
Başkasını bul
Başkasını istemiyorum onu istiyorum ben
Olmayınca olmuyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?