öğretmenlik 1. sınıfım , göreceğim ilk öğretmenler günüm olacak. ben normalde sevgilimden hiç hediye istemedim 2 yıldır sevgiliyiz. ama bu benim için çok hassas hep 2 yıldır öğretmenlik kazanınca çiçeğimi alırsın diyordum. şimdi de konusu açıldı alma vazgeçtim çok pahalıymış dedim. bana bırak, param olmazsa almam dedi. yıllardır çok istediğim bişey sonuçta, 200-300 ü bir şekilde bulup alırım demesi gerekmez miydi? üzüldüm biraz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ulan kadın milleti olmasa fakir kimse kalmaz dünyada hep boşa para harcatmazsınız ya
Ne mal insansin bi cicek almak cok mu zor kardesim sanki ev araba istemiş kadın bundan da duyar kasma be
duzgun konuş ite köpeğe çogalttirrim seni
Kusura bakma da bos konusmussun bende sinirlendim 2 yildir yoldan bi cicek bile koparip vermemis adam sen burada neyden bahsediyorsun konu maddiyat degil konu dusunulmesi
cocuk param olursa alirim demiş iste ne desin banka mi soyarim gerekirse desin
Canim anlamiyor musun konu satin alması değil yoldan cicek koparip verse bile bi kadin sevinir ayrica koskoca 2 yılda cicek alacak parasi olmamis midir siz de cok seviyorsunuz duyar kasmayi biraz gerçekci bak lütfen
senin dedigin seyleri kız soruda nerde demiş hani? element uydurmayın duyar kasmayın
Bos yapma hadi belli ki adam sevmiyor kızı bu soruyu atan kiz paragöz biri olsaydi 2 yil bi cicek bile almamis biriyle hala birlikte olmazdi paran mi yok yoldan toplarsin en kötü yine mutlu olur karsinda ki onemli olan düşünmek bunu ama gerçekçi bakarsan 2 yıl durumu kotu diye bi adam cicek almamazlik yapmaz her gun 10tl ayirsa bile kenara 1 ayda alinir bu KONU MADDİYAT DEGİL ANLA SUNU
lan de get hayatiniz maddiyat sizin yoldan cicek toplasa cimri dersin suratina carparsin sahtekar kaşmer seni
Ya yuru git sen herkesin paragöz oldugunu saniyorsun bes kurus parasi olmayan insanla bile sevgili oldum ben maddiyata önem versem olur muydum herkes ayni degil senin çevren paragöz diye herkes oyle olmuyor sevgilimin o kadar durumu yoktu ki bi ara sokakta bile kalmak zorunda kalmisti ama o haliyle bile mutlu ediyordu beni yoldan çiçekte verdi kendi de aldi maksat dusunmek onemsemek karsindaki insani
yav he he 3 kurus fazla kazanmak icin almanyaya iltica etmek istiyoruz diye soru sormussun. para icin vatanini terk eden gelmis bana masal anlatiyor burada 🤠 hadi bye
Ne alakasi var bunun cidden bos kafasin beni anlamamak icin 50 takla attinn aq bravo sana sen ilk çevreni degistir millet senin paran icin yaninda diye herkes oyle mi sanıyorsun ne anlarsin sen gerçek sevgiden
Valla canim yoldan bi çiçek bile koparip verse mutlu olacak birine benziyorsun iki yildir bi cicek almadıysa yazik yani evet durumu olmayabilir problem yok ama hic olmadi yoldan çiçek toplayabilir seven her türlü mutlu eder canim
evet 2 yıldır hiç çiçek almadı :(
Canim durumu kötüyse bile yoldan cicek koparir verir ne bileyim guzel mektuplar yazar verir sevgi her türlü hissettirilir bazi erkekler böyle cimri bi söz var erkekler para harcadığı kadina kiymet verir unutmaz diye bu cok doğru
Belki sürpriz yapacak onu öyle demiş olabilir hiç beklemediğin biyerde sürprizlerle karşılaşırsınız inşallah
Hediyeyi kendin istemen garip
reis o kadar şey yazdım buna mi takildin
ben istemezsem gidip başka bişey alacak istedigimi begendigimi almasi daha iyi değil mi? ve 2 yıldır sadece bunu istedim. ne var bunda?
Anlıyorum amma hediye istenmezki biri düşünür alır. Kötü anlamda demiyorum alınma inşallah istediğini alır
İstemen hata kendisi düşünmeli
Öküzmüş
Ne öğretmenliği okuyon