Gerçek tepkiniz ne olurdu?
Boşarım bir daha yüzüne bile bakmazdim
Katil olurdum yüksek ihtimalle (kendime hakim olamazdım)
Ben de aldatır sonra boşardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gerçek tepkiniz ne olurdu?
Daha önce yaşadığım bir durum. Evli değildik ama sevgilim beni aldattı. İşin kötü yanı gözlerimle gördüm. Gerçekten de seviyordum, o kadar zamanımı ve sevgimi verdim ki o ilişkiye... Gerçekten ruh eşim olduğunu düşünmüştüm, onunda beni benim onu sevdiğim kadar sevdiğini düşünmüştüm.
O sahne korku filmi gibiydi. İhanete uğramış ben bir anda onla göz göze geldik. İçimde fırtınalar kopuyor, beynim ve kalbim patlama noktasına gelmiş, ruhum paramparça, Gözlerimi kırpmadan sadece öyle baktım. İçimde kasırgalar kalbimi bir o yana, bir bu yana savuruyordu. Beynim durmuş, ruhum uçurumdan aşağı düşmüştü.
Kendimi zorladım ağlamamak için. Düşünsenize, 2 yıllık sevgilinizin başkasıyla öpüştüğünü ve el ele gezdiğini güldüğünü görüyorsunuz? Sonra bana baktı, suratındaki gülümseme bir anda yerini şaşkınlığa ve teröre çevirdi. Hemen adamın elini bırakıp yanıma koştu. Düşündüğün gibi değil, bir hata yaptım... daha bir sürü şey söyledi ama hiçbir şey söylemedim, belki de söyleyemedim. İçim yanıyordu, kalbim acıyordu ve ne söylediğini duymuyordum bile. Durdum öyle, o ağlıyor bir şeyler söylüyor ama anlamıyorum bile, bu önümdeki kadını tanımıyordum, o gerçekten benim hayatımı beraber yaşamak istediğim, daha o sabah onu çok çok çok sevdiğimi söylediğim, onun yanından hiç ayrılmak istemediğim kadın mıydı?
En son bir şey desene dediğini hatırlıyorum. "elveda" dedim. Dizlerine kapandı bir şeyler söyledi ama çok geçti artık, yürüyüp gidiyordum o anda. 5 ay onun acısını çektim, depresyona girdim, hayatım alt üst oldu.
ancak 2 yıl sonra kendi kendime geldim de aktif olarak ilişki arıyorum, ki hala onun yaraları üzerimde. Kalbinizi verdiğiniz insanı iyi seçin.
İyi günler dilerim.
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin..
Sabırlık bir durum yok efendim. Artık geçmiş bitmiş bir olay. Bundan sonra bu tarz bir şey yaşamamak ve yaşatmamak için dikkat ediyorum sonuna kadar.
İyi günler dilerim.
İyi günlerr
Vay be ailenden destek almadın mı
Hayır. Zaten ondan önce daha kötüsünü yaşamıştım
Aldatıp boşanma davasında haklı çıkması için , eline fırsat vermem ve boşardım. Ancak anlaşmalı boşanmaya zorlardım. Zira erkeğin aldatılması halinde, erkekliğimiz sorgulanıyor ve rezil oluruz. Genel olarak , aldatmalar şöyle oluyor ;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
Beni aldatmasının gerekçesini bile sormazdım… öyle ya da böyle mantıklı bir cevap vermesi bile birşeyi değiştirmezdi.. sonuç olarak aldatıldım.. evliysem boşanır. Sevgiliysem hemen ayrılır iletişimimi her yerden keserdim.. nasıl olsa beni aldattığı adamı da bir başka adam için aldatacak…
Kendime veya karşıya ne fiziksel ne de mental olarak bir zarar vermeden boşanırım. Aldatmışsa zaten onun gözünde bir hiç olmuşumdur neden kendimi gurursuz gibi hissettireyim ve kendimi yıpratayım ki
Cevap
42Cevap
Bensizlikle yaşamayı tecrübe etmesi kafidir..
Ayrılırdım direk ne yapacağım.
Tüm kanıtlarımla direkt mahkemeye boşanma davası açardım. Ama kendisine hiç bir şey söylemezdim 😃 Hiç haberim yokmuş gibi aynen devam ederdim 😃 En son adresine evine boşanma dilekçesi, tebligat filan gelirdi orada öğrenirdi 😃 Süper zevk alırdım 😃 O an suratını görünce kahkalar atardım 😃 Bir anda şok geçirirdi 😃 Aldatmak nasıl oluyormuş görürdü 😃 Tek celsede, nafaka makafa hiç bir şeye elimi bile sürmeden üstüne tazminat bile alıp anında kurtulmuş olurdum 😃 Allah herkese böyle dertsiz, tere yağından kıl çeker gibi rahat bir boşanma nasip etsin 😃
Verilen seçeneklerin hiçbirini yapmazdım. İçten içe her ne kadar sinirden köpürsemde en büyük tepki tepkisizliktir düşüncesiyle davranır ve hiçbir tepki vermeden ayrılırdım. Tabi bu her ne kadar kafamdaki düşünce olsa dahi gerçek hayatta insanın başına gelince ne tepki vereceğini kimse bilemiyor.
Öyleyse aniden tepki olarak öldürme ihtimali ankettekinden daha fazladır diye düşünüyorum
Bunu yaşamadan kimse bilemez, sevgi ne kadar büyükse acısıda o kadar büyük olur o acıyla sağlıklı düşünmez kimse ne desek boş şu an.
