Hangisini yaparsınız
Bosardim
Son kez şans verirdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
tek celsede boşar, bütün köprüleri yakar onu tamamen silerdim bir daha yanımda yörem de yamacımda dolanamaz dı yakın olduğum hiç kimseyle de konuşamazdı birbirimiz için yok hükmünde olurduk gönül isterdi altına yattığı herifi gözlerinin önünde parçalayıp (bu mecaz veya abartı değil) ayaklarının dibine atmak ama cezalarını nasılsa rabbim verir zira aldatmak net şekilde kul hakkı dır ve kul hakkının da affı yok yani sonsuzluğun geri kalanını yanarak geçirecek nasılsa, ondan hariç benden uzak cehenneme direkt en büyük ihaneti kendine yaptı haberi yok hem kendi namusunu iki paralık etti hemde kendini sonsuz azaba mahkum etti anlık zevkler için.
Erkek yorumlarına bakıyorum da asardım-keserdim-vururdum.. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz ya? Öldürme hakkını nerden buluyorsunuz? Adam olan aldatan kadının yüzüne tükürmez bile ama sizin gibi basit insanlar öldürme eğilimli aşağılıklar anca böyle astım vurdum kestim yapar. Basitsiniz!!
Cevap
5Cevap
Bu konuda 2. şansa inanmıyorum. Neticelerini tahmin edebilecek bir olgunlukta. Yapmasaydı
Boşarım. Ben o haltı yemiyorsam oda yemesin. Kendisine saygısı olmayanın bana da olmaz.
Kadınla duygusal bir ilişkisi varsa bosanirim. Beni sevmiyorsa yanimda mutlu değilse evli kalmamiza gerek yok. Ama hormonal olarak öylesine cakmissa bir de gıcık olduğum bir kadınsa iyi yapmışın bir de benim yerime caksaydin derim 😂
Sjkahfkjhgsgka gülerim sonra boşarım askljhas
Boşanma davası açardım
Şans veririm, bol bol 🙄
14 lüyle ikiler mermi topuklardan
İkişer*
Pompaliyla vururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?