Neden bize vermiyor ben vallahi kocamı kıskanırım o zaman kadınlara da nuri versin o zaman olur 70 tane huri ne demek yaa. Bir de hocalar diyor ki sinir damarlarımızı alacaklarmış yazık ya
3 ay
Neden bize vermiyor ben vallahi kocamı kıskanırım o zaman kadınlara da nuri versin o zaman olur 70 tane huri ne demek yaa. Bir de hocalar diyor ki sinir damarlarımızı alacaklarmış yazık ya
Orada geçen huri konusunu keyiflerine göre işliyorlar, bu şey gibi hinduların bir sonraki hayatında kral olacaksın diye onları kandırması gibi :) Erkeklere veriyorlar gazı yok hurilerin olacak öyle güzel olacaklar ki falan en son bir hoca iyice sıvazlamış yok cennette hep dimdik olacak diye böyle sapık zihniyet mi olur? Cennet bahçesi diye hayal edilen şeylerin iğrençliği.
Araplarin uydurması dini manipüle etmesi onlar hep. Gerçek İslam'da kadına her zaman değer vardır.
Araplar dini saptirdilar. Mesela Atatürk'ü neden sevmez dinciler biliyor musun? Çünkü avrupadan bile önce kadına seçme secilme hakki vermiş öngörüsü yüksek bir insandı, araplar kadını ikinci plana atmak ister. Atatürk meselenin din olmadığını anlamisti.
O yüzden o hocaların dediklerine asla kulak asma, çoğu bilmiyor islami
Yıl olmuş 2026 bilgi ve teknoloji çağında bile ve insanlar bilgiye 1 telefon kadar yakınken hala ve hala ensest sübyancı sapık bir arabın uydurduğu bilime akla ve vicdana tamamen ters şeylerin Tanrı'dan geldiğine inanan yüzmilyonlarca insanın olması ne kadar acı be
Ve bunu körü körüne savunanlar var maalesef acaba mı demeden
@anonimmkimsee çünkü cehalet böyle bir şey. Halbuki efendim dediği sapığın kendisi 50 küsür yaşndayken 6 yaşındaki zavallı kız çıcuğunu ziktiğinden bile haberi yok. Ne 6 yaşında kız çocuğu bırakmış sapık ne gelinini ne süt kardeşinin karısını. Toplam 68 karı ve cariye. Hepsi kayıtlı ve belgeli. Buna da iftira derler çünkü bir kere bile kendi dinlerinin kitaplarını açıp okumamışlar.
Haklısın. Ya iftira derler ya da bi kulp uydururlar
@anonimmkimsee öyle ve bunu diyeni de doğru söylediği halde zorbalar hatta öldürürler.
Diğer okuz engellemis
İslam hak mi değil mi bu en zoru diger batil dinlerle hintmis su buymus dersen asla hakikati Allahtan gelen mesaji göremezsin
Kendi yorumunundan yazsana 😄 ama konu da bitti yoksa uzadıkça uzak
Buralar daha akıcı 😂
@Berat06905 inanmıyorum inanmayı da düşünmüyorum bu saatten sonra. Sende kapsamlı düşün sadece savunmak için değil.
Biz Berk ve Şenay,
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Cevap
33Cevap
Huri muri istemem.
Huriyi nuriyi görürler bi gitsinler de dinle dalga geçiyorlar bunlar
Senin için demedim böyle diyen hocalar yani hangi kaynağa dayanarak söylüyorsa
Bu yalan bilgidir. kuranda sayı yoktur ve müjde kadınlara da vardır. Erkeklerin kendini darı ambarında görmesinden kaynaklıdır.
ben bu konuda bize de bie güzellik yapılacağını düşünüyorum ghjjkk
@Fentanyyl o zaman ne yapip edip olmeden once brad pitt le nikah kiymam lazim
@Fentanyyl angelinadan sag kurtulduysa benden bisey olmaz ghjjjk
O zaman ben de Arap ülkeleri dışında her ülkeden bir erkek istiyorum yakışıklı olsun
Kadinlara verilmiyor 1 es 70 huriye bedel olacak kendine gel orada Ne nimetler var
dünyevi hiç bişeyin orada olmadığı söyleniyor kıskanmak, ilişki vb şeyler
Çok çok saçma. O zaman neden 70 huri veriliyor? Cinsel istek de dünyevi şeyler değil mi?
