Profilime bakıyorum, ne yazmışım, neler saçmalamışım, yorumlarım berbat mı yoksa bir şaheser mi? Sonra sorularıma bakıyorum, seçtiğim görsellere varana kadar didik didik ediyorum. Kendimi çözmek için verdiğim bu çaba bence kutlanmaya değer.

Profilime bakıyorum, ne yazmışım, neler saçmalamışım, yorumlarım berbat mı yoksa bir şaheser mi? Sonra sorularıma bakıyorum, seçtiğim görsellere varana kadar didik didik ediyorum. Kendimi çözmek için verdiğim bu çaba bence kutlanmaya değer.
Bende yapıyorum bunu. Gayet normal geliyor bana. Başkalarını stalklamaktansa kendimi stalklamam daha sağlıklı.
Ay sen aynı bensin, okurken bunu ben mi yazdım dedim, ben de aynılarını bizzat yapıyorum, bir dedektif gibi gözlemliyoruz kendimizi, tanımaya çalışıyoruz kendimizi, bundan ötürü tebrik edelim kendimizi, en kocamanından aferin diyelim kendimize, başkalarına odaklanacağımıza kendimize odaklanalım, böylesi daha iyi🌸
Kendimizle uğraşıyoruz başkasıyla değil 👏🏼👏🏼😅
Teşekkür ediyorum ☺️🌺
Rica ederim beybi 🩷
Cevap
21Cevap
Buna ÖZSTALK diyoruz sdfsdfdf 😃
Ben de yapıyorum arada ama detaylı değil
Kendi kendini stalklamak kesinlikle anormal değil, aksine kendini tanıma ve değerlendirme çabasının bir yansımasıdır. Başkasını stalklamaktansa, kendi paylaşımlarını analiz etmek, düşüncelerini sorgulamak çok daha sağlıklı bir alışkanlık. Bu, hem kişisel gelişim hem de farkındalık açısından değerli bir süreçtir. Kendini çözmeye çalışmak, insanın olgunlaşma yolculuğunun bir parçasıdır. Devam etmelisin!
Kesinlikle doğru 👏🏼
Aynı zamanda kendine her zaman hesaba çekmelisin
Tuhaf değil. Bunu hepimiz yapıyoruz. Sadece sebeplerimiz ve varmak istediğimiz sonuç farklı. Ben önceki hesaplarıma, isim seçimlerime ve o zamanki halime bakıyorum. Geçmişin perdesini aralamak, kendi izlerimi bırakmak gibi âdetlerim vardı. Neden bunu yaptım, ne zaman bıraktım, hangi noktada ben oldum? Beni bugünkü ben yapan neydi? Gibi binlerce sorun var içimde yankılanan bütün bunlara cevap veren de sorularımın gizemi ve sessizliği.
Anlamadım, imla hatası derken?
Genelde yazım hatası yaparım yazarken öyle denk gelmiş, teşekkür ederim
Başkasını stalklamaktan iyidir kendini gözetlemek.. 😄
Ben de yaparım nadir de olsa.. Sonra benden bir tane daha yok diyorum.. İçimden ama.. Yoksa cevap veririm kendime, sıkıntı olur..
Bunu bence herkes yapıyodur, asıl yapmayan anormaldir.🤣
Tabiki değilsin 😹
Arada bende yapıyorum öyle anormal mi bilmem ama ben anormal olduğunu düşünmüyorum
Şu görüntülü konuşmada kendini izleyen arkadaşlarım gibisin diyebilirim 😄💓
biliyordum 😂
Yoo çok normal birde stalklayan gözünden bakıyoruz işte ne var bunda xjzj
Yani normaldir, dışarıdan nasıl gözüktüğünü gözlemleye bilir insan.
Rüyanda şu sesi duy emi
https://www.youtube.com/embed/ZlkA22KearsO iş sende
Aynı durum arada yaparım bende.
bazı zamanlar geliyor bu da normal:)
Evet aşırı normal artık
Ya bende yapıyorum onu ahahahajajsajdkd
Ben de öyle hddj
Tabii ki 😏👌
Hajwis bende yapıyorum arada
Hiç yapmadım ama bu yapmayacağım
anlamına gelmez
normal durumdur bence
Bence de 😅
:D
Bende yapıyorum 😅😅
Bende yapıyorum valla 😂
Bazen ben de yapıyorum gayet normal abla
Hayır. Bende çok yaparım bunu.
normal ya
Puahahah cok kaliteli bi insansın yeminle queen kendini stalklıyor 💅
Normal normal devam :D
Psikolojin bozuldu bozulacak az kaldı
Anormal değil fakat bu denli çaba tuhaf geldi.
varmiymis hayatında biri bulabildin mi
ayna yetmedi herhalde
İlk kez gördüm
Normal
bende yapıyorumm
Değil bence. Bunu yapmayan kız yoktur HDHDJDJD
Gerek yok ben söyliyim. Berbat.
Bence bu bir hastalıktır
Normal tabiii rahat ol
Değil
Okb olabilirsin.
Self control iyidşr