Aldatıldım yuvam yıkıldı Allah'tan geldi isyan etmiyorum lakin günahım neydi benim kötü bir insan değilim ki hep nazik oldum merhametli oldum nerede kaybettim kaç sene geçti dipteyim bana yardım edin ben nasıl toparlanacağım
28 gü
Aldatıldım yuvam yıkıldı Allah'tan geldi isyan etmiyorum lakin günahım neydi benim kötü bir insan değilim ki hep nazik oldum merhametli oldum nerede kaybettim kaç sene geçti dipteyim bana yardım edin ben nasıl toparlanacağım
Arkadaşlarınla vakit geçir
Dışarı çık Sevdiğin hobilerle ilgilen
Gül eğlen nasıl bir yapın var bilmiyorum arabesk falan dinleme
Yeni bir birliktelik için açık ve flörtöz ol kesinlikle aldatılırım diye önyargılı olma
Unutma o günler geride kaldı
Ha birde vay efendim nasıl oldu nasıl bedenen mi sosyal medyadamı yok nasıl farketmedin diye soran saçma sapan insanlarla vakit geçirme.
Sağlıklı ömrün olsun kardeşim
Güzel dileklerin için sağol abey kendimi spora verdim bakalim lakin insan gurura yediremiyor yeni düşüp zarar vermekden korkuyorum
Evli çiftler arasında olan sorunlar %100 tek tarafın olmaz. İlla ki arada bir kırgınlık gerginlik olmuştur ama bunun çözümü aldatmak değil... Bu çok alçakça bişey. Senin suçun değil hata arama kendinde... Bence kendin için bir iyilik yap ve psikolojik yardım al
Hiç bişey duzeltemez kalbim bitik
Ruhunu kurtarabilirsin. Kalp zamanla iyileşir. Dünyanın sonu mu sanki.
Aşk bu değil be ne olursa olsun sahip çıkmak yarı yolda bırakmak değil bı kez sever kalp ne istediler benden
Öyle düşünmee... Keşke yasamasaydin ama elinde değil senin...
Özür dilerim ben çok duygusalim ota boka ağlarım böyle
Sanki bıkac yıl geçmiş değil de yeni yasamissin gbi konusuyosun...
3 sene oldu ama bana yaptığı o manzara hala aklımda saati tarihi yüzündeki ifadesi
Kolay değil haklısın... Ama yoluna bakmak zorundasın. İnsanın dünyadaki tek işlevi evlenip mutlu olmak değil. Demek ki senin başka bir hayat amacin var
Seni uzdüm bana zamanını ayırdın çok teşekkür ederim çok iyi birisin. Bilmiyorum şu an sakinliğimi koruyorum uzulmekden başka elimden bişi gelmiyor ins korurum
Sakinliği korumak değil de iyileşmeye odaklan
Üç senedir uyuyamıyorum
Yardım almak için neyi bekliyorsun. Ölmeyi mi
Kimse bana yardım etmiyor
Çünkü sadece sen sana yardım edebilirsin...
Çok kötüyüm biliomusun beni sevseydi herşeyi yapardım
https://resmim.net/i/CspQZW tipsizim galiba
Ondan
Senin derdin başka... Hadi kardeşim hadi...
Unut yoluna bak
Unut yoluna bak üç senedir unutmaya çalışıyorum
En iyi intikam unutmak mutlu olmaktır
Komik gelebilir ama evimdeki yastigi bilene ozledim
Sen bu kafayla zorrr
Yoluna bak diyorsun nasıl bacım bişi de bi adım at
Canım ya, bu yaşadıkların gerçekten çok zor ve acının bu kadar uzun sürmesi çok üzücü 🥺 Aldatılmak kimsenin hak etmediği bir şey, hele ki senin gibi nazik ve iyi kalpli bir insanın bunu yaşaması hiç adil değil. Senin bir hatan yok, sakın kendini suçlama olur mu? O kötü deneyim senin değerini azaltmaz. Belki minik adımlarla kendine iyi gelecek şeyler bulabilirsin. Eski hobilerini canlandırmak, yeni yerler keşfetmek veya sevdiklerinle daha çok vakit geçirmek gibi. İnan ki sen bu dipten çıkacak güce sahipsin! ✨ Peki, bu süreçte seni en çok ne mutlu eder dersin? 😊
Cevap
0Cevap
İnancınız mı zayıf acaba
Dedim ya çok merhametliyim diye
İnanç dedin de
Bacım ben nasıl toparlancam
Hayır
Kötü bı alışkanlığım yok
Allah'a yonelmedigim için mi aldatildim
Bir baksana aldatılmayan kaldı mı? 5 vakit namazını kılan da aldatılır oldu 5 şişe alkol alan da aldatılır oldu yani ama onlar toparlanıyor siz 3 yıldır toparlanamadım diyorsunuz ben bir de Allah'a yönelmeyi dua etmeyi namaz kılmayı abdestli dolaşmayı tavsiye ediyorum size siz başka yere çekmeye çalışıyorsunuz pess psikolojik destek alın o zaman ihtiyacınız var belli ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?