6 yıllık sevgilim sadece bana mı cimri, bu cimri erkek sorunu normal mi sizce?

Merhabalar erkek arkadaşımla ayrıl barış 6 yıldır sevgiliyiz. Ve bana karşı çok cimri. İlk sevgililer gününde ben ona hediye aldım o almadı. Almak zorunda da değil. Bir video beğenmişti hatta kaydedilenler kısmındaydı üçüncü senede, sevgililer gününde hediye almamak için ayrılan erkekler diye... Hep çalışan biri parası var. 6 yıl boyunca bana sadece bir kolye aldı 200 t'lik. Kolye çok sıkıntılıydı ucu aşırı sivriydi. Seve seve kullandım ama maalesef uzun ömürlü bir kolye olmadı. Ben de öğrenciydim param olsa hep onu mutlu etmeye çalışırdım inanın. Bu yıl doğum günüydü eldeki paramla çikolata sepeti yaptırdım sırf mutlu olsun diye.. İnan asla maddiyatında değilim ama artık benim için değer meselesi. Uzak mesafe ilişkisi bizimki. Sadece bana kız gibi hissettirmiyor. Ben küçücük şeylerden mutlu olan biriyim inanın. Bu arada sadece bana karşı öyle. Ben çikolata sepeti alınca utandı o da alıcam dedi almadı. Şimdi konudan bağımsız çikolata desem bile konuyu değiştiriyor. Çok değişik anlamıyorum. Niye böyle sizce? Onu seviyorum sadece onun varlığı huzur veriyor bana... Onun dışında bu davranışları beni çok üzüyor dolaylı yoldan anlattım bu sorunu hep konuyu değiştirdi. Meraklı değilim onun hiçbir şeyine ama bu değer vermekle aynı değerde.
6 yıllık sevgilim sadece bana mı cimri, bu cimri erkek sorunu normal mi sizce?