Nerde yazıyor o bilgi. Müslüman değilsen de başkalarının dini inançlarıyla dalga geçme. Saçma sapan kulaktan dolma bilgilerle gelmiş atıp tutuyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne dalga geçicem kardeşim banane senin dininden ben düzgünce bir soru sordum adam akıllı cevap veremiyosan bu da senin problemin. ufak bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin zaten
gidicek olan kadınlar anlatılanlara göre erkek/kadın fark etmiyor insan oğlu ne isterse orada o oluyor istediği şey oluyor yani sen kendi derdine düş bence lkasfdlksadsa
duhan suresi 54. ayet, nebe suresi 31-34. ayet, sad suresi 52. ayet, vakıa suresi 34--38, rahman suresi 72. ayet. ayrıca yt dan videoları izleyebilirsin ben değil din adamları söylüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Nerde yazıyor o bilgi. Müslüman değilsen de başkalarının dini inançlarıyla dalga geçme. Saçma sapan kulaktan dolma bilgilerle gelmiş atıp tutuyor.
ne dalga geçicem kardeşim banane senin dininden ben düzgünce bir soru sordum adam akıllı cevap veremiyosan bu da senin problemin. ufak bir araştırmayla bu bilgiye ulaşabilirsin zaten
cennete gidebileceğini girebileceğini nerden biliyorsun ki bunu sorguluyosun ag askjfksadfsaşsaf
gidemeyeceğim zaten ben gidecek olan kadınların hakkını savunuyorum
gidicek olan kadınlar anlatılanlara göre erkek/kadın fark etmiyor insan oğlu ne isterse orada o oluyor istediği şey oluyor yani
sen kendi derdine düş bence lkasfdlksadsa
yok yok ben cennete gitmek istemiyorum zaten
bende istemiyorum sjkaldfmndsgf
bebek o huriler sandığın şey için verilmeyecek hizmet için verilecek
Sen bu kafayla cennete gidemzsin zaten boşuna dertlenme
ben cehenneme gidicem zaten aşkım sen dertlenme
Ok
Sıkışınca ben müslüman değilim mi oluyor cidden komiksin😂
1.90 kaslı 3 r'li erkek de olmayacaksa niye gidiyoruz cennete
Cennette erkek merkek istemem bari orada rahat duralim
Huriler razı mıymış peki bu işe?
sanmam
70 tane huri mi:))) yemişler seni öyle bişi yok:)
sırf müslümanlaramı:)
yahu kardeşim aç bak nasıl yok basbaya var
nerede yazıyor ayet adı ver
duhan suresi 54. ayet, nebe suresi 31-34. ayet, sad suresi 52. ayet, vakıa suresi 34--38, rahman suresi 72. ayet. ayrıca yt dan videoları izleyebilirsin ben değil din adamları söylüyor
sana bir bilgi, öte tarafta vücut olmayacak, yani nasıl bir uyartım bze bunu hissettirecek ben bilemiyorum, gidip geri gelen de yok anlatsın:)))
üstelik hizmetçi olacakmış, cariye değil, dokanamazsın yani:))))
ohhooooo sen çok uçmuşsun hskajhksjak dinini masal kitaplarından öğrenmek yerine kurandan öğrenmeni tavsiye ederim
kuran akıl ile okunursa işe yarar:))) fıkıh bilmeden herşeyi anladım sanma:)
HSKZFDBJAL sen şu an dinden çıktın abicim umarım farkındasındır wjdnas bak bi de burada bi kadınla konumak bile zina sayılıyor haberin olsun
merak etmem zina olursa ben sana söylerim, dinden de öyle kolay çıkılmıyor dert etme sen:))))
Aman yok bari orada kafa dinleyelim..
Biri benim ne yazık ki o nurilerden
😂
Lanet olsun cennete de bu yasama da
🤣🤣🤣 çok mantıklıymış dkdmsp
72 lüten eksik yazma
72 mii hemen müslümanlığa geçiş yapiyorum ashajddsj
Verilmesi lazım
Verilecek
Hayri olmasın da 😂
Verirler sanada