+1 yılÖncelikle evlilik düşünen insanlar her zaman için para biriktirme güzel bir gelecek kurma, geleceğini düşünerek yaşamak hayatındaki insanla hep ileriyi düşünen hayaller kurma peşinde olmayı sever, mesela evlilik için hazırlıklar yapar gereksiz para harcamaktan uzak durur evlenmek istediğini ailesine hayatında ciddi birisinin olduğunu ailesine açıklamak ister Yani kısacası hayatını belli düzene sokmaya çalışır, Gerçekten bu zamanda evlilik yapmak en büyük bir kumar hem büyük bir şans olduğunu söyleyebilirim.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişki daha tam oturmadan evliliği konu etmez. Evcilik oynar gibi sevgili olduğu her kıza daha ilişkinin başında evlenince şöyle yaparız böyle yaparız tarzı konuşmalar yapan erkeklerin niyetinde net evlilik yoktur tek amaç kızı ciddi olduğuna inandırıp kötü emellerini devreye sokabilmektir😏
Gerçekten evlilik düşünen erkek ilişkisinden ve sevdiği kadından emin olduktan sonra aile ile tanıştıktan sonra evlilik muhabbetini açmaya başlar
Size karşı ciddi düşündüğünü en baştan anlamak istiyorsanız, kendi hayatını düzene koymak için çabalayip çabalamadigina bakın. Bir düzen kurmak için çabaliyorsa, ikiniz için bir gelecek planı var demektir
47 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yorumunuz cok para kazanmaya calisiyor bunun icin cabaliyo cunku suanki durumla ev dizilmez bu bir adım mı bilemedim
- +1 yıl
Tabi bu bir adım. Olaylara her zaman tümden bakmak lazım ama sadece iş çabasına bakmak yanıltır bunun yanında sana değer veriyor , özel hissettiriyor (sadık kalıyor) ve saygı gösteriyorsa niyeti ciddi bir erkek diyebiliriz
Soran+1 yılYa tabiki öyle bir yanlisi olmadi şükür ama daha once birini goturmus annesine annesi istememis bu diretmis beni goturmuyor bi turlu goturcem diyip galiba net değil bazi seyler kafasinda annesi sey benim istedigimle evlen kafasinda oda zorluk cikariyor insana
- +1 yıl
Bu durumda iki seçenek geliyor aklıma.
Ya annesinin bu konudaki yaklaşımını tecrübe ettiği için aynı hataya düşmemek adına seni götürmüyor. Maddi anlamda güçlenip resti çekebilecek duruma gelmeyi bekliyor...
Ya da böyle bir yalanla seni oyalıyor
Sen onu daha iyi gözlemliyorsun bu sorulara en doğru cevabı kendine sen verebilirsin. Sana yaklaşımlarına bak özellikle cinsel anlamda sözel ya da fiziki yaklaşımı çoksa şüphe edebilirsin. Yani seni sevme biçimi nasıl bu sorularına cevap verir
Soran+1 yılHic bu yonden bakmadim ailesinin isteklerine cok onem verdigi hic rest cekebilicehini sanmiyorum bir kere yapmis aldatilmis oyuzden korku var bidaha basima gelirse aileme nasil hesap veririm vs tarzinda yuksek ihtimal bana davranisi iyi deger veriyo kiymet veriyor cinsellik konusundada normalde de ben ne dersem hep o olur hic kirmaz beni o konularda
- +1 yıl
O zaman bu durumda en doğru seçenek zamana bırakmak , zaman her şeyin cevabını verecek. İnşallah hayırlısı olsun senin için
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seni düşünür, hep aklındasındır. Herhangi bir tartışma olsun, seni üzsün istemez. Olursa da alttan alır ve daha fazla büyütmesini engellemeye uğraşır. Hami derler ya pamuklara sarıp sarmalar diye işte aynen öyle hissettirir seni. Başına gelip, gelebilecek her şeyden korumaya kollamaya çalışır. Seninle bir gelecek hayali kurmaya başladığında ne kadar mutlu olduğunu görüp anlarsın bence herşeyi. E biraz da kıskanır tabiki. Seven insan genel olarak kıskanır.
