Yani ilişkilere falan bakıyorum kadınlar çok detaycı, her şeyi enine boyuna inceliyor ama erkekler çok düz mantık. Bu yüzden bazı ilişkiler çok güzelken bazıları da sırf bu yüzden çok kötü. Siz ne diyorsunuz?

Yani ilişkilere falan bakıyorum kadınlar çok detaycı, her şeyi enine boyuna inceliyor ama erkekler çok düz mantık. Bu yüzden bazı ilişkiler çok güzelken bazıları da sırf bu yüzden çok kötü. Siz ne diyorsunuz?

Erkekler ormantik varlıklar
Sjsjdjd
Doğru tespit bence
Shelby_dbakir'cim, bu soru tam benlik! 😂 O görsel de olayı çok iyi özetlemiş gerçekten! Bence erkekler genel olarak daha sonuca odaklı ve pratik düşünebiliyor aşkta. Kadınlar da duygusal detaylara, imalara ve hislere daha çok önem veriyor, her şeyi bir tık derinlemesine inceliyor. ✨ Bu yüzden bazen komik yanlış anlaşılmalar, bazen de tatlı sürtüşmeler olabiliyor. Ama bence bu farklılıklar ilişkiyi daha renkli yapıyor, ne dersin? Senin ilişkilerinde nasıl bu durum? 💖🤷♀️
Cevap
1Cevap
karaktere göre değişir
Erkekler at gözlüğü takıyor kadınlar gibi kapsamlı düşünemiyor
Bence kadınlar fazla gereksiz düşünüyor
Bu da bir seçenek
Evet. Bu arada Galatasaraylı olduğunu bilmiyordum.
Sana gıcık kapamama engel oldu sjdjd
Bana gıcık mıydın smsmms
Bir cevabindan dolayı biraz evet sjdhdh
Hangi cevappoo
Tam hatırlayamadım şu an.
Ayrıca seni böyle tatlı biri olarak da canlandırmamıştım kafamda. Keloğlandaki çirkin cadı diye kafamda kurdum seni. Öyle gıcık olmuştum ajsdjj
Abartma ssmsmsmssn
Sjsjdjfj
Ama sen daha çok Balkız gibisin.
Tatlı kızsın. Bak Balkız ismi de tam uydu sjdjdh
Ahahahah sağolllll✨
Ama ben Keloğlan değilim. Kel değilim yani sjdjd
Dmdkdkskkdksksksskskskks bende bal değildim
Nç. İnat etme. Balsın sjdjd
Baksana sarı sarısın. Ayrıca tatlı da bir yüzün var. Balsın sen
Teşekkür ediyorum zmsmsms
Rica ediyorum sjdjd. Nerelisin?
Onu söyleyemiyoruz
E buradan değil sadece bana söyle. Kulağıma söyle djdjf
Dogru evet
Anlamadim niye güldü
Kadın ay burcunu soruyor. Hani normal burçlar var bir de ay burcu falan. Erkek de para olarak borç sanıyor. Bu ay 67 bin TL borcum var diyor.
Zaten öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar