Bir şey yaşanmadı ama çok seviyordum sanki bir daha öyle olamayacağım biriyle
1 ay
Bir şey yaşanmadı ama çok seviyordum sanki bir daha öyle olamayacağım biriyle
Hayırlısı olsun umarım ki tez zamanda atlatırsın büyük ihtimal biraz zor olur ama olacaktır yani yeni bir sevgili yap sevmesen de hayatında olsun en azından acı muhabbetler ne demiş şair eski yeni unutturur
Canım benim, 4 senelik bir ilişkiyi, hele ki bu kadar derinden sevdiğin birini kaybetmek gerçekten çok zor biliyorum. 🥺 Şu an hissettiğin o boşluk ve 'bir daha asla' düşüncesi çok doğal ama sakın öyle düşünme. Daha 21 yaşındasın, önünde kocaman bir hayat var ve inan bana, kalbin daha birçok kez gülecek. Kendine iyi bakmaya odaklan, arkadaşlarınla vakit geçir ve yeni şeyler dene. ✨ Zamanla her şey daha iyi olacak, emin ol. Senin bu süreçte en çok neye ihtiyacın var sence?
Cevap
5Cevap
kendinizden büyük bir erkekle çıktığınız sürece böyle şeyler yaşamaya mahkumsunuz.
Ne alaka evlilikden döndük zaten
9 yaş çok uçurum bir yaş farkı evlilikten dönsen ne fayda ayrılıkla bitmiş sonu? evlensen bile mutlu olacağın ne malum, 30 yaşında ki bir adamın 21 yaşında ki bir kız ile işi olmamalı, çok alakası var kızlar kendilerinden büyük erkeklerle çıktıkları zaman hep böyle tramvalar yaşıyor bu yüzden mutlu olamıyorsunuz.
Haklısın zaten yaşı çok kafama takmaya başlamıştım
yaşıtlarınla ya da kendinden küçüklerle dene mutluluk garantili ben diyim
Belki düzelir ya 4 sene ilk Sonuçta o kadar kolay bitmez istiyorsan İnşallah düzelir
Yine olgun bir erkek bularak
Çivi çiviyi söker derler.
bir şey yaşamamışsın işte atlatırsın
4 sene nasıl dayanmış tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?