00 Yorumla
bi kere akşam sabah seni yatağa atmaya çalışmaz.
her hareketi, sözü, bakışı sen merkezli olur. Sanki dünya senin etrafında dönüyormuş gibi.
flörtöz olmaz
uzun uzun konuşmak, palavra sıkmak yerine gözlerinin içine bakar, ve konuşmasan bile seni anlar.
yeni denkgelirse eğer anlarsın öylesini, hiç merak etme.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
İşlerini kolaylaştırır. Senin sinirli olduğun zamanlar alttan alır veya konuşmaz. Seni dinler, her zaman yanında olup çözüm odaklı bakar olaylara. Sana daha yakınlaşmak için uğraşmaz. Yani temas noktasında seni rahatsız etmez. Sesini yükseltmez ama bet olmaya çalışır. Yanına geldiğinde mutlu olduğunu anlarsın. Sen mutlu olunca bir süre tebessüm eder. Hasta olduğunda hemen yanında olur. İlaç vs söyletmeden alır takip eder. İhtiyaçlarını veya uzun vade olanlarını kaydeder zamanı gelince hatırlatır… bu liste uzar gider. Ama sevdiğimi bunu zerrelerine kadar bilirsin öyle hissettirir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnesiyle tanıştırır.
Seni kendine layık görür kendisine sana.
Kıskanır korur kollar.(kısıtlamadan söz etmiyorum)
Hep "ileride şunu yapalım" evlenince şunu yapalım, tarzı cümleler kullanır.
Eksiğini ihtiyacını sorar, ilgisiz davranmaz.
Aldatmaz, gözü senden başkasını görmez.🤍14 Yorumla
Soran+1 yılYarisi var yarisi yok 🥹
Cevap sahibi+1 yılOndan olmaz knk ayrıl
- +1 yıl
Annesiyle tanıştırmak bir ölçü değil. Erkek kardeşim tüm sevgilileriyle bizi tanıştırıyor 🙃
Soran+1 yıl😂 içim rahatladi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha anlayışlı olur. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşır. Sevgilisinin sorunlarını dinleyip onun sorunlarıyla ilgilenir, ona her şartta vakit ayırır. Sevgilisine karşı cimrilik yapmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cinselliğe girmeyen aklı başında güven veren ciddi olduğunu hissettiğin ve senin de emin olduğun şımarık ergence davranmayan merhametli vicdan sahibi
168 Yorumla
Soran+1 yılBen emindim ama son zamanlarda hic değilim cinsellik her iliskide oluyor ama ön planda tutmuyor ve ergence tavirlari var bence
Soran+1 yılPeki sey sorsam size annesine ve ailesine fazla bağımlı bagli olmak ayridir bilirsiniz bagimli olmak ayridir annesi 30 yasindaki adama cocuk gibi yaklasiyor iste saat 9 da eve gel sen gelmeden uyuyamam vs vs ornek olarak yani boyle bi adam evlilik düşünebilir mi
- +1 yıl
Oda iyi bişey değil evlilik düşünür niye düşünmesin ama o yaştaki çocuğuna da çocuk gibi yaklaşıyorsa adamda annesine bu nedenle bağımlıysa yani çocuğun annesinin sözünü dinlediği gibi bir durum varsa o adamla ilişki çok zor olur. Aynı şey gibi düşün çocuğunu kreşe emanet etmiş gibi evlendirdikten sonra gelinden ara ara hesap sorar gelir denetler bunlar ne yapıyor diye sıkıntı yani olabilecek durumlar bunlar her şey o adamda bitiyor. Kişinin olgunlaşmasında ailenin de önemi var.