Erkekler ilkel mağara sakini gibi davranıp hemen a*arım ke*erim bo*arım öl*ürürüm der ama kadınlar bu ilkellikten uzak maalesef, en iyisi iki yakası bir araya gelmesin, yüzüne hiçbir kadın bakmasın, mutlu bir evliliği birlikteliği olmasın inşallah deyip ayrılmak en iyisi. Modern olmak lazım.
Öyle dediklerine bakma maalesef öyle yürümüyor işler zaten kanka
Bence erkeklerin aldatması normal. Hatayı kendimde ararım neyi eksik yaptımda beni aldattı diye. Bence bir kereden bir şey olmaz.
Bak bence bu güzel bir bakış açısı.
Bilmem Allah göstermesin kimseye hayat bu herkes bir şekilde sınanıyor önemli olan
erdem olmak gerek
Rezil ederdim onu
Herkese
Ve çocuğum varsa onu da alır
Ailesine gelip kızınızı alın
İstemiyorum derdim
Katil olmaya gerek yok.
Ailesinin meselesi benden sonra
Aldatmanın gerekçesi ve açıklaması olmaz. Bu karaktere sahip bir insanla kaybedecek tek bir saniyem daha olmasını istemem. Boşanır ve tanıdığımı unutmak için hayatıma devam ederim.
Bidaha böyle bisey yapmamasini duygusal bisey ise boşanmasini söylerdim. Eğer heyecan arıyorsa bunu beraber yanimda rahat şekilde yapmasını gizli saklı yaşamamasıni isterdim..
Ayrılırım ve bir daha suratına bakmam, onun kaybı, benim değil
Ben ayarlamıştım haberim vardı bütün olanlardan diyip kendisini aşağılamasını izlemek gibi bir seçenek neden yok 🤠🤓
Boşanmak ayrılmak doğru olan pisliğe pislik ile karşılık verilmez ilahi adalete bırakmak gerekir
İçimde biter sevgisi, çabalamam tepinmem ah vah etmem. Tercihtir ne diyim. Yaşadık onuda teşebbüsü en azından
O dakikadan sonra eşim olarak kalması mümkün değildir, ama bu onu öldürmem anlamına gelmez, boşanır, kendi yoluma giderim
bosanmazdimmm onu yer bitirirdimm butunn mal varliklarini elinden alir giderdimmm.. hee bosanayimda diger kadina yol acilsinn o yesin paralarini olduu canimm
Onursuz ve haysiyetsiz bir insana verilecek en sert tepki onunla bir daha muhattap olmamaktır
Yüzüne bakmam abi beni aldatan yanımda ölse umursamam
Hemen kapının önüne 😅 üzerinde ne varsa o şekilde. 👍🏻
Kadına şiddet lügatımda yok. Boşanırdım ve ağır sözler söylerdim, o kadar.
Evlilik Şeytan İşi
uzak durun çok geç olmadan
kıstırıp dötten sikilmeli ama zaten aldatılan güzel kardeşim adam diilki...
Herkes hak ettiğini yaşar ama bazen bizim yaşatmamız daha iyi olur💞
Hiç bir şey yapmazdım hayatımda hiç yokmuş gibi davran ederdim
Allah yaşatmasın ama boşardım ya. Biterdi benim için net
Ona olan sevgimi saygımı onun hayatına kattıklarımı alıp giderim
Boşarım. Ama aldatıp boşamakta bir cazip gelmedi değil ama ben yapamam onu kendimi biliyorum
Beni kaybetmesi, onun için en büyük ceza olacaktır..
Direkt evden kovarım ve adliyeye gidip dava açarak başımdan def ederdim
Boşardim dicem ama cok seviyorum ya affedebilirmiyim onuda bilmem
ayrılırdım direk ve bir daha asla muhattap olmazdım
Allah göstermesin de önce donuna kadar herşeyini alırdım sonra terkederdim
Yaşamadan konuşmak kolaydır. Bilemiyorum o an ki durumumla alakalı.
katil olup hapse girmeye değmez. boşa gitsin.
Fiziksel olarak aldatmak istiyorsa zaten buna izin verirdim bilgim dahilinde olurdu.
büyük konuşmak istemem ama bir daha karşıma cikmasin
Bunlari düşünürdüm ama hiç bir şey yapamadım gidemedim Allah'a havale ettim çocuk için
sonrasında bende cellat gibi s. şir sevgilime atardım ve videoda dalga geçerdim karıyla
Daha önce bir kere aldatıldım (yatakta) canım o kadar yandı ki bir daha olsa umurumda olmaz hadi evine dön der gönderirim
Çünkü bir kere yapan bir daha yapar. Zaten sana değer vermiş olsaydı aldatmazdı
Çocuk var mı yokmu telkim ona göre belirlerim
Her iki durumu da ayrı bir şekilde cevaplayabilirsin
En hızlı şekilde boşardım
Onu taşlayarak öldürürdüm.
😂😂
Boşadım... tepkim bu oldu
can yakardım, rezil ederdim
anasının evine geri yollarım napcam
Hadım ederdimm
Allah yine de ben de dahil düşmanımın başına vermesin 🤲
Tepkisiz sesiz sedasız gıderim
Ağzına bir güzel tükürürdüm
Boşarim direk hiç uğraşamam
hiçbir şey, evden ayrılıp boşanma evraki yollardim
Bende aldatırdım net.
Boşanırım
Kendisi intihar eder .. ben elimi sürmem
Ben cok aleni degılse gormem duymam bilmem.
Boşarım
Öldürmek canını yakmak hakkım bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?