Sevilmemek zor degil mi? Sevilmeyeniniz var mı?

Lisede bir arkadaş bana evlilik hakkında konuşurken seni kim ne yapsın demişti. Yaş 25 oldu belki de haklı bilmiyorum. Kimse çıkma teklif vs. de etmiyor. Hiç sevgilim olmadı.

Son zamanlarda bir eleman vardı peşimde, o da yakın kız arkadaşımla irtibat kurmak için benim üzerimden yürümüş kıza. Konuştuk, buluştuk ettik falan ben xxx'le görüşmek istiyorum vs. dedi. Beni aracı mı tayin ettin dedim biraz öyle oldu dedi.

Bir şekilde buluştular, etkim de oldu tabii. Bugün tekrar buluştular, kız arkadaşım beni de istedi, ben ayrı masadaydım. Baktım şöyle bir, şunları düşündüm.

Benim için bunu yapan erkek olmadı. Böyle yürüyen olmadı, buluşmak isteyen olmadı. Kız arkadaşım isteniyor, buluşmaya layık görülüyor ama bende yok bunlar. Arkadaşımı kıskandığımı düşünmeyin, imreniyorum.

Birçok kıza imreniyorum. Ben tercih sebebi olmuyorum bilmiyorum. Bugün kendimi biraz zavallı hissettim. Masada tekim. Kız arkadaşım gibi kızların heyecanını anlayamıyorum bile.

Buluşma heyecanı, sohbet heyecanı vs. yok bende. Paylaşamıyorum bu duyguları. Arkadaşımı mutlu görüyorum. İstenmek, buluşulmak, bunun için sana çaba harcanması nasıl hissettiriliyor acaba bilmiyorum.

Sevilmemek zor degil mi? Sevilmeyeniniz var mı?