Nesi sacma tövbe de
Fikrimi söyledim
Allahin cennetine mi geldi herseyi çözdükte
Evet
Size 1 es verirse cennetin her kosesinde istedigin an hazir olur 70 huriye bedel olur sapitmayim bunlar cok basit konular
70 huriye bedel falan diye bişey duymadım. Hem benim sorum hurinin sayısı falan değil. Madem dünyevi şeyler olmıycak o zaman neden huri verilecek?
Göğüsleri tomurcuklanmış aynı yaşta dilberler (Nebe' Sûresi (78) 33. Ayet)
Onları bâkireler yaptık (Vâkı’a Suresi 36. Ayet)
Neden bu ayetler var?
Madem dünyevi şeyler duyurular olmıycak neden hadislerde sarhoş etmeyen şarap vaad ediliyor
Allah burada nefsine sahip cikanlara ahirette helal edecek bu kadar basit
Çok saçma işte.
Neresi sacma be sensin sacma bunlar ile dunyada ne keyif alan insanlar var biliyor musun sen İcki zina büyük keyif verir Allahi unutmus olan insanlara ama asla tstmin olamazlar butun gunahlarda büyük zevkler vardir
Ahiretteki zevk ise sinirsizdir ve daha büyüktur butun ayetler bunu söyler lütfen kendinizie gelin
@Berat06905 kendi yorumunda tartışmaya devam eder misin bro bildirim geliyor da
Olmaz
Bu dünyada yasakladıkları şeyleri öbür dünyada vaad ederek rüya satıyorlar tıpkı hintlilerin bu dünyada fakir olursan reankarnasyonsa zengin olucağın gibi ya da zenginlere üzülürler fakirler çünkü reankarnasyondaki son yaşamları olduğunu düşünürler. Bundan farksız
@Olmadıolduramadık ben gidiyom
@anonimmkimsee güle güle
70’ in içinde birisi olacaksın işte sende 😅
cennet bir fenomen. surekli mutluluk hali. ayrintilar anlamsız olur böyle bir olguda.
O hoca kılıklılara bakma sen cenneti bir yere benzetmeye çalışır oldular
Bana 70 huri verilirse hepsine veririm onlar beni silksin
Hurinin kadın oldıgunu nerden bılıyon ki isme bak nurı nurıye
Hayrı hayrıye
Hurı huriye 🤣🤣
Saçmalık başka da bir şey değil
Ben bir çift ayakkabının hesabını nasıl vericem diye düşünüyorum
Ne alaka ya öyle canım tarikatcilardan öğrenmeyi dinimizi
Size şimdiden geçmiş olsun o zaman ☺o 70 ın içinde sizde varmısınız acaba
Her duyduğuna inaniyor musun sence gercek mıdır böyle bir şey olma ihtimali
bence şansını fazla zorlama, diğer tarafta ateş cayır cayır yanıyor
Bana Lucifer Michaelsonu versinler yeter
Bize de verilir. İsteriz.
Ne verilsin istersin?
Millet ayetleri inkar ediyor 🤣
70 Nuri veriliyor.
Ya o hocalara mı inanıyorsun yazık valla
Hurilerin arasına gir kayna sen de shhshshs
O huriler kim olacak sanıyorsun :))
Dünya sAda 4 eş alabiliyor erkekler
Kadınlara gılman verilecek
Size yok bise haha
Kadınlara bir şey yok
Sizede veriliyodur ya
Kadınlar napsın yahu
Yahu zaten kadın takıntılı şekilde 1 kişiyi seviyor hayatında ona takılı kalıyor bi de ora öyle bişey mi verilecek
Aynen şarapta icecez orada
buna da karışmayın ya 😂😂
Allah bilir
Nuri olur mu
Sana da verilecek
Sende 70 nuriye ver😂
Neden hak arayan sensin
Nuri verilir
Sende onunla idare et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?