Aşk İlişkileri Sevmek zor mu sizce ? Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Anlamayan yazmasın Sevmek zor mu sizce ? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevmek doğru insanı bulduktan sonra zor değil. Bunu sadece insanlar zorlaştırıyor.. 1 3 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Gercek sevgi nerden bulduğunu düşün se insan o sevgiyle sevmeyi denese daha güzel sever bence onuda sordum bugün Yorumla 54srp +1 yıl İnsan o sevgiye ulaştı mı bence hayatın en güzeline ulaşmış demektir. Ama sorun şurda ulaşamıyoruz işte.. Yorumla Boğaalfa +1 yıl Ulaşa bilecegi insanın göreceği soruyu da sordum yürekten seven baba sevgisi cocuk sevgisi o saflıgı yüreğinde hissettin gercek sevğiyi tanımlaya biliyorsa insan sevebilir zaten Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Sevmek zor değil ama herkeste sevecek yürek yok 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aslında çok kolay… zorlaştıran biz ve yaşanmışlıklarımız.. yoksa bu dünyayı kurtaracak tek şey sevgi.. 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Sevenler olmasa dünya zaten bir halta benzemez Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Birini sevmek kolay degil benim için, ama sevince de zor gelmiyor, her şeyini seviyorum. 1 1 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Sevgi en güzel duygudur kalpten yürege inmiş se yinede üzülmeyecek kadar dengeli. Sevmeli severken içine sevmeli kalbine yüregine Yorumla
lord9237182 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevmeyi ve sevilmeyi herkes bilmez 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmek doğru insanı bulduktan sonra zor değil. Bunu sadece insanlar zorlaştırıyor..
Gercek sevgi nerden bulduğunu düşün se insan o sevgiyle sevmeyi denese daha güzel sever bence onuda sordum bugün
İnsan o sevgiye ulaştı mı bence hayatın en güzeline ulaşmış demektir. Ama sorun şurda ulaşamıyoruz işte..
Ulaşa bilecegi insanın göreceği soruyu da sordum yürekten seven baba sevgisi cocuk sevgisi o saflıgı yüreğinde hissettin gercek sevğiyi tanımlaya biliyorsa insan sevebilir zaten
Sevmek zor değil ama herkeste sevecek yürek yok
Aslında çok kolay… zorlaştıran biz ve yaşanmışlıklarımız.. yoksa bu dünyayı kurtaracak tek şey sevgi..
Sevenler olmasa dünya zaten bir halta benzemez
Birini sevmek kolay degil benim için, ama sevince de zor gelmiyor, her şeyini seviyorum.
Sevgi en güzel duygudur kalpten yürege inmiş se yinede üzülmeyecek kadar dengeli. Sevmeli severken içine sevmeli kalbine yüregine
Bu zamanda büyük sorun
Sevmeyi ve sevilmeyi herkes bilmez 😅