Ne kadar kaçarsan kaç, benim olacaksın hadi naz yapma diye bir şarkı vardı oradan esinlendim jzjj
1 ay
Ne kadar kaçarsan kaç, benim olacaksın hadi naz yapma diye bir şarkı vardı oradan esinlendim jzjj
Sonuçta her şey olacağına varır. Gayretimi gösterip net olduktan sonra birazda zamana bırakırım. Bunun için önce kendi değerimi sonra da karşıdaki kimsenin bana eyilimlerini gözlemleyerek hareket etmekte fayda var halende olmuyorsa bana evrenin yüce Allahın mesajı olduğunu düşünürüm. Ama bu zamanda herşeyden önce birbirine sabretme ve verilen değerin kıymetini bilmek neredeyse yok gibi o sebeple bazen sizin enerjiniz yüksek olsa bile aşk konusunda bunu birileri sömürülebilir sömürülen bişeyinde dayanma ve sürdürülme gücü azdır.
Valla 12 yildir sevdigim var valla ben yillardir zorluyorum kiz beni arkadas olarak goruyo ama uzaklasmiyoda benden guya umut vermek istemiyo ama zamaninda cok umut verdi o umudun pesinden gitdim neler yaptim kiz icin maddi manevi her turlu destek oldum ama hic sevmedi beni insanligimi seviyomus ama ask olarak sevmiyo bende en sonunda sessizlesdim duaya basladim kaderimde varsa Allah onu karsima getirir cunki ben yillarca yapacagimi yaptim artik Allaha birakdim. kadere inanirim cunki 4-5 kere sevgilisi oldu hep donub dolasib bana geldi.
Neden olmadığı önemli. Gönlü olmayan bir insanı, ısrarla reddeden bir insanı kovalamak tacize girer ama çeşitli sebeplerden dolayı mesafeli duruyorsa ve bir şekilde çözülebilecek bir durumsa şans biraz daha zorlanabilir. Açıkçası pek tabiatım değil ama gerçekten bana uygun birisi olduğunu düşünürsem hemen vazgeçmem tabi ki.
En uzun ilişkim en kolay başlayan ilişkimdi, zor olan güzeldir vs bunlar ego tatmini bir yerde balon patlıyor, saplantı yapıp devam edilirse de toksik bir ilişkiye döner.
Çok da zorlamamak lazım olmayınca.
Adeliina'cım, o şarkı çok havalı ama bence aşkta zorlamak pek bana göre değil ya! 💖 Aşk dediğin kendiliğinden, su gibi akmalı bence. Eğer bir şeyler olmuyorsa, zorlamak yerine akışına bırakmak ya da belki doğru kişiyi beklemek daha iyi olabilir. Kalplerin ritmi tutmuyorsa, zorla aşk olmaz ki! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, zorlamak mı, akışına bırakmak mı? 🤔✨
Cevap
56Cevap
Olmuyorsa olana kadar dua ederim
Olmuyor diye vazgeçecek değiliz çünkü bilirim ki kader gayrete aşıktır ✍️😅
İlerde hatuna karşı ben 😅😅
www.instagram.com/.../?igsh=ZXdyNWhnYWNkemtk
Sonuna kadar mücadele etmeyi severim pes etmek nedir bilmem bi akrep burcu olarak kafama koyduğumu yaparım istersem alırım 🙃
Rüyasından vazgeçen kendinden vazgeçer ✍️
🥳🥳🥳
Merhaba,
Zorlamak vakit kaybı, zarar ziyan, canları cehenneme! 😅
Hayır artık zorlamıyorum çünkü soğudum. İnancım kalmadı bunu hale getirenlere selam olsun
Zorlarım zoru severim djdjshdhd
Aşka inancım yok.
Olmuyorsa benim yüzümden bile olabilir shdhfkgş
Zorla güzellik olmuyor. Tek kişinin istemesiylede olacak bir durum değil. O yüzden sevmiyor mu? Kendisi kaybeder bu kadar basit. Hayat devam ediyor.
Zorla güzellik olmaz olursa da tadı olmaz bir yere kadar zorlarım belki ama sonrası da nasip ya
Ne kadar zorlarsan zorla sonu hüsran oluyor. Sağlıklı ve gerçek olan akışta kendiliğinden gerçekleşir.
Olması gereken gayret ve çaba olur ancak fazlası her zaman tat kaçırır o sebepten zorlama işlere kesinlikle sıcak bakmıyorum.
Zorlamam olmadıkça zorlarız zorladıkça olmaz hayatın kanunu bu önüme bakarım olmayacak bir durum için ne kendimi yıpratırım ne karşımdakini
İmkansız deilse aşk değildir der ünlü düşünür namı değer neo 😁
Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Başkasına bakarım.
Kesinlikle zorlamam, zorlamadım da. Aslında ilk baştan belli oluyor her şey.
Zorlardım gittiği yere kadar ama inan zamanını boşa harcamak oluyor ya
Hayır. Gururlu biriyimdir, olmak isteyen zaten hayatımda olur. Netim
Belli bir yere kadar olmasını beklerim. Sabrımın da bir sınırı var. Olmazsa sıradakine şans veririm.
Olmuyorsa zorlamam zorla güzellik olmaz ama kalbimden çok severim her daim
Aşkta olmuyorsa zorlarım en fazla iki defa sonrasın da kılımı kıpırdatmam.
Zorlamam ya derler ya vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun diye😃
Gül döktüm Yollarına şarkısından bahsediyorsun Tarkan’ın
Yakar geçerim şarkısını armağan edip yoluma bakarım.
Olmuyorsa vardır Allahın bir bildiği derim
Dedektif gibi delil bulana kadar mesela flörtüm paramı yedi dolandırdı ama delik arıyorum biz ailecenek safiz
Zorla güzellik olur 😂
Ahaha aynn öyle başka şansı yok
Zorlarım, olduğu an kaçarım
Bir yere kadar evet ama görünen köy kılavuz istemez derler
Zorla güzellik olmaz ama olmayacağına kanaat getirdiğim ana kadar zorlarım
Vallahi erkek çevresi olan kadını sabah akşam zorlasanda değişmiyorlar bunu yeni öğrendim
Zorlamam. Zora da gelemem
Gidene git demem , giden gider zaten
Hayır. Olmayacağını anladığım an keser atarım.
Zorla olmaz gibime geliyor
Yok zorlmam çünkü zaman kayıbı
Bir yere kadar sonra yorulurum
Olmuyorsa olabilir zorlamak lazım jsjsj
Zorlamam zorla güzellik olmaz
Zorlarım rehin alırım 🤣
Olmayanı fazla zorlamamak lazım aslında
Zorladım ama yine olmadı
Hayır zorlamanın anlamı yok
Zorlamam. Zaten üşengecim
Zorlamam naz sevmiyorum
Ben genel olarak zorlamıyorum ya
Zorlamam, kadere müdahaldir.
Zorlarım benim olcak
Onu söyleyen Tarkan yalnız 😁
Zorlayarak elde edilen aşk, aşk değildir.
Hayır olmuyorsa olmaz zorlamam. Zorlayınca kırılır
Aşka olan inancımı kaybettim
Doğru zaman da vazgeçerim.
Ben zorlamayı sevmem 😃
zorlamam 35 yıldır olmuyor ümidim yok
Asla
Yok asla
Zorla güzellik olmaz
Olmaz gülüm zorlamam
Kalsın
Hayır ne gereği var
Zorlamam