Soran+1 yılBen surekli konusuyorum bu konulari hani olmasi gerekeni söylüyorum konusurken sorun yok her sey okey ama is davranisa gelince mesela ben bir soru sordum buraya annesi 30 yasindaki adama cocuk gibi muamele yapiyor hala hani gece kalkip kontrol etmeler uykusunda ne bilim 9 10 da aksam eve cagirmalar vs bunlar rahatsiz edici şeyler cocuk degil sonucta bunu ona dedigimde normal degil dedigimde nirmal gayet yoo falan diyor kendi ailesinin hatasini yanlisini hic asla görmüyor
Soran+1 yılKronik rahatsizligi var ve cok kavgaci bi insan basina is alirdi hep annesi bu yuzden cok korkuyor ama davranis sekli cok yanlış evlenince karsi apartmanda daire almislarki sirf uzakta olmasin diye goz onunde olsun diye yani cok sorun olur ben dedim ne alaka goz onunde olmak baska bir yerede tasindirmak istemiyolar o derece
Soran+1 yılBir detay daha ekliyim sen varken hep boyle ariyolar soruyolar diyo ailem beni rahat birakir normalde diyo
- +1 yıl
Böyle durumlarda gelinler hep şikayet ederler çünkü hem ev yakın hem annesi yönetiyor çocuğunu emanet ediyor o ilişkiyi çoğu kadın kaldıramaz çok zor yani annesi gelecek evi denetleyecek ara sıra evdekilere laf edecek zor yani yuva kuruluyorsa ailelerden uzak 3. Kişilerin asla dahil olmadığı bir çatı altında iki kişinin kafa kafaya sırt sırta verip evliliğini sürdürmesi sorunları kendi aralarında çözmesi gerek. O adam her sorunu olduğunda annesini arar annesi yönetir bu çok tehlikeli 3. Kişilerden akıl alan insanlar evliliği uzun sürmüyor.
Soran+1 yılSimdi evet annesi boyle karisip arayinca bende direkt sey olustu evde karsi karsiya dedim kimsenin karisip etmesini istemem yani evlenmissem kendi ailemde dahil soylediklerime yok dedi niye karissinlar ben Şu an onlarla ayni evdeyim diye boyle oluyo dedi ama ben pek inanmadim her islerini buna yaptiriyolar tamamen eziyet olcak orada oturuyo olmamiz ozelimiz ve evliligimiz zarar gorcekmis gibi hissediyorum rahat vermiceklermis gibi geliyor bana evlendigimizi kavrayabilceklerini düşünmüyorum ailesinin benimde en sevmedigim seydir bu tur olaylar
Soran+1 yılKendiside bu durumdan cok sikayetci oluyor bizzat yasiyorum bunaldigini diyor bu durumlardan ama ne derlerse yapmaya devam ediyor dedim maxem istemiyosun yapma ozaman dediklerini baya kullaniyolar bunu ama farkinda olmuyo kendi ailesi diye 28 yasinda tam olarak yuvarlayip 30 dedimde ne fark eder ki ailesi cok fazla hayatina hukmetmeye calisiyor eski kafalar onlara ne yapildiysa aynilarini yapiyolar cocuklarina
- +1 yıl
Sizin evliliğiniz ailesine çocuk buna emanet olarak geliyor olabilir ailesi sık sık denetlemek isteyebilir buda yuvanıza zarar verir bak gerçekten hani evlenmeden önce bizde bir laf vardır köprüyü geçene kadar eşeğe dayı denir diye çünkü evlenene kadar o süreçte ilişkiye hep aileler dahil oluyor evlendikten sonra evli evine köylü köyüne misali ama sizinki öyle olmamış hala damat tarafinin ailesi tarafından denetlenen bir ilişki haline gelmiş buda çok sıkıntı
Soran+1 yılYa soyle bizim iliskimiz 1 senelik ben tanistirdim o ailesine söylemiş bizi ama ne tanisma olayi var ne bi sey hani insanin ailesi der 1 senelik iliski kizi getir bi taniyalim veya sevgilimin tanistirmasi lazim ama bir turlu yapmiyor benim dusunceler8mle annesi ters düşüyor diye sonra ben dedim bak beni oyalama bos yere yani evlilik diyip duruyoruz sonucta oyalama dedim oda seni oyalamiyorum dedi ama hala tanistircak bana 1 senedir annem seni sevmez diyip duruyor onyargimda cok olustu acikcasi kaynana fobisi yoktu oluştu sagolsun
Soran+1 yılOglak burcu ya 🥹
Soran+1 yılSoyle bi sey demek istiyorum daha once birini goturmus annesinin yanina tanistirmaya canım kiz bunu aldatmis anneside istememis zaten kizi karsi cikmis buda kiz yuzunden simdi ayni tatava olur diye korkuyo bence bu sefer ailesine karsi cikamaz 1 kere yapmis kazik yemis diye yüzü yok
- +1 yıl
4 yıllık bir ilişkim vardı nişanlıydım oğlak burcu kadınıydı ailesine düşkün her dediğini yaptığı için ayrıldık ya gerçekten bu oğlak burçları aynı oluyor çoğu kişi bana kızıyor insanları burçlarına göre mi kalıba sokuyorsun diye al işte haklıyım yine kimse inanmıyor, oğlak burcu erkekleri de kadınları da ailesine karşı zaafları vardır çok düşkündür ailesi onu kumanda gibi yönetir bir oğlak burcunu sevdiysen önce ailesini tavlaman gerek, benim başımdan oğlak burcu kadını geçti düğüne 5 ay kala babası zengin tarla sahibi birini ayarladı babam haklı biz geçinemeyiz dedi babasının dediğini yaptı ailesi de destek verdi madem zengin birine verecektin ne diye kızı nişanladın bu oğlak burçları benden uzak olsunlar bunları Allah'a havale ettim harbiden bunlar çok sıkıntı
Soran+1 yılYa ayni kafa bak ailesi kendi istedigi kizla evlensin istiyolar 1 senedir de benim karakterim yuzunden sanki kendi ve ailesi cok iyiymis gibi seni sevmez diyip duruyor üzülüyorum dedim madem ailenin istegine onem veriyosun bu sekil dusunuyolsr ne boka iliski yapiyosun benimle bide uzatiyosyn dedim derdin ne yani cogu zaman birlikte halledicez bunu diyor vazgecmiyor ama yeri geliyor ailem istemezse olmaz diyor ben bu adama guvenipte Şu an babamin karsisina çıkaramam o guveni bana hic vermiyor evliligimize kimsenin dahil olmayacagina vs asla guven vermiyo bu konuda bana
Soran+1 yılYa bende yengecim bak ustelik panik atak sahibiyim ama ben cidden ne yapsam adam mutlu olmuyor samimi diyorum benim gibisini bulamazlar bu devirde ama yok ailesi cok önde geliyor ben oyle bir es istemiyorum evlenecekse niyeti varsa onceligi hep ben olcam yoksa yuva dagilir sen baba evinde kalmiyosun kendi yuvani kuruyosun oncelik vermek zorundasın ama yapabilicegini hic sanmiyorum
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum bak sen yazında şunu demişsin çoğu zaman birlikte halledicez bunu diyor vazgeçmiyor ama yeri geliyor ailem istemezse olmaz diyor işte burada ben haklıyım oğlak kadınından çektim sende şimdi oğlak erkeğinden çekiyorsun bunları aileleri kumanda gibi yönetiyorlar ailesine çok düşkün bunlar çok sıkıntılı burçlar ailesi seni istemiyorsa yapamazsın bak ciddi söylüyorum yapamazsın imkanı yok 15 senelik ilişkinde olsa bunla seni bir çırpıda siler atar
Soran+1 yılKonusuyorum bunlari acik acik sordum her seyi gercekten cevaplari cok iyi evlenince evliligime kimse karisamaz sana kimse laf edemez izin vermem cart curt ama gel gor ki bi lafiyla sanki boşar insanı oyle tavirlari var çünkü sanki o evlat anasi dogurdu benim annem beni sicti onun ailesi mukemmel benim ailem aile degil sanki oyle tavir yapiyo insana sinir oluyorum 28 yasindaki bi erkek bunu yapinca ya ben ona koca eş veya sevgili vasfini yukleyemiyorum cocuk gibi oluyo gözümde
- +1 yıl
Millet bana kızıyor hatta bu siteden bi kaç kişiyle kavgam bile oldu burçlara inanmayıp beni linç ettiler ben biliyorum burçların özellikleri bu benim başımdan oğlak kadını geçti başa çıkamadım ailesi baska birini buldu o kadar güzel ilişkimiz vardı ki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derlerdi kız bi anda sildi attı beni o zamanlar burçlara çok takılmıyordum sevgiye inanıyordum ama sevgi orada olmuyor bunlar uzaktan kumandalı araba ve kumanda da ailesinin elinde ailesi yönetiyor bunları sen başa çıkamazsın
- +1 yıl
Bak 30 sene ilişkiniz olsa çok güzel aşkınız olsa ailesi dese ki ben bu kızı istemiyorum veya ben bu oğlanı istemiyorum diye bu oğlak burçları seni bir kalemle çizer atar bunlarda öyle bişey var ki ailesinin dediğini yapmak zorunda olduklarına inanırlar boğa burçları da öyle bak aynısı boğalarda çok sıkıntı
Soran+1 yılYa ben bas edefim etmesine ama neden uğraşayım yorulayim yani ne gerek var burclar dogru %100 olmasa bile ayni burcta olan bir cok insan benzer karakteristik özelikleeri barındırıyor oglaklar hem ailelerine hemde işlerine cok düşkünler baska bi dertleri yok varsa yoksa bu ikisi ben saglikli bi iliski yuva istiyorum kaynana fobisi olusmasin bende bosuna insan gibi davransin herkes ama ailesi eski kafali soz geciremezsin bu devirde benim buldugumla benim sevdigimle evlenicek ne demek yani oglun sevmis iyi anlasmis sen sevmesen nolur sen mi girceksin ayni eve
Soran+1 yılYengec benimki aslinda cok iyi anlasiyoruz ailesini katmasa cok fazla sorun yok cok dahil ediyor her seyine
- +1 yıl
Ayrıl başka çaren yok yemin ediyorum üzüntüden kanser olursun bunlarla uğraşılmaz yemin ediyorum uğraşılmaz bunlardan ben nefret ettim bunlar aptal burçlardır beyinleri yok ki aileleri yönetiyor bende herşeyi söyledim zamanında mantıklı mantıklı cümleler kurdum tamam diyor sonra ailesinin dediğine gidiyodu nefret ettim bunlardan beni varya 4 yılda sinir hastası ettiydi en son ayrıldık kurtuldum rahatladım
Soran+1 yılYengec insani normalde ailecidir bak yengeclerde düşkün sevdiklerine ama biz bağımlı olmakla bagli olmayi ayirt edebiliyoruz ya ben seyin bilincindeyim yani birgun annem babam beni terk edicek gidecekler evlendikten sonra ben ölene kadar esimle kalcam yani kimse olmicak belli bi yastan sonra bu onu kavrayamiyor asla eş seciminin ne kadar onemli oldugunu bilmiyo
Soran+1 yılYa zaten boyle devam ederse ayrilmayi düşünüyorum cunku bu sekilde ilerleyemez hicbi ilişki
- +1 yıl
Benim ailem önemlidir fakat kurduğum yuva asıl benim ailemdir eşimi ne aileme nede kimselere ezdirmem yuvama 3. Kişileri dahil etmem işte yengeçle oğlağın farkı bu biz yengeçlerde kurduğumuz yuvaya zaafımız var aileci insanlarız eşimize sadık insanlariz onlar ana babaya sadık tufaf bi şekilde
Soran+1 yılBen kendi ayaklari ustunde duran kendi hayati ustunde soz sahibi olan kurdugu aileye sahip cikabilen bi adam diye boyle sevgili oldum bilmiyodum oylede gozukmuyor zaten anne anne diye dolaniyor ortalikta ya insan soguyor ayni sey kadin icinde gecerli surekli baba baba diyen kadin sogutur kendini
Soran+1 yılYa zaten biraz daha oyalarsa beni ayrilcam ciddi cunku konustum getircem seni annemin yanina diyor ama bi adım yok kadina bahsetmiyor etmiyor normalde bi aile iliskiyi ogrenince sorar dimi nasi gidiyo vs diye ya da en kotu ne zaman tanistircaksin der illaki bunlarin bildiginden bile suphe etmeye basladim yok sayiyor kadin resmen benim hakkimda hicbir sey konuşulmuyor
Soran+1 yılSana sorunu diyim mi babasi falan iyidir sorun annesinde tamamen her seyi karistiran sorun olan annesi zorluk cikartan annesi kabul etmeyen annesi kac yasina gelmis kadin kafa yapisina bak saka gibi geliyor bana
Soran+1 yılOğlunu baskasina vermek istemiyor sebep bu
Soran+1 yılKusma istegim geliyor yemin ediyorum dunyanin en ezik olayi ya samimi diyorum yani isiniz gucunuz yok insanlarin hayatlarina burunlarini sokuyolar sevgisini ilgisini ogluna veren kadin tiplemesi bu baska bi sey degil yani beni kiskanir mi dedim bilmiyorum ki dedi o bule muallak dedim bu iyi bi sey değil normalde değil belkide bu fazla abartiyor olaylari tanismadigim icin bilemiyorumda yani
Soran+1 yılIsin komik kismi benimde tanismak gelmiyo artik icimden yani
- +1 yıl
İstiyorsan dene ama saç dökersin ben başa çıkamadım olmuyor baştan burcuna bakıp tanımam lazımdı nerden biliyim ben burçlari takip eden biri değildim sonra böyle merak saldım insanları burçlarına göre kalıba sokuyorum aynı milletin bana kızdığı gibi isteyen istediğini desin burcu neyse ona göre bakarım uyumluysa isterim değilse ne kadar iyi bir insan olursa olsun burcu mesela oğlaksa uzak kaçarım kaçmak zorundayım burcu çok önemli benim için. Yengeç kadınları da kendi kurduğu yuvaya aile diyip ailesine yani kocasına bağlı sadık kalırlar benim de bi yengeç bulmam lazım hayırlısı bakalım Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılInsallah olur sagolasin
- +1 yıl
Daha bunla bitmez ki mutlu olmayı beceremiyorlar sürekli soğuk yaparlar kafalarında sürekli takıntı olur kafalarında bişey illa olacak olmazsa stresini senden çıkarır bunlarla uğraşılmaz ben iyi ki ayrılmışım bunları alanda böyle bizim gibi şikayet edip uğraşır eminim uğraşır bunlar normal insanlar değil ki
Soran+1 yılNormal olmamalarinin sebebi aileleri fark ettiysen bu tip insanlarin aileleri fazla burnunu sokar hayatlarina biraz uzak olsalar aslinda bu kadar sorun cikmaz her seye fazla karisma hakkı buluyolar bu bizim millette var anne baba diye her seye kendilerini hak görüyorlar karisim o benim evladim... vs vs ondan oluyo
Soran+1 yılYa evet benimki mesela soyleniyo bi ton sahit oldum kufur etti bagirdi isyan etti ama yine dediklerini yapti onlarda bi yerden sonra kullanmaya bakiyo ne olursa olsun sonunda bizim dedigimizi yapiyo kafasi geliyor
Soran+1 yılBen acikca konusucam cunku yani niyeti olan adam 1 senede illaki bi adim atardi tamam soylemis etmis benide bi tanistir sonrasina bakalim oluyo mu olmuyo mu daha tanismadan 500 tane sey dedi bana dogru mu degil mi gormek lazim
