Şu an çalışmıyor sonuçta ihtiyaçları olabilir. Aldığı para bitmiştir belki sorsam yanlış anlaşılır mi. O da bana sormuştu ama vardı. Öğrenciyim belirli bir param var sonuçta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Değil saçma falan çalışmıyorum sınava hazırlanıyorum sırf aburcubur almam için bile gecenin bi vakti 100 lira yolladı
Bir seferinde 400 birinde 150 diğerinde de 350 borç verdi halen 350 borcum var ona o almak istemez tabiki ben se ona al borcun demem paranın lafı geçmez çok ama yine de eksik kalmamaya çalışıyorum arada böyle yardımlar yapabilirsin gözünde değerim büyür ben ilk istediğimde 200 istemiştim 400 atmıştı o zaman baya gözüme girmişti sevindirmişti sonrasında ben de borcu kapadım ve ona 600 liralık hediye aldım böyle böyle geçiniyoruz01 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş
En İyi Cevaplar
Her zaman direk söyleyin ne söyleyecekseniz ya da ne yapacaksanız karşı tarafın gururunu incitmeden ben olsaydım hayatım bana bir miktar nakit geldi bir yerden bende bu nakiti seninle paylaşmak istiyorum seninle paylasamayinca rahatsız ediyor beni bu durum beni bu konuda anlayışla karşılayacağını düşünüyorum vs. diye bir söylemde bulunabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılİnsan sevgilisine bu soruyu da soramıyorsa zaten ilişkide bi yanlışlık vardır ya bence, en azından benim için öyle olurdu. Hani sevgilim bu soruyu sormaktan çekinse üzülürdüm, suçu kendimde arardım diye düşünüyorum...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
43Cevap
Gurur yapıp ters tepebilir. Ya da daha kötüsü alışır. Her parasız kaldığında ilk aklına gelen sen olursun. Bırak ailesinden, arkadaşlarından istesin. Öder ödemez seni alakadar etmez. Ama siz para muhabbetine girerseniz ödemediğinde
ilişkiniz zedelenir.20 Yorumla
+1 yılHayat sadece sevgiyi paylaşmak değildir.
Maddi şeylerde paylaşılır.
Manevi ve maddi birleşmeler daha çok insanları kenetler.
Aynı ekmeği paylaşmak, aynı yolda yanyana yürümek.
Yanlış anlaşılacak bir durum değil, gurur yapmamalı eşler kadın olsun erkek olsun..03 Yorumla
Soran+1 yılBence de güzel bir şekilde sorucam. Elimden geldikçe de atarım
- +1 yıl
Evet, guzellikle, incitmemeye çalışarak.
Yanlış anlamasını istemeyiz..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
niyetin çok güzel. o yüzden sor tabiki. ama pat diye damdan düşer gibi değil
20 Yorumla
+1 yılAranızda bu tarz paylaşımlar olduysa sorabilirsin anormal karşılanmaz
20 Yorumla
+1 yılNiyetin çok güzel ama yanlış anlaşılabilecek bir konu. Kendini iyi ifade ederek sorabilirsin bence :).
12 Yorumla
Soran+1 yılBazıları demis alışkanlık olur falan. Sanmıyorum Sevgilim öyle biri değil. Uygun bir şekilde ifade etmeyi deniycem
- +1 yıl
Öyle bir şey olursa zaten fark eder ve iyi niyetini kullanmasına müsade etmezsin ki öyle birisi olmadığını söylüyorsun, elbette ki sevdiğin adamı tanıyorsundur. Bencede uygun bir şekilde ifade edip söyleyebilirsin.
- Para & Ekonomi konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yanlış anlayacağından emin olabilirsin. Sakın böyle bir şey yapmayın. Çocuk, ezilebilir karşınızda bu durumdan.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyide o da, ihtiyacın var mı diye sormuştu ben ezilmedim
- +1 yıl
Yanınızda gurur yapabilir bir erkek olarak. Ama şunu yapabilirsiniz , ihtiyacın olduğunda lütfen söyle yardım etmek istiyorum sevgilin olarak diye söyleyin ona. İhtiyacı varsa söyler zaten sevgililer arasında para konusu olmaz , zor zamanlarda destek olmak güzel birşeydir.
+1 yılben de çalışıyorum, ama yetmiyor belki, bana hiç sorar yok, sorsa sorsa para gönderebilir misin diye soranlar, nedir bu yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha kişilik meselesi
+1 yılDirek sorarsan yanlış anlayabilir ama yerini yaparak ve güzel örnekler bularak sorarsan sorun olmaz sanırım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapmalıyım bence de
Erkekler bu konuda biraz gururlu, sormasan iyi edersin.
