O….. çocuğu diyo k… aşar diyo bunlara inanmasa da sinirlenince böyle konusuyo ben sinirlenince babama bile küfrederim dedi nasıl biri anlamadım babasıyla arası bozuk annesi küçükken bırakıp gitmiş iki kız kardeşi var onlarla da arası bozuk yıllardır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, böyle bu şekilde sinirlenen yani öfke kontrolü sıkıntılı olan biriyle zaten kim olursa olsun geçinmeniz, bir uyum sağlamanız çok zor. Böyle küfürler eden size şiddet de uygular hatta öldürme teşebbüsünde bulunur. O yüzden uzak durmanızda yarar var. Eğer uzak durmazsanız size hayatı dar edecek gibi duruyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken baya psikolojik sorunlar yaşamış zaten baya belli ama bu çocuktan sana hiç bir fayda gelmez ben sana diyim babasına kardeşlerine bile saygısı olmayan onlara bile hiç bir hâyrı dokunmayan çocuğun başka el kuluna olur mu sence sevdiği kadın bile olsan kan bağı insanlarına bile böyleyse sana daha beter bile olur yol yakınken ayrıl evlenirsen daha kötü olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece küfür etse iyi, bunun maddi durumu bozuldu, banka kredi bile vermiyo, benden ima ederek para istedi vermedim sonra ben onun kötü gününde yanında olmadım diye ayrıldı falan trip attı her gün sonra bi şekilde kopardı benden para bikac kez yardım ettim bi kez etmedim beni 3 kuruşa sattın dedi sonra biraz topladı kendini kendi benden ayrıldı Ben onu çok darlıyomuşum diye. Sogutmuşum
- +1 yıl
Sal gitsin
- +1 yıl
Uğraşmaya deymez aga
+1 yılSana küfür eden birisi ile neden berabersin? Hayır, küfür ediyor ise yolu göster. Bu kadar gurursuz olmayın ya. Şimdi bunu yapan ileride neler yapmaz? Yol yakın iken bence ayrıl. Bizden sana tavsiye yani. Babasına küfür bile ediyormuş. Saçmalığa bak ya. Saygı denen bir şey kalmamış. Bence sen ilk sevgilim diye hitap etmemek ile başla ve sonra ayrıl.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece küfür etse iyi, bunun maddi durumu bozuldu, banka kredi bile vermiyo, benden ima ederek para istedi vermedim sonra ben onun kötü gününde yanında olmadım diye ayrıldı falan trip attı her gün sonra bi şekilde kopardı benden para bikac kez yardım ettim bi kez etmedim beni 3 kuruşa sattın dedi sonra biraz topladı kendini kendi benden ayrıldı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Öfke kontrolü yokÇocukluğu zor sartlarda geçmiş olabilir Bu şekilde olmayı istememiş olabilir. Bu senin de suçun değilSana bu şekilde küfür eden ailene de edecek hatta dövecek bile ben böyleyim sinirlenince diyecek. Uzak dur biran önce kurtul00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
30Cevap
+1 yılKesinlikle uzak dur derim. Ben ömrüm boyunca bu kısaltmada klavyeden bile yazmadım. hani lafın gelişi ortaya ediyor olsa bile kötü ama bizzat insan sevdiği insana küfretmez ediyorsa sorun vardır. Ya bu garip adamları nereden buluyorsunuz Allah aşkına...
00 Yorumla
+1 yılKavga sırasında öfke kontrolü olmayan, öfkelendiğinde ise hakaretler edebilen biri ilerde fiziksel şiddette uygular. Sebebi ne olursa olsun adam olan, beyefendi olan biri karşısındaki kadına asla küfür etmez. Bu kişiyle ilişkini gözden geçirmelisin. Yerinde olsaydım yol yakınken bırakırdım
10 Yorumla
+1 yılVe sen hâla devam mi ediyorsun?
O.. cocugu , kaşar ne demek ! Oldu o zaman yarin biraz daha sinirlenince " bugun kiminle yattin he " demeyecegini kim garanti edebilir. Dayaktan daha agir seyler var. Biraz dik durun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılAilesiyle arasi bozuk olanin senle iyi mi olacagini saniyosun? Zaten ailesinde bi eksiklik olanin psikolojisi bozuk oluyor genelde ve tacizciler katiller vs bunlardan cikiyor. Psikologa gitmiyosa kosarak uzaklas derim ben
00 Yorumla
+1 yılAile yapını bilmiyorum fakat ailenle ilerde problem yaşasa sana küfür eden kalkıp ailene sizin ben diye başlar sövmeye kendine yaptığın saygısızlıktır bu ailen sana kıyamazken elin oğlu sana K.. r vs diyip sen susuyorsan ve ayrılmıyorsan bu kendine yaptığın en büyük hakaret olur yarın birgün ayrılmak istediğinde kendimi öldürürüm senide öldürürüm gibi tehditler alacaksın iyi düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz ayrıldık şimdi telefobda konuştuk dışarda olduğumu biliyodu dün gece bugün soruyo dün gece eve kaçta gittin diye niye soruyo? Normal bi soru ondan sordum dedi
- +1 yıl
Sindirme evresi sanırım kendin için en doğru kararı vermişsin
Soran+1 yılHala ilgilendiği için mi soruyo yoksa ne
- +1 yıl
Duygular hemen bitmez yeni ayrıldınız birgün arar iki gün arar üçüncü gün gider
+1 yılBenim eski sevgilim sinirlenmesede durduk yere anneme örs muamelesi yapardı hep bir laf sokma derdindeydi. Bana yaptıkları herkesin kaldırıcağı şeyler değildi bu yüzden bu tür erkeklerden uzak durun.
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece küfür etse iyi, bunun maddi durumu bozuldu, banka kredi bile vermiyo, benden ima ederek para istedi vermedim sonra ben onun kötü gününde yanında olmadım diye ayrıldı falan trip attı her gün sonra bi şekilde kopardı benden para bikac kez yardım ettim bi kez etmedim beni 3 kuruşa sattın dedi sonra biraz topladı kendini kendi benden ayrıldı Ben onu çok darlıyomuşum diye. Sogutmuşum
- +1 yıl
Yapacağın şey ayrılıp onun gibi birisiyle bir daha muhabbet etmemek.
Soran+1 yılBiz ayrıldık şimdi telefobda konuştuk dışarda olduğumu biliyodu dün gece bugün soruyo dün gece eve kaçta gittin diye niye soruyo? Normal bi soru ondan sordum dedi
+1 yılTüm bu söylediklerine rağmen hala da sevgili olarak kalabiliyorsan helal sana. Dayak da yersin, gözü döndüğünde öldürür de. Böyle daly*rak tiplerle sevgili olmaya devam edin...
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık şimdi. Yani bana çok dırdırın var diyodu ama şöyle, o başta çok ilgiliydi sonra maddi sorunları çıktı bana soguk davranmaya başladı ben üstüne gittim parasız kalınca benden imayla para istiyodu vermeyince trip atıp küsüyodu en son para verdim işte düzelsin diye yetmedi yine verdim bi kez vermeyince paragöz dedi öyle dediği için gurursuz paramı geri ver o zaman madem paragözüm dedim sonra barıştık tekrar para istedi verdim sonra kendini düzeltti ayrıldı işte benim söylediklerimden dolayı falan soğukluk girmiş sogutmuşum böyle bi ilişkiydi yani
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kusura bakna ama böyle saygısız ve kültürsüz birine sevgilim diyorsun ya... Yarın sokakta şiddet görüo bıçaklanırsan da şaşırma.. Sevgi ve sevgili çok özeldir en başta saygı ister..
00 YorumlaDöver mi diye tereddüt etmen bile tuhaf. Tabiki de döver. Onlar nasıl küfürler öyle. Asla bu kadar rahatsız edici küfürler savuran biriyle birlikte olamazdım.
00 Yorumla
+1 yılPis narsist ahlaksız adam. Bunlar kadına şiddeti kendilerine hak görürler. Amelesi de aynı, doktoru da aynı.
01 Yorumla
+1 yılmerhaba boyle ahlak yoksunu ınsana hala sevgılım demenız bence cok fazlaca saçma yol vrın gıtsın derım
09 Yorumla
- +1 yıl
güle güle dedın mı arkasından? hatta parti vermelısın hatta benı bıle cagırmalısın partiye
Soran+1 yılValla dün ayrıldık bugün çok takmamaya başladım bunları düşününce ben gibi kızı zor bulur kim çekicek onu böyle? Hangi kız borçlu küfürbaz iddaa oynayan çok içki içen bi adamı ister ya ideal koca adayı 🤣
- +1 yıl
aynen öyle :)
Soran+1 yılYani bana çok dırdırın var diyodu ama şöyle, o başta çok ilgiliydi sonra maddi sorunları çıktı bana soguk davranmaya başladı ben üstüne gittim parasız kalınca benden imayla para istiyodu vermeyince trip atıp küsüyodu en son para verdim işte düzelsin diye yetmedi yine verdim bi kez vermeyince paragöz dedi öyle dediği için gurursuz paramı geri ver o zaman madem paragözüm dedim sonra barıştık tekrar para istedi verdim sonra kendini düzeltti ayrıldı işte benim söylediklerimden dolayı falan soğukluk girmiş sogutmuşum böyle bi ilişkiydi yani
- +1 yıl
sebebı bu olabılır mı gercekten aslında sormak ıstedıgım seyler var ama buradan olmaz tabı
Soran+1 yılAramızda tam olarak bişey geçmedi onu soruyorsan
- +1 yıl
ondan dolayı da olabilir mi acaba?
Soran+1 yılYok hayır o öyle biri değil zaten ben de böyle aşık oldum cnsellige düşkün Abaza bi tip degil
iyi misin sen? Dövermi diyor ulan bu dövülmekten daha kötü a. k nerden buluyorsunuz bu kanka bilmiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılValla dün ayrıldık bugün çok takmamaya başladım bunları düşününce ben gibi kızı zor bulur kim çekicek onu böyle? Hangi kız borçlu küfürbaz iddaa oynayan çok içki içen bi adamı ister ya ideal koca adayı 🤣
+1 yılÜslubu kötü olan kişilerden uzak dur. Saygının olmadığı yerde ne yapıcaksın. Pişkin pişkin babama bile ederim diyorum yallah babanın evine de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkıstırırsa tenhada sert silkeler , dirtytalk seven bir arizona kertenkelesi.
ben diyim bacım bu ilerde tokatlar çeker sıkar emikler ıstırır.00 Yorumla
+1 yılnasil bulduysan bu herifi oylece kaybet bir an once
01 Yorumla
+1 yılBu tarz saygı duymayı bilmeyen insanlar şiddete mehillidir. Kaldı ki ilişki toksik bir hal alır.
02 Yorumla
- +1 yıl
Seni ilgilendirir mi de
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi yapar. Nasıl yediriyorsunuz kendinize ya sevgilim diyorsun hâlâ.
06 Yorumla
- +1 yıl
Ayrılmak için neyi bekliyorsun fiziksel şiddet mi uygulmasi gerekiyor
- +1 yıl
Muhattap olman yanlış hayatından çıkar
- +1 yıl
Kızlar böyle erkekleri çok seviyor 😂
- +1 yıl
Ben hiç sevmem
+1 yılOnun etmesi kendi davranışında normal olanı.
Sorun şu olabilir ben neden izin veriyorum. ...01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKocan değil bişry değil neden çekiyosun böyle bi adamı?
03 Yorumla
- +1 yıl
Ayrılmış bak Allah kurtarmış seni
Soran+1 yılYani bana çok dırdırın var diyodu ama şöyle, o başta çok ilgiliydi sonra maddi sorunları çıktı bana soguk davranmaya başladı ben üstüne gittim parasız kalınca benden imayla para istiyodu vermeyince trip atıp küsüyodu en son para verdim işte düzelsin diye yetmedi yine verdim bi kez vermeyince paragöz dedi öyle dediği için gurursuz paramı geri ver o zaman madem paragözüm dedim sonra barıştık tekrar para istedi verdim sonra kendini düzeltti ayrıldı işte benim söylediklerimden dolayı falan soğukluk girmiş sogutmuşum böyle bi ilişkiydi yani
1 salise bile yanında durma yanında nefes alman bile hata.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına iş alabilirsin bunun seni sevdiğinden emin misin.
00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde ben olsaydım öyle biri ile bir saniye daha birlikte olmak istemez , hemen ayrılırdım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl anlaşıyorsun bu adamla resmen balta bu adam ya sana zararı olur yararı olmaz.
00 Yorumla İleride döveceğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Bu şekilde psikolojik sorunları insanlar her şeyi yapar. Umarım en yakın zamanda yolunu ayırırsın. Aksi halde haber bültenlerinde yerini bulman hiç uzak bir ihtimal değil.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de psikolojisi bozuk ya da kötü şeyler yaşadı diye sana da aynısını yaşatması gerekmiyor.
senin sevginle güç bulup elini asla bırakmamalı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazik cidden çocuğunuza baba diye böyle insanları mi seciyorsunuz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun psikolojisi bozuk olduğu kadar seninde bozuk birlikte güzel çiftisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar efendi saygılı adam yerine böylelerini seçtiniz yapacak bir şey yok
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa Allah aşkına ne işin var boylesiyle afedersin ama bu ileride paraya sıkışsa veya kötü bir durumda namusunu bile satar uzak dur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece şiddetle kalmaz seni başkasıyla paylaşır bile o derece kaşar denir mi ya
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli küfür eden erkekler çok itici yaa dövmese bile küfür etmesi bile itici
00 YorumlaBöyle adamları çok mu arıyorsunuz Dövmediğine şükret bence
11 Yorumla
+1 yılİleride seni dövme ihtimali yüksek. Ondan sana hayır gelmez. Ayrıl ondan.
00 Yorumla
+1 yılSana o... çocuğu diyen birine hala sevgilim mi diyorsun. Hiç mi kendinize saygınız yok
00 YorumlaYerinde olsam onu hemen terkederdim bugün bunu söyleyen yarın evlendiğinde kim bilir neler yapar
00 Yorumla
+1 yılBenimki bana yatakta çok ağır küfürler ediyodu sıkıntılıydı yani
00 YorumlaUzak durmalısın yoksa çok üzülürsün
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Uzak dur..
01 Yorumla
+1 yılSinirlenince mi küfür ediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok kolay sinirleniyo
- +1 yıl
Tamam çok basit sinirlenecegi şeyleri yapma
Her şeyi yapar uzak dur
01 Yorumla
+1 yılSeninle de arası bozulmaya başlamış işte..
