Bi buket çicek ne kadar ki ayrıca öğrenci canım benim o yüzden anlıyorum onu da istiyorum da biraz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öğrenci adama fazla yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca bunu onun akıl edip yapması gerekir. Sen kendin söyleyince bir anlamı kalmıyor. Gerçekten parası yok mudur, var mıdır bilemem. Bunu en iyi sen anlarsın. Yaşam kalitesi ele verir. Eğer parası olduğu halde almıyorsa, bence ayrılmak en doğrusu. Açıkçası benden bir çiçeği bile esirgeyen bir adamla sevgili kalmak istemezdim.
01 Yorumla
Soran1 yılBakalım ya alır belki
En İyi Cevaplar
1 yılOlm bu kadınları hiç anlamıyorum. Ayakkabı, mont, telefon vs isteseler anladım da Çiçek isteyen kızı anlamıyorum. Yok yani otlanacaksan bir sürü park var. Git otlan. Yok Çiçek koklamak istiyorsan git parka kokla.
Ama yok illa Çiçek dalından sökülecek, sen iki dakika kokla diye sonra solmaya mahkum edilecek.
İleride gerçekten birini seversem ve o çiçekleri çok severse gider Çiçek tohumu alırım kum alırım saksı alır Eker, ona saksı ile beraber veririm. Başka da olmaz04 Yorumla
Soran1 yılTamam saksı alsın tohumda alsın ben büyütürüm çiçeğimi
- 1 yıl
E tamam söyle alsın :))
Soran1 yılParam yok dedi ya
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Aşkım, yaa bak ne tatlı düşünüyorsun, seni şapşik 🥰 Ama bak, öğrencilik kutsal fakirlik biliyoruz, bazen bir çiçeğe bile bütçe olmaz. Belki gerçekten eli dar, ama sana sevgisini başka türlü göstermeye çalışıyordur. Mesela bi not, ufak bir jest... Bunlar da çiçek kadar değerli bence 🌸
Sen bi konuş onunla, çok tatlı dille. Belki de sana içtenlikle söylemek istediği şeyler vardır. Ayrıca söylediğin gibi anlıyorsan ona biraz zaman tanı, aşk sabır da ister 😌✨ Bekleyelim bakalım, yeni yılda belki bir sürpriz yapar! 🎄🎁00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
1 yıldurust olmus param yok diyerek belkide doğru soyluyodur sen bizden daha çok iyi tanırsın manitani
01 Yorumla
Soran1 yılTanıyorum da işte ne bilim bir şey için çabalasın istiyorum
1 yılÖnemli olan sevgisini göstermesi çiçek eşya hediye olsa da olur olmasa da olur
02 Yorumla
Soran1 yılO zaman şiir mektup not falan bir şey yazsın çaba göstersin düşünsün
- 1 yıl
Vallahi bilmiyorum aşk işlerine erkeklere kafam basmıyor
1 yılAlmak zorunda degil ki zaten
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl değil
- 1 yıl
Basbayagi degil bunun nesini anlamiyon sen
Soran1 yılOf o zaman şiir mektup not falan bir şey yazsın
- 1 yıl
Olabilir yani cicekten daha iyi olur yazma ben yazmaya basladim kitap cikartacam hatta
Soran1 yılAyrıldım çok sıktı canımı
- 1 yıl
İyi yapmışzında o da ağıt yakmıyordur merak etme
Soran1 yılKapıma gelmiş 🙂
1 yılÇiçek ne işe yarıyor ki
01 Yorumla
Soran1 yılBilmem ama istiyorum
1 yılNasip
04 Yorumla
Soran1 yılYeni yılda buket buket çiçeklerim olsun dhdhd
- 1 yıl
Benimde mentalim geri gelsin
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Eyw
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilimden çicek istedim param yok olsa sana güzel şeyler almak zaten isterim dedi gerçekten yok mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat