Ama kadınlara güvenmiyorum diyor
Bir erkek aldatıldıktan sonra güvemmesi zor mu olur?
Ama kadınlara güvenmiyorum diyor
Aldatan insan zaten terk edilmeyi hak eden biridir ve aldatan kişiye hiçbir şekilde güven olmaz mutlu olmasa bile bu bir bahane değildir ilk ayrılır daha sonra bir süre geçer kader başkasını çıkarırsa çıkarır karşısına ama bu şekilde direkt aldatmanın hiçbir bahanesi ve güvenilmesi ve affı yoktur bu yüzden kim aldatırsa aldatsın emin olun o kişi karakteri olmayan kişidir benim görüşüm ve aldatılan kşi eğer gerçekten sevdiği ve gözü kapalı güveneceği kişi tarafından aldatıldıysa eğer ozaman maalesef bu artık onun zihninde bir yer edinmiştir ve bu durum sürekli aklına gelir taa ki artık bir süre geçene kadar aldatılma konusunu falan açmayın normal ilerleyin ve zamana bırakın herşeyi.
Kadınlarda da bu durum oluyor. Fakat genelde yeni bir ilişkiden çıkanlar bunu yapıyor. Biraz kendisini kişinin dinleyip öyle yeni insanlara şans vermesi gerek.
3 yıl geçmiş
Erkek arkadaşında travmaya doğru gitmiş bu olay. Kendisini güven konusunda hazır hissetmiyorsa vaktini alması saçma olmuş.
Aldatılmak herkesin kalbini kırar, evet, ama hele erkekler başka türlü etkilenebiliyor 🔄. Bir kere güven kırıldığında tamir etmek zor olabilir ama imkansız değil. Sabırlı olman ve onu gerçekten anladığını göstermemen önemli. Onun yanında olduğunu ve ona değer verdiğini hep hissettir 🙌. Zamanla yaralar kapanabilir, umudunu kaybetme! 💖💫
Cevap
12Cevap
Böyleleriyle uğraşılmaz anca kendini yorarsın. Yol ver gitsin
Erkeği kadını ne alaka?
Bu toplumda kim, kime güveniyor ki?
Çevrenizde gerçekten dürüst, emanete hıyanet etmeyen, sözünde duran kaç kişi sayabilirsiniz?
Sanki kızlar daha mı kolay güveniyor?
Aynen işte slk kendisi
Şahsen ben de beni aldatanı zerre güvenmezdim
Ben aldatmadım önceki sevgilisi aldatmış 3 yıl önce şimdi hiçbir kıza güvenmiyor
He anladim onun durumu farkli yasadigi sey guven duygusunu yitirmesinden sebep Kaldiramamis demektir
İmkansıza yakın.
Ne bilim erkek olmadım hiç
O zaman sende aldat
tamam gel beraber aldatalim
Valla zor ya onun fikrini degistiremezsin
yani genelde zor olur tabi
Allah yardımcısı olsun.
sonsuza kadar şüphe ile yaşarr
Daha olgunlaşmamış demek ki
Lan tam benle bi daha aldat dicektim aw
Aldatsana
Hayatı boyunca güvenmez
Ben aldatmadım önceki sevgilisi aldatmış 3 yıl önce
Farketmez
Onun yüzünden kimseye güvenmeyecek artık
Olmaz artık
Aladttinmi
Ben aldatmadım önceki sevgilisi aldatmış 3 yıl önce. Ama her kız aynı diyor vs
Sal gitsin
O zaman erkek arkadaş edinsin seni salsın
Bahhshshdh
Bitti artık sizin ikiski
Ben aldatmadım önceki sevgilisi aldatmış 3 yıl önce
Haa pardon yanlış anladım. Bunun acısını sizden çıkarmaya hakkı yok kendinizden taviz verip yormadan devam edin ilişkiye bence
Sorun değil ben doğru düzgün yazmamışım kusura bakma
Yordu beni haklısın teşekkür ederim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?