Sevdigim adam mı yapıyor hiç normal değil korkuyorum?

Sevdiğim adamından yakın arkadası taciz etmeye çalıştı davalık olduk olay savcılıkta o ara sevdiğim kişide şehir dışındaydı her şey normaldi tacizci olan uzaklaştırma emirlerine uyuyordu her şey normaldi sonra sevdiğim adam geldi ve işte ona çocuk ben vermişim gibi anlatmış bir şey olmadı arada ilkim değil yani taciz etti ama almış gibi anlattı ve o da beni suçluyordu sessiz fakat sessizliği normal gelmiyordu o geldiği ilk zaman birisi takip etti 2 kadının kafasının kesildiği olayından sonra beni takip etti yaşıttım bir çocuk markete girdim korkudan manyak gibiydi nereye gitsem takip etti gün içinde sürekli yaptı bunu sonra okulda durduk yere aniden resmimi çekenler var arabayla da sürekli birisi takip ediyor dünde otobüste 2 kişi resmimi çekti sonra ise dün benden büyük birisi bana yürüdü rahatsız etti defol falan dediğim halde gitmedi seninle tanısmak istiyorum falan dedi sonradan gitti bugünde kapıma birisi geldi elinde kitap vardı deli gibi konuşuyordu kapıyı acın dua kitabı falan dedi açmadım kapıyı gitmedi tuhaf tuna konuşuyordu komşulara gitmemiş direk benim kapıma gelmiş çok korkunç duruyordu ve konuşuyordu

Sevdigim adam mı yapıyor hiç normal değil korkuyorum?