4 yıl geçmesine rağmen eski sevgilimi unutamıyorum

Şimdi bir yerden başlıyım. 4 yıl önce bir çocukla sevgili olmuştum. İyi anlaşıyoduk felan ayrıldık. O benden ayrıldı. Yakın yerlerde ve aynı ortamlarda takılıyoduk arkaşlarımızda aynıydı. Hergün görüşüyoduk yine. Birbirimizede kötü davranmıyoduk ortama ayak uyduruyoduk. Fakat ben ona çok aşıktım. Çocukluk aşkı diye pekte kafama takmıyodum geçer diye. O beni aşk olarak hiç sevmiyordu başkalarıyla çıkıyordu felan bense aptal gibi arkadaşlarıma anlatıyordum onu sevdiğimi felan tabi onlarda ben üzülmiyim diye benden habersiz onunla konuşuyorlardı. Tabi istemediğni söylüyordu. Biz bu aralarda 1 2 defa felan çıktık ama hemen ayrıldık neler yaptığımızı hatırlamıyorum bile o kadar kısa sürmüştü herneyse işte son çıkısımızda onun ilk defa beni sevdiğine inandım benimle ilgileniyodu felan denize felan gittik derken hoop 2 gün sonra akşamına ayrıldı ben aptalım zaten ağla ağla bir hal oldum. Sonra bizim yazlığın oraya geldi yazın arkadaşları felan vardı gözümün önünde ağladı mağladı. Sonra öğrendim ki beni aldatmış baska bir kızla çıkıyormuş.Heralde o kiz için ağladı. Neyse benimde 2 yıldır tanıştığım bir arkadaşım vardı baya samimiydik onunda arkadaşıydı biz yakınlaştık ve bir süre sonra sevgili oılduk 1,5 yıldırda çok güzel bir ilişkimiz var çok seviyorum çok mutluyum onunla çokta aşık olduğumu düşünüyorum ama okula giderken genellikle eski sevgilimi görüyorum hatta bazen onu görmek için o saatte gitmeye çalışıyorum 1 haftadır rüyamda onu görüyorum hep acı çekiyor. Onu yanıma hiç yakıştırmıyorum kendini beğenmişlik gibi düşünmeyinde çok tipsiz geliyor ama bana mesaj atsın acı çektiğini bileyim yeticekmiş gibi geliyor içimde çok kötü bir kin var hemde çok kötüü off tam bir ergen gibiyim ama bunlar duygularım:DD
4 yıl geçmesine rağmen eski sevgilimi unutamıyorum