20 Yorumla
+1 yılBilmem. Bence saçma değil. Aklima poyraz karayel sahnesi geldi ya 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymis o sahne
- +1 yıl
https://youtu.be/3A3qnaRD_HY buyur. İzle çok komik. Bu kadar açiksozlü olunmalı mı bilemem tabi😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim ahahah
+1 yılparan var mı diye direkt sorulmaz, insan anlar zaten. ona göre de lafını yapmadan bi şekilde destek olunur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParadan söz edilmemeli bence alman usulü olmalı ben kimseye yük olmak istemem birinin de bana yük olmasını istemem.
Çok gördüm çevremde sevgili olup ayrılınca edilen ağır lafları. yedirdim içirdim lafını duymaktansa alman usulü gönül rahatlatır.00 Yorumla
+1 yılSorulmaz çaktırmadan cebine çantasına bir yerine sıkıştırılır.. 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılBulusmiycaz bunu yapsam daha kötü olur bence
+1 yılYani eğer uzun zamandır beraberseniz birbirinize çok yakinsaniz güzel bir dille sorabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay oldu yani böyle şeylerin lafını etmeyiz zaten de bilemedim
- +1 yıl
Yokya oda sana sormuş sende sorabilirsin
Soran+1 yılAçılırsa konu bence de sorayım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Saçma değil aslında ama yanlış anlayabilir, alınabilir. yine de kibarca düşüncen yeter der muhtemelen
20 Yorumla
+1 yılBence ağzını ara sen bilirsin tabiii. Fake hesaptan sor gerçekte parayı onda unutmuş gibi yapıp ver.
00 Yorumla
+1 yılÖyle değilde bir ihtiyacın var mı diye sorman daha iyi olur.
00 YorumlaYahu bu anlayışlı hatunlar aşık olurken ben neredeydim
00 Yorumla
+1 yılDeğil neden saçma olsun? Birbirinize destek olmayacaksanız neden ilişki içindesiniz ki?
00 Yorumlasen sorma bırak her zaman erkek sorsun tuhaf tuhaf davranmayın yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnce bir düşüncede bulunup empati kurmuşsunuz bence saçma değil bilakis çok iyi niyetli bir hareket...
02 Yorumla
Soran+1 yılBazıları gurur yapar demiş. Ama o da bana soruyordu Yani
Cevap sahibi+1 yılKibarca suyuna giderek uygun şekilde sorduğunuz takdirde gurur yapmaz bence...
+1 yılBüyütecek bisey yok çok merak ediyorsan sormanın mahsuru da yok, dalga gecmiyosun etmiyorsun bir soru işte takılma bu kadar
10 Yorumla
+1 yılBence saçma değil aksine destek olmak veya ona göre yiyip içmeniz için normal bir soru ama tabi bu soruyu soracak kadar samimi bir ilişkiniz yoksa sorma
03 Yorumla
Soran+1 yılSamimiyiz o da bana soruyordu. Yanlış anlamamıştım o da anlamaz bence
- +1 yıl
O zaman sorun olmaz sonuçta sevgilisiniz her ihtiyaçta çekinmeden sorabilir veya destek olabilirsiniz birde çalışmıyorsa ihtiyacı olabilir
Soran+1 yılEvet öyle güzel bir şekilde sorarım umarım
+1 yılne kadar yol aldığınıza, ne kadar yakın olduğunuza ve neden sorduğuna göre değişir, sevgili misin onun kadını mı gibi bir ayrım, yoksa sorulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilisi işte onun her şeyi
- +1 yıl
erkeksin, birlikte bir şey yapacaksınız ama herşeyi erkek halledecek, fakat eksiği var, bu şekilde olabilir,
kadınsın, nazlanarak ondan bişey isteyeceksin, mahçup mahçup sor olur... ;)
Para mevzusu aç param çalındı de mesela senin hiç çalınmışmıydıya getir sonra ordan bişeyler de öyle sor
01 Yorumla
Soran+1 yılPijajaja hikaye yazdın resmen
Paran var mı diye sorulmaz da ne sıkıntın olursa benimle paylaş desen daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki güzel bir şekilde sorucam
Nezaketen sorabilirsin
10 Yorumla
+1 yılÖğrencisin buna rağmen düşünmen güzel
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken bu aslında hala aşamadık tabularımızı
00 Yorumlaparan yoksa sevgili yapmak sıkıntı
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar boşsun sen ya
Soran+1 yılDaha 5 gün önce buluştuk hesabı o ödedi. Diğer hesabı sa ben ayrıca parasi için sevmedim. Herkes sen ve cevren gibi aç gözlü değil
Soran+1 yılAnlamadigim derken anlat bilelim o zaman. Çok büyük bir ücret değildi
Soran+1 yılBen de odedigim için olabilir mi. Kelimelerine dikkat et anan kazma
+1 yılerkekler böyle konularda gurur yapar sorma bence
11 Yorumla
Soran+1 yılYani o bana soruyordu. Sonuçta düşünüyorum yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu zamanda soracaksın tabi.💸💸💸💸bunsuz hayat cehennem olur canım
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah tamam
+1 yıldirekt öyle sormak saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılDolaylı yoldan nasıl sorulabilir
- +1 yıl
Açıkça söyle. Maddi gücün, paran, ne durumda. durumun nasıl de. Neden sordun derse, benim için her şey önemli, buda onlardan biri de. Unutma 💸💸💸 sız hayat cehennem
+1 yılMerhaba iyi yurekli insan
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba teşekkür ederim
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kadına sorsa anlarımda sevgilim bana soramaz
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne kadar dar kafalısin ya
- +1 yıl
oyla dar kafam iste sende ogrencisin babandan bursundan aldigin parayi ver ki kafan genislesin
Soran+1 yılBöyle şeylerin lafının olmadığını düşünüyorum çünkü o benim bir parçam. Bayadır beraberiz. O da bana sorunca o zaman o kadar calistigi parayı atsa kafası mı genişler
- +1 yıl
bakin o sana sorarsada essek :) yollarsa kabul :) ama sen babandan aldigin parayi baskasina veremezsin alirsa eger birak dari kalini o hayatim dediginiz insandan hic bir b... k olmaz :)
Soran+1 yılArkadaşım da gönderiyor sevgilisine insanlari bu tür kalıba sokman...
- +1 yıl
abicim sanirim turkce konusuyorum
1 param dedigin para senin degil ailenin parasi
2 ailen sana para veriyor ve geciniyorsan onun aileside ona verebilir
3 calisiyor dahi olsan bir planlamasi olmayan erkegin ilerideki tavrida bellidir
uzgunum dar kafa kalin kafa genis hayat kaliplari senin ben sadece realist bir insanim
bol sans mutluluklar
Soran+1 yılAhahah bayaaa Sağ ol
+1 yılUygun bir dille sor. Yanlis anlayacagini sanmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Birsey lazim mi birseye ihtiyacin var mi diyebilirsin. Yaninda oldugu bilmesi yeterli.
Hayır neden ayıp olsın ki
01 Yorumla
Soran+1 yılMahcup olabilir
Ben sorardim eger ihtiyaci varsa
01 Yorumla
Soran+1 yılVardır herhalde sonuçta biaz oldu çıkalı iş bakıyor
Senin paran anca sana yeter düşünme böyle şeyleri
03 Yorumla
Soran+1 yılParam var :)) yine de teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah öyle olur. Çok sağ ol
+1 yılBence degil sorabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bit şekilde sorucam. Elimden geldiği kadar atarm artık
- +1 yıl
Aynen kasma rahat ol kendin ol
+1 yılDirekt sormak çok ayıp
00 Yorumla
+1 yılsevgili arasında para konusu geçmez
00 Yorumla
+1 yılYanlız Ken sorulabilir
00 Yorumla
+1 yılSaçma değil ama bu şekilde de sorulmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFakirle sevgili olmakta ne bileyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılFakir mi puahha bundan öncesine kadar işi vardı. İlginç bakış açısı
+1 yılSaçma
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Düşünmen güzel olur alıp almaması kendi kararı
02 Yorumla
Soran+1 yılYani o bana soruyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet saçma onun yerine istemezsen
00 Yorumla
+1 yılAlınabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBana sorduğunda pek alınmadım ama belli olmaz
+1 yılHalden anlayan insan direkt sormaz
01 Yorumla
Soran+1 yılIban yok elden de veremem yanımda değilm ayrıca direkt atarsam daha çok yanlış anlasilqbilir
+1 yılilişkilere para sokmayın bozulur o ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacı olabilir milyon atmiycam zaten
- +1 yıl
olmuyor mesele mılyon degıl sonra görevın gibi görüyorlar sen bilirsin tecrube konsuor
+1 yılUygun tatlı bir dil ile sorabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
+1 yılHayır……
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır derken paran var mı diye sorulmaz.
Soran+1 yılDirekt paran var mı demiycem tabii ki uygun bir dille sprucam. O ihtiyacım olup olmadığını soruyordu
bencede saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem o bana soruyordu
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
01 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacı olabilir güzel bir şekilde sormayı, düşündüm aslinda
+1 yılhiç gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyacı olabilir
- +1 yıl
sen bilirsin
Saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki ihtiyacı vardır
Belki yanlış anlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAma belki ihtiyacı diye düşündüm
Soran+1 yılMaalesef 1 ay görüşemiycez belki hediye alıp gönderirim. Teşekkür ederim
Para & Ekonomi konusunda 682 cevap paylaştı. sacna
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı oku
+1 yılÇok saçma
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!