Okulumu değiştiriyorum İstanbul'dan İzmir'e yatay geçiş yapıyorum.
İzmir'i biliyorum, seviyorum da Karşıyaka, Bornova, Konak vs yeterince zamanımın geçtiği sevdiğim yerler.
Ama Alsancak Kıbrıs Şehitlerde İstiklal Caddesini yaşar mıyım, hangi metro istasyonu Haliçten geçerkenki o hissiyatı verebilir, Eminönü, Karaköydeki kaosu ve aynı zamanda huzuru nerede bulurum, vapurla Karşıyaka'dan Konak'a geçmek Beşiktaştan Kadıköy'e geçmek gibi hissettirir mi, Aksaray gibi işim düştüğünde küfrettirecek bir yer var mıdır İzmir'de, Nişantaşı, Maçka, Harbiye'nin verdiği hissiyatı İzmir'de neresi verebilir, Üsküdar sahil gibi yürümesi rahatlatan sahil bulur muyum, Kabataştan Ortaköy'e yürürken o Dolmabahçe, Yıldız... İzmir'de hangi yol bu rota kadar güzel olabilir, İnciraltı Kent Ormanı Belgrad kadar rahatlatır mı, Mecidiyeköy'ün karmaşasını ve verdiği Türkiye'nin kalbinde olduğun hissiyatını Bornova merkez verir mi...
Evet okulla ilgili hiçbir sıkıntım yok, İzmir'de İstanbul'dan daha fazla arkadaşım var ayrıca ortamım daha güzel olacak ama ben İstanbul'a çok acayip aşık oldum herhalde İzmir'de ne yaparım bilmiyorum...
Hep dedim gidicem bu şehirden İzmir'de rahat yaşam daha iyi ortam daha kısa ulaşım süreleri...
Ama şimdi de belgeleri yeni okula teslim ederken kafamda bunlar var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer