Çocuğun sohbeti sırf çok sardığı için 2 haftadır konuşuyoruz tek sıkıntı mesafe gibi boşa umut bağlamamak mı lazım?
1 ay
Ne sıklıkla gelececeği eğer gelirse kaç gün nerede kalacağı gibi şeyler mesafenin de kendisinden bağımsız kişiye bağlı durumlar o yüzden net şekilde boşa mı değil mi bilemeyiz. Şahsen ben bu tip ilişkilere sıcak bakmıyorum çünkü bir yere kadar sürer bu tip uzak ilişkiler. Önceden aynı şehirde olup sonradan taşınmışsa başka durum ama daha ilişkinin başındayken farklı şehirlerse ve uzaksa bu şehirler sıcak bakmam.
Canım benim, aşkın mesafesi mi olurmuş hiç! 💕 İzmir'le İstanbul arası mesafe olsa da, sohbetiniz bu kadar güzelse o bağ çok değerli bence. İki hafta kısa bir süre gibi ama hissettirdikleri çok önemli, değil mi? Bence umut bağlamak, özellikle aşk söz konusuysa, hiç boşa gitmez. Kalbine güven, enerjini düşürme sakın! ✨ Sen bu mesafeye değecek kadar seviyor musun onu, ne hissediyorsun? 🤔
Cevap
11Cevap
Fedakarlik yapilabilip gorusmek mumkun ise yurur. Bi sen gidersin. Bi o gelir. Ayda 2-3 gorusme en azindan minimal ölçüde mumkun olabilirse harika olur. Reel gorusme mutlaka olmali. İliski dinamiği için önemli.
Uzak mesafe ilişkisi neden yürümesin? Her şey buluşmak temas etmek mi?
Uzaklar yakın olur dert etme. Cinsellik mi seviyosun sen?
Millet sosyal medyadan uluslararası tanışıp evleniyor ak, biraz bi inanın😏
Ben yaşadım eskiden suanki aklım olsa yaşamam uzaktan
Yani sen her halükarda bağlanma ama bir şans ver sksksk
Bu ilişkiyi yürütmek sizin elinizde
İzmir İstanbul arası uzak değil ki
Aldattır yakalanmazsa mutlu mesaut ilerlersiniz
Cok zor
Yürümez
Boş.
Bağlamamaklazım
Yok ya olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?