Soran+1 yılValla netice ne olursa olsun en azindan görmüş oluruz neyin ne oldugunu boyle uzadikca olmuyo çünkü o benden 4 yas buyuk bide yani benim yasim genc kendi düşünsün bi şeyleri
- +1 yıl
Umarım er geç bişeyleri anlarsın burç adaşım. Üzülmeni istemem ama hayatın gerçekleri bunlar Allah böyle yaratmış doğum tarihi gerçekten çok önemli bana kızsalarda işlerine gelmedikleri için kızıyor adama diyorum siz uyumlu değilsiniz bana hakaretler ediyor sonunda noldu ayrıldılar ben diyorum huyu husu pis olan burçlar var uyarıyorum insanları sonra benim dediğime geliyorlar
Soran+1 yılHuyu suyu pis olan tam liste çıkarabilirim burdan ya aslinda oglakla yengec cok uyumlu cikar her yerde bizde niye boyle oldu anlamadim galiba karsi tarafin ailesinden kaynakli iyi niyetli duzgun dusunceli olsalar sorun olmazdi
Soran+1 yılAileyi kutsal görüyorlar oyleyse onlarin lafindan hic cikmicaklar hep dedikleri olcak kendi basladina hayat yasamaya kalkmicaklar kimsede madur olmaz böyle
Soran+1 yılYa iyide ben iyi bi insanim sevgilim beni seviyor biliyorum ama beni sirf uyuz oldu diye veya oyle ya insanlar bazen sevmez hoslanmaz birilerinden olabilir yani sirf bu yuzden ayril dicek kadar karaktersizse zaten dicek lafim yok baziladi ilk goruste hoslanmaz sonradan isinirlar cok var yani bu sekil ayrica herkes herkesi sevmek zorunda değil banane onun anasi danasi beni sevsin sevmesin ne alakasi var benim anam babam onu sevmesin ne alakasi var isteyen muhattap olur isteyen olmaz ya
- +1 yıl
Yaaa öyle deme bizi öldürdün gömmedigin kaldı bu saydıklarım herkeste var geçim sıkıntısı gelecek kaygısı bize has bir şey değil ki işsiz güçsüz biri olsan ya da herhangi birseyde sorun yaşayan biri olsan acaba bunlarla nasl başa çıkabilirim ya da nasl hallederim diye düşünmez misin biz sadece riski göze almak istemiyoruz elimizde imkan olsa çokta güzel mutlu olmasını biliriz 😎😅
- +1 yıl
Oğlaklar paraya rahatına düşkün ileride maddi sıkıntı yaşamaym gibisinden takılır doğru söylüyorsun o konuda pek duygularıyla değilde mantıklı haraket etmeye çalışır ki aileye düşkünlük söyle bir sorun olur sıkıntı çıkarsa ailenin direk diyeceği şey sen seçtin sen kabul ettin bizi dinlemedin biz seni uyardı diye ortada kalmaktan ya da yalnz kalmaktan korkuyorlar ailemdir en azından ne olursa olsun yanımda olurlar onları dinlersem bana zararları olmaz benim göremediğimi en azından onlar görür diye düşünür yani hiç birseyi kötü niyetten yapmıyor maddi durumun o adaminkinden iyi olsaydı seni seçerdi aileside bakardı iyi aferim kızım para sıkıntısı çekmezsin anlasiyorsanizda bizde destek veririz arkanda oluruz ailemdir benim için en iyisini düşünür diye de aileye uyulur hiç bir oğlak ne olursa olsun asla duygularına yenik düşmez ben deli gibi birini seviyordum yaa ileride sorun çıkarsa hangi yüzle ailemin karşısına çıkar bu kişi söyle böyle derim yani her zaman o ya olur belki olur ne yaparım korkusu var oyuzden birazcıkta olsa mukemmeleyitci diye birilir her şey sorunsuz çok iyi istediğim gibi olsun der o gelece kaygısı ondan diğerleri şimdiye bakalım da sonrasını düşünürüz oğlak sonrasını da hesaba katıyor riste atamam şimdi iyi güzelse sonrasında o şekilde olsun
İşini düzene koymaya çalışıyodur.
