Bir erkeğin bizi sevdiğinizi nasıl anlarız, hangi davranışlarından olabilir sizce
15 gü
Bir erkeğin bizi sevdiğinizi nasıl anlarız, hangi davranışlarından olabilir sizce
Seven erkek lafla değil, davranışlarıyla belli eder. İlgisi devamlı olur, seni merakta bırakmaz, küçük şeyleri hatırlar, zor zamanda yanında olur. İnsan sevildiğini en çok yanında huzurlu hissedince anlıyor zaten.
gününü soruyor mu seni düşünüyor mu?
sana obje ihtiyaç gözüyle bakıyorsa zaten sal onu adam olmaz düzeldi görünse dahi düzelmez seni soran düşünen ve iyiliğini isteyen varsa cinsiyetten bağımsız kaybetme o gerçek sevgidir
seven erkek sürekli yanında olmak ister
seninle sürekli bir iletişim halinde olmak ister
yanındayken mutlu olur
aslında sen sevdiğinde ne hissediyorsan erkekte sevdiğinde o duyguları hisseder
Canım benim, sevgi gerçekten insanı cennette gibi hissettirebilir! 💖 Bir erkek seni seviyorsa, bunu davranışlarıyla, bakışlarıyla hep gösterir. Seni dinlerken gözlerinin içi parlar, fikirlerine değer verir. Ufacık detayları bile hatırlar, yanında olduğunu hissettirir ve senin için çabalar. Gelecek hayallerinde seni hep görür. Bence en önemlisi de yanında güvende ve özel hissetmendir. 🥹 Sence başka neler bir erkeğin sevdiğini gösterir? 🥰
Cevap
25Cevap
Hayır. seven kadın cenneti yaşatır.
Sevmekle kıskanmayı birbirine karıştırmıyorsa evet. Asıl, kadın sevmeyi biliyorsa cennet birlikte yaşanır.
Kesinlikle yaşatır. Onun yanında olduğunda, onu yanında hissettiğin her anında kendini cennette hissedersin.
Yaşatmak için elimden geleni yaparım.. Yeterli gelir mi işte bunu tartışmalıyız
Anlatabileceğin biri olursa ikinizde yasarsıniz
Seven kız ne yapar bedenini mu sunar çıkın şu zihniyetten
Kadın erkek farketmiyor ya davranışlarından belli oluyor zaten seven insan
Gerçekten seven adam seni ağlatmaz üzmez kırmaz aldatmaz merak eder sürekli arar
Yaşatır
Ama. erkeğin tipine değil karakterine bakacaksın
Azıcık da çeksin bee 😅 karaktere zaten bakıyorum ama az beğenmek de istiyorum ben
Zaten ondan bulamasim
Kız boy takıntını bırak
Güzelsin boy ve tip takıntın olmasın ben sen evlen de evlenirim senle
Boy takintim maalesef
Var maalesef
Huyun güzel ama bu takıntın var ya
180 ve yukarı seviyorum 180 de seviyorum 😅
Bari bir dostunu bul bana. senin gibi bir kız dostum olsun ama boy ve tip takıntısı olmasın
Senin boyun kısa mi
1.70
Senin gibi güzel huylu bir kız bul bana
Hayir erkegin sevmesi yetmez sevip sevilen erkek kizi uzmez aldatmaz terk etmez
Yaşatır ama yaşatması içinde karşılık bulmalı.
balık burcuyum seversem cenneti yaşatırım diğerlerini bilemicem
Sevdiğin hertürlü anlarsın ta davranışlarından Vs nefes alışından bile neredeyse cennetin ön izlemesin yaşatır öldükten sonra mümin seniz ikinizde cennette ebedi mutluluk zann ettiğimizdende daha iyi
Hayatının merkezine temelini Sen yapıyorsa seviyordur
Erkekten erkeğe değişir. Gerçi aynı erkek, sana bazen cenneti bazen cehennemi yaşatabilir.
Cennetin kendisi olur
Sadık olması yeter
Anlarsın, anlamazsan da geçmiş olsun deriz.
Karşılıklıdır bu olay
Bu cennet işi karşılıklı olur
Seven sevdiğine cenneti yaşatır yani evet
Cehennemi de yaşatabilir
Seven erkek cenneti yaşar.
Yasatir
Cenneti yaşatır
Elbette
Konuyu nereye bağlıyo ona bak
seven kadın yaşatır
Bilemem
Yasatirim sana