Diyelim öğrendiniz eşiniz karşı tarafı suçluyor şöyle. Böyle dil döküyor falan
Manipüle olur musunuz yoksa nasıl bir tepki verirdiniz 2_3 kere aldatılmaya
SORUM ÖZELLİKLE KADINLARA
Diyelim öğrendiniz eşiniz karşı tarafı suçluyor şöyle. Böyle dil döküyor falan
Manipüle olur musunuz yoksa nasıl bir tepki verirdiniz 2_3 kere aldatılmaya
SORUM ÖZELLİKLE KADINLARA
Cevap
19Cevap
İhaneti affedemem. İlk ihanette anasının evine yollarım. Ben ona köpek gibi sadık olurken, o Mart ayındaki kediler gibi olursa olmaz yani.
Karşı taraf silah dayasa kafasına sadik insan yapmaz yine de için nde varmış yapmış bunun bahanesi olmaz
Mahvederim onun hayatını hayatı diye bir şey kalmaz
Naparsin mesela
Beddua ederim kime beddua etsem 2 günü bulmaz tutuyor dlckdckv
Hadi ya ne güzel
Dil dökme, manipülasyon falan anlamam. Geceden anasına gönderir, sabahına davayı açarım
Öldürmek yoksa o da iyi medenice
Niye öldüreyim kardeşim? Bir de onun yüzünden hapis mi yatacağım?
Erkeklerin ocl yaptığı bişey maalesef gunumuzde
İşim olmaz
Valla kadın erkek fark etmez aldatmak her haliyle çirkin bir şey. Bahanesi olmaz aklı baki ise kişiler
Direkt boşanmak isterdim. Bir kere yaptıysa birdaha yapar, affedemem.
Detayları okurken verdiğim tepki: Allah b. versin 🤪. Psiko Minnie'yi çıkartmasınlar ortaya.
Bir daha kimseyi aldatamayacağından emin olurdum.
Asla emin olamazsin artik
Anlamamışsın demek ki. Kastettiğimi anlasaydın emin olabileceğimi bilirdim
Öldürmek?
Yok ben niye elimi pisleteyim ki ama kendisi bundan utanç duyarda kendisine bir şeyler yaparsa da ona karışmam tabi.
Valla hanımefendi cim ne olursa olsun ayrılın asla manipüle etmesine izin vermeyin şahsen bende aldatildim direk ayrıldım
Tamam mi
Evet bir kere oldu, bir şey demedim, nornal karailadim
Genişlik var galiba
evet var, bu konuda genişim. Tecrübe her zaman güzeldir
tekrara giren şeyler tercihtir... ikiniz için de ;) grup falan değerlendirin derim.. en azından olayın içinde olursun sen de.
Aşıksam ne yapabilirim ki yine de ondan vazgeçemem toparlanmasını beklerim doğru yolu bulmasını
Eski sıfatını veririm
Direkt ayrılık
Kısa ve net cevap, ayrılmam, affederim
Sen yapsan muhtemelen öldürebileegin biseyi bu kadar basit şekilde affetmek he neden peki
İman nedenini ben bile bilmiyorum ama ben pc alan biriyim o yaparsa effederim ama ben de yaparım
karımı döverim sonra adamı döverim
Boşanırım
Aldatıldın mı 😕
Ağla
Sorun bende derdim
Affederim
Yok be affedilmez bence
Aldatıldın mı
Denerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kalbimi çok kırar ve beni derinden yaralardı gerçekten 💔 Aldatılmak zaten korkunç bir ihanet, bir de üstüne manipülasyonla karşısındakini suçlaması asla kabul edilemez. Bir kere bile olsa affetmek çok zor, hele 2-3 kez tekrarlamışsa hiç şansı yok! Kendine olan saygımdan ödün vermeden o ilişkiyi bitirirdim. Kimse böyle bir ihaneti ve saygısızlığı hak etmez ki. Sence de bu durumda yapılması gereken tek şey ayrılmak mıdır?
Karşı taraf derken diğer kadını suclamak
Anladım canım, işte o kısım tam bir manipülasyon! 😠 Kendi suçunu başkasına atmak hiç olmamış!