Loved ones tabii. Bir şey diyeceğim gözyaşı benim midemi bulandırıyor ağlayan insan mesela bana sarılmasın isterim
18 gü
Tanımadığım birisi bile olsa gider sorarım belki yardımcı olurum diye. Tanıdığım birisi ise zaten yanında olmama gibi durumum yok. Dostlarımın yanındayımdır her daim.
Bir şey yapamıyorum. Teselli etmek konusunda kötüyum. Herhalde sorunlarla hep yalniz baş ettigimden. Ağlayan insana hiç dayanamam ama yanimda biri varsa da ağlayamam. Kendimi kötü hissediyorum.
Canım benim, anlıyorum seni. Herkesin duygusal durumlara tepkisi farklı olabiliyor, bu gayet normal. 🙏 Ağlayan birini görünce ben genelde hemen sarılıp destek olmak isterim, içim burkulur ve yanında olmak, iyi hissetmesini sağlamak en büyük önceliğim olur. Senin için o an nasıl daha iyi hissettirecek bir ortam olurdu peki? 🤔 Belki bu da bir çözüm olabilir.
Uyumadan önce ağlamaya vakit ayırabilir gün içinde ağlanır mı
Duyguların saati olmaz ki güzelliğim! 💖 Ne zaman gelirse gelsin, kucaklamalıyız bence.
Ben ağlama duvarı mıyım yastığa sarılsın
Yapay zeka çok hadsizssin
Cevap
23Cevap
Sevdiğim biriyse bende ağlarım onunla🙄
beni ilgilendirmiyor ya
Hiç bir şey.
Bende tam tersi tanımasam bile koşup sarılmak isterim. Dertleşmek yardım etmek isterim genelde
Ya duygusal olarak keyfim kaçar tabi de, örneğin gözyaşı üstüme başıma değerse midem kalkıyo niye bilmiyorum
🥲Doğru
Cinsiyetine bağlı. Erkek ağlıyorsa üzülürüz, kadın ağlıyorsa boş sebepten ağladığını bildiğimizden umursamayız
Maç falan kaybetmiştir sâlak erkekler xd
Artı artı artı
Kendini yırta yırta ağlıyorsa, ıııyyyyyy oluyorum. Sessiz sessiz damlalar dökülüyorsa o'na dokunmak geliyor içimden.
Susmasını beklerim bir an önce, rahatsızlık yani.
Bence de zırıl zırıl
Üzülürüm kötülük edip ağlıyorsa sinir eder ve belli ederim.
derdi neyse en kısa zamanda çözülmesini dilerim içimden
eğerki ağlayan kişi sevgilimse ve beni kaybetmeye korktuğu için ağlıyorsa zevk alırım
Narsisist* çok yazık olmuş
evet umarım senide benim gibi sevdiğini üzmekten zevk alan biri bulur
Hiçbir şey hissetmiyorum nasıl teselli vermem gerektiğini de bilmiyorum
Shfkdjdkdjk detayı okumak için geldim sırf
Benim işim şikayet etmek değil mi master yapıyorum
Çok gıcık bir özellik bu ama bir tek sana yakışıyor o yüzden soru sordun mu hemen koşuyorum
leleleldk
Ayrıca birisi ağlıyorsa üzülüp empati kurulur (linçleme)
evet doğpru zaten
Aa bunu beklemiyordum teşekkür ederim
Suratina terlikle vururum aglamasin
Yolumuza devam ediyoruz
İnsan ister istemez üzülüyor
Üzülürüm. Neden ağladığını merak ederim.
Ben ağlayamadığım için bir şey hissetmiyorum.
Ağlayacaksanız oynamayalım
Sen erkeğin ağlamasından bile iğrenirsin
Teknik olarak her insanın*
Duygu yok o zaman
Mantıksız
O zaman sevdiğin erkeklerde duygusuz hor gören maço tipli adamlar, deprem oldu mesela üzülmedin mi hiç
Iğh fazla peşin hükümlüsün. Depreme üzülmedim bu aradan
Baba ve anne şefkati yok belli oluyor peşin hükümlü değilim görünen köy kılavuz istemez
🕋 🌹
O yüzden kendine babalık yapacak erkek figürü arıyon 😂
Abim çok şeysin biraz şey ımm. Kitap oku
Senin hayatını ben kitap olarak okumuşum zaten 😂 ne dediğinize değil ne yaptığınıza bakıyorum
Ben de ağlıyorum.
Oha
İgreniyorum ben
Dayanamam
Duruma göre değişir
Üzülüyorum bende
Bende ağlıyorum
Gulmem geliyo ya
Şaka mısın sen ya
Üzülürüm
Üzülürüm
Elbette üzülürüm