03 Yorumla
- +1 yıl
Üzgünüm tek taraflı aşk yaşıyorsun. Sen neden ayrılmıyorsun
Soran+1 yılAyrıldı zaten bitti artık Yani bana çok dırdırın var diyodu ama şöyle, o başta çok ilgiliydi sonra maddi sorunları çıktı bana soguk davranmaya başladı ben üstüne gittim parasız kalınca benden imayla para istiyodu vermeyince trip atıp küsüyodu en son para verdim işte düzelsin diye yetmedi yine verdim bi kez vermeyince paragöz dedi öyle dediği için gurursuz paramı geri ver o zaman madem paragözüm dedim sonra barıştık tekrar para istedi verdim sonra kendini düzeltti ayrıldı işte benim söylediklerimden dolayı falan soğukluk girmiş sogutmuşum böyle bi ilişkiydi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bence psikolojik sorunları var
07 Yorumla
- +1 yıl
Ayrıldıysa bırak gitsin
Zararın neresinden dönersen kardır
Kurtulduğuna dua et
Ucuz yırtmışın kendini bilen hiç bir erkek o dediklerini yapmaz - +1 yıl
Takip etsene
- +1 yıl
Aynen öyle sanırım güzel birisin
- +1 yıl
Takip et beni ordan anlat istersen
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle adamdan hayır gelir mi yaa
014 Yorumla
- +1 yıl
Adam olan adam hayat şartlarından dolayı sevdiğini asla üzmez. Benim cebimde para yokken bile şimdiki eşimle görüşmeye gitmek için 10km yürümüştüm. Bir kere de demedim otobüs param yok diye. Çok şükür şimdi durumumuz gayet iyi. Ne çekerse kendi çekmeli. Seninki üstüne bir de laf söyleyip küfür ediyormuş. İnşallah onun da karşısına onun hakettiği gibi çirkef biri çıkar
Soran+1 yılO beni çirkef buluyo, ben ona beni para için kullandın falan dedim diye
Soran+1 yılEttiriyo, bi de üstüne tekrar para istiyo yani bin lira lazım bana diye gurursuz sanırım
Soran+1 yılBankadan cekemiyo sicili bozuk arkadaşlarından bulamadı ailesi de yok zaten ben verdim ondan. Bi de en çok dokunan, o kadar yardım ettim 7 bin falan sonra bin lira daha istedi vermedim diye kötü günümde yanımda olmadın üç kuruşa sattın beni dedi bunların üstüne ben de sinirlendim madem yanında olmadığımı düşünüyosun ben paragözüm o zaman verdiğim paraları öde diyince çirkef oldum soğumuş benden, sonra tekrar barıştık bin lira istedi yardım ettim kendini bu ay topladı ve sonra ayrıldı böyle bi adamdı yani 3 aydır onun para muhabbetini dinliyorum ne sabırlıymışım. O bana para vermedim diye trip attığı için kötü konuşuyordum ben onları kaldıramadı da napayım ben de yani. Bin lira iddaa da batırdı bi kez kızdım öyle öyle koptuk
+1 yılBunu kendin de düşünerek yanıtını bulabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur Budan her şey yapar sana
00 Yorumla
+1 yılİlla dövmesimi gerek uslubu yeterince iğrenç zatrn
00 YorumlaAyrıl derim saygı olmalı
00 YorumlaHayır kanka sana çocuk bile doğurur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Boyle biriyle hala berabersin sende oyle mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ayrıl böyle karaktersizden
01 Yorumla
dövebilir
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi yapabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece küfür etse iyi, bunun maddi durumu bozuldu, banka kredi bile vermiyo, benden ima ederek para istedi vermedim sonra ben onun kötü gününde yanında olmadım diye ayrıldı falan trip attı her gün sonra bi şekilde kopardı benden para bikac kez yardım ettim bi kez etmedim beni 3 kuruşa sattın dedi sonra biraz topladı kendini kendi benden ayrıldı Ben onu çok darlıyomuşum diye
+1 yılHayır sadece söver
10 Yorumla
+1 yılSana öyle şeyler diyorsa saygısızdır bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uzak dur derim
00 YorumlaAyrılmaman hata
00 YorumlaOhoooo tabk
00 Yorumla
+1 yılAylesine öyle davranan benim gözümde insan olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence uzak dur
00 Yorumla
+1 yıluzak durmalısın..
01 Yorumla
+1 yılAyrjl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir şey bu gerçekten tavrını koy o ne öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana küfür ediyor sinirlenince. İlerde döver mi böyle erkekler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler