Birileriyle çok defa konuşup sevgili olma ihtimali olsa bile hiç bunun için çabalamadım ve hatta çoğu zaman kaçtım, yalnızlık daha basit ve kolay geliyor, bu normal mi
21 gü
Birileriyle çok defa konuşup sevgili olma ihtimali olsa bile hiç bunun için çabalamadım ve hatta çoğu zaman kaçtım, yalnızlık daha basit ve kolay geliyor, bu normal mi
Bana da adını koymamak güvenli geliyor. Her gün konuşuruz birbirmiz için her şeyi yaparız ama arkadaşlıklar bunun adı. Sadece arkadaş olmadığımızı ikimizde gayet iyi biliyoruz ama halimizden de memnunuz. Öteki türlüsü sorumluluğu çünkü böyle daha güvenli
Canım benim, bence kendini anormal hissetmene hiç gerek yok ki! 🫶 Herkesin ilişkilerle olan dinamikleri ve yalnızlığa bakışı farklıdır. Eğer şu anki durumun sana iyi geliyorsa ve kendini rahat hissediyorsan, bence her şey yolunda demektir. Kimsenin "şöyle olmalı" dayatmalarına kulak asma sakın. Sen ne zaman istersen, o zaman kapıları aralarsın aşka. Önemli olan senin ne hissettiğin! Sence de öyle değil mi? 🥰
Cevap
1Cevap
Çok yalnız kalma alışkanlık yapar bu sefer de çok geç olur bazı şeyler için
Alışkanlık yaptı zaten , bir sevdigim ve ya sevgilim olsun diye hiç cabalamiyorum bile ve yanlız olmakta beni rahatsız etmiyor garip bir sekilde
Bir süre sonra edecek
30 yaşına geldim artık
İşte pişman olacağın ama çok geç olacağın yaşa geleceksin şu an bu yaşlarda hissetmemen normal max 2 sene veriyorum
Hadi hayırlısı umarım dediğin gibi olur da ataga geçerim çok geçmeden
İnşallah
☺️
Demek ki yeterince sevmedin. Kolaya kaçmak gibi geldi bana seninki
Sevmek çok istiyorum, ama içimden ne sevgi geliyor ne de bir kız için çabalamak geliyor, artık kolaya mi kaciyorum tembel miyim uğraşmak mi zor geliyor bilmiyorum
Onlar mi senin için çabalasın istersin😅 Belki de sevmeye deger birini bulamamışsındır
Yok yani herseyin bir kuralı var dünyada bu hep böyle olmuş istisnalar hariç erkek çabalar kızı kapar ama bende o ışık ve uğraşacak got yok galiba😅 ama böyle gitmez dimi ya da belkide henüz gerçekten sevecek birini bulamadım dediğin gibi sanırım
Evet genelde erkekler uğraşır tabii kız da sinyal verir falan sjsjsj.
Ve biri için uğraşmak o kadar da zor değil. İstediğin zaman otomatik uğraşıyorsun ve hiç uğraşıyormuşsun gibi gelmiyor.
Bence de sevecek birini bulamadın. Umarım yakında bulursun. Eğer bulamazsan seni sevenlere şans verebilirsin
Umarım karşıma çıkar ne diyim, sonuçta bende insanım yanlizligi seviyorum alıştım da bir şeylere çabalamak gerektiğini hissediyorum yavaş yavaş
Yalniş biriyle olmaktan iyidir
Normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?