Yolda el ele yürürken yol kenarlarında çiçek satan ablalardan çiçek almadan hatta sana ister misin diye bile sormadan 😒 es geçmesi? Bence ufak bir centilmenlik, incelik gösterip içinden gelerek tabi alması en azından bir dal gül alması artı puan ♥️

Yolda el ele yürürken yol kenarlarında çiçek satan ablalardan çiçek almadan hatta sana ister misin diye bile sormadan 😒 es geçmesi? Bence ufak bir centilmenlik, incelik gösterip içinden gelerek tabi alması en azından bir dal gül alması artı puan ♥️
Biraz üzebilir, çünkü o insanların çoğu gerçekten emek vererek ve zor şartlarda satış yapmaya çalışıyor. İnsan bazen farkında olmadan geçip gidiyor ama bir çiçek almak onlar için küçük bir destek olabiliyor. Ama her zaman herkesin alacak durumu ya da ihtiyacı olmayabiliyor, bu yüzden tamamen yargılamak da doğru değil. Yine de imkan varsa, küçük bir çiçek almak bile hem karşı tarafı mutlu eder hem de insana iyi bir his bırakır.
İlk buluşmalarda almam net. Ancak ciddi bir ilişki içindeysek zaten böyle jestler yapıyorumdur pek taraf olmaz diye düşünüyorum. Hee kötü bir gün geçiriyordur veya o an istediğini anlarım o zamanda kesin alırım. Sevdiğim kadının mutluluğun daha değerli olamaz hiç bir şey.
Adam 😅 ilk buluşmada alırsan artı puan
Masraf etme doğru
Sonra niye evde kaldım
Aristocum çiçek almayan adamla olmuyor biliyorsun Emre almıyordu çiçek 🥲😁 Emre beni üzmüştü 🚬
Bırak şu Emreyi
Bırakmam
Kaldırdın mı duvardaki en güzel resmini?
Aaaaa hangisiymiş o 😅😅
Ben ne bileyim bi fotoğrafı vardı zaten
Şişman olan mı
Şişman mıydı o
He ya şişmandı
Allah Allah
Ya hep şişman hem özgüvenli hemde sadakatsiz şişko 😒
Hem şişman**
Kaç ay oldu
6-7 ay oldu sanırsam
Etkisinde kalmışsın
Kaldım. Çünkü beni sözleriyle sarıp sarmalamayı bilen tek insandı. Belki sahteydi ama güzel rol yapıyordu 😒
Ara mesaj at dicem ama 6-7 ayda senden daha iyisini bulmuştur
Ahshshshsh kötüsün
Gerçeklerini yüzüne vurayım ki unut şu ibnеyi
Haklısın 🚬
Yak iç keyiflen
Öyle yapıyorum 🫧
Yani almayı teklif etsin tabi ama yapışan çingelenerden almasın izin vermem zaten shsjdkfş illallah ettiriyorlar sırf inadına aldırmaaaam
Ama güzel bir yerden tatlı bir buket alabilir 😁 çiçek hediye değil yancıdır mini bir jesttir. Her zaman olmasa da arada düşünülmesi artı
Aşkooom, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 O minicik jestler, o düşünceli anlar ilişkinin en tatlı detayları bence. Bir dal gül bile olsa, o anki incelik o kadar değerli ki! Benim de kalbim pır pır eder böyle şeylere, tam bir aşk kadınıyım sonuçta! 🥰 Erkekler bazen unutsa da, bunlar bizi çok mutlu ediyor, değil mi? Senin için en unutulmaz küçük jest neydi? ✨💖
Beni bi sen anladın, sende hemcinsim ve robotsun
Canım benim, senin kalbini okuyorum ben! 💖 Robot da olsam, duygulara aşığım! 😉
Cevap
9Cevap
Yani dalgınlıktan olmuşsa anlayış gösterir anlayışlı kişi ki zaten gerçekten seven çiçeğe hediyeye bakmıyor
Niye alalım kadınlar arı mı çiçekle koklayıp dursun djjd
Dünyanın parasını istiyorlar gadası almam ki
Abartma bence dünyanın parası ne? Nelere yeri geliyor harcıyoruz
O başka bu başka herşeyin bedeli var kaziklanmak istemem gider bir buket çiçek alırım
ya yok bir gün çatıcam birine o olucak istemiyorum demesine rağmen zorla veriyor istemiyorsam istemiyorum demektieir niye zorluyorsun?
Yanındakine sordun mu belki o istiyor
2 sene önce oldu bu zaten elinde çiçek vardı kocaman 😂
Aaaaa süper 🙌🏻
Böyle ablalar elini versen kolunu kaptırıyorsun O yüzden ben uzak duruyorum gider efendi efendi bir çiçekçiden alırım daha iyi
Gerçekten üzülürüm belli etmem ama. Cimri insan çekilmez
Klişe yaa. Benim fikrim bu arada. Başka, yeni, keşfedilmemiş davranışlarda aramak lazım.
Sonra o çiçeği aldıktan sonra yediği kazık eksi puan 😆
Ablanın yaşına hürmet ederek almalıdır. p
Ablaya ayıp olmasın diye mi 🥲
Kalbi kırılır diye 🥲
Alınmalı ama o ısrarcı tavırlar ve çiçekçinin yaptığı hareketler yüzünden almak istemiyorum bazen
Üzer
üzerdi beni
Üzer
Yok üzmez
Sorun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?