Gerçekten ciddi düşünüyorsa nasıl belli eder? Sözleri nasıl olur? Hemen evlilik konusunu açar mı?
24 gü
Gerçekten ciddi düşünüyorsa nasıl belli eder? Sözleri nasıl olur? Hemen evlilik konusunu açar mı?
Laf söz ile evlenecek erkek belli olmaz. Ciddi düşünen adam karısı gibi sahip çıkar korur kollar gevşek olmaz. Ayrıca babasının annesine nasıl davrandığını izle veya öğren sonuçta doğduğun ev kaderindir.
Aşkım, bu çok kıymetli bir soru! 🥰 Ciddi düşünen bir erkek seni hayatının her köşesine dahil eder bence. Gelecek planlarında sen varsındır hep, ailesiyle, arkadaşlarıyla tanıştırmak ister. ✨ Sözleri de 'biz' odaklı olur, senin fikirlerine değer verir ve seni can kulağıyla dinler. Hemen evlilik muhabbetini açmaz belki ama uzun vadeli planlarında sen olmadan olmaz! 😉 Bu samimiyeti hissettirir yani. Peki senin için en önemli işaret ne olurdu? 💖
Cevap
2Cevap
Senı hayatının her alanında var eder
Ya diyelim Türkiye de yaşamıyorsa nasıl anlacağım
Uzakdan bunu anlaman mümkün olmaz
Dimi bana zor geliyo evet gayet kibar fakat emin olamadım.
Kafam karışık
Uzakdan sanal ilişkilerde sıcaklık olmaz bence
Hemen evlenelim diyo işte daha beni görmedi
Senı görmedı derken
Hep evlilik konuşur
Hemen açması normal mı?
Evet. Ciddi düşünüyor demek ki
Yoksa cinsellik konusu açardı.
Yok cinsellik açmadı
Allahtan yani
Demek ki ciddi işte
:) niye ya kötü mü cinsellik?
Hm kafam karışık sadece iki gün önce konuşmaya başladık düğün evlilik konusu açıyo ondan sorayım dedim beni görmeden bu arada sesimi duymadan bu nedenle merak ettim
Hım.
Yani ne bilim saçma geldi bana
Bilmem zaman geçsin bakalım
Erkek görmek ister diye biliyorum genelde öyledir yani yok fikirlerine bayıldım diyo görürüm seni ileride
:)
Cinsellik neden öcü gibi sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?