Gözü çok dışarılarda olmaz10 Yorumla
+1 yılAkıllı sadık düzgün yaklaşan ve kısa süre içinde evlenen öyle 9 sene söz möz yapıyorsa işin yalan olmus
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. senemiz daha ilişkide
- +1 yıl
Anasıyla tanıştırır kanki
Ailesiyle tanıştırmak ister, Ailenle tanışmak ister seni daha yakından tanımak ister
Gelecek hakkında düşündükte konuya senide dahil eder ve normalde belli eder yani illa ki ciddi olduğunu00 Yorumla
+1 yılİlk buluştuğum gün evlenelim demiştim kız şok oldu bir yıl içinde evlendik sonrasında ben şok oldum hayat sürprizlerle dolu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Sizi ailesi ile tanıştırır onlarla beraber daha fazla zaman geçirmenizi sağlar
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi sey yok korkuyor
+1 yılAilesiyle tanıştırdı varsa kardeşiyle. arkadaşlarıyla tanistirir ciddiyse gercekten
021 Yorumla
Soran+1 yılYa soyle beni biliyolar kardesi arkadaslari falan beni cok gördü de resmi hani alipta bu benim kiz arkadasim bak bunlar da benim arkadaslarim olmadı
- +1 yıl
Nasil biliyorlar ya konustunuz mu hic
Soran+1 yılŞöyle hani bahsetmis zaten cevresinden 1 2 kisiyide taniyorum ama resmi olarak tanistirma yok oyle biliyoruz sadece birbirimizi kimsenin yanina tanistirmaya goturmedi kendi bahsediyo cevresine bazen karsilasiyoruz ben varken yaninda okadar
Soran+1 yıl1 senedir birlikteyiz
- +1 yıl
Si. diye. kadar yüz yüze. tanıştırması lazımdı. gerçekten cidiyseniz ailesiyle. olmasa da kuzenidir kardeşi dır en azından
Soran+1 yılTanistircam diyor ben tanistirdim arkadaslarini yolda dnek gelince selam vermiyorum diye bozuldu bana bende dedim sen beni tanistirmadinki adam gibi tamam biliyoz birbirimizi de hani tanismadigim insana ne selam vercem
- +1 yıl
Aynen oyle. bir iki kere bi yerlerde oturmamış. lazim. biraz samimi olacaksınız ki selam vereceksin
Soran+1 yılAynen allah razi olsun yani kimseyle oyle konusmuslugum yok ama herkese selam verip iyi olmami bekliyor adam gibi tanissam zaten veririm selamimi
- +1 yıl
Neden tanistirmiyor acaba nexamn. evlilik düşünüyormuş
Soran+1 yılBana dedi seni oyalamiyorum oyle bi sey yok annemle tanistircam dedi ama hala tanistircak yasi benden 4 yas büyük ne kadar zaman gecirirse onun icin okadar kotu olur benim yasim küçük ona gore daha cok zarara ugrayan o olur
- +1 yıl
Anladim annesiyle telefondan tanistirsaydi ben eşini. tanistirmistim arada konuşuyorlardı sonra yüz yüze getirmistim
Soran+1 yılAilesi geri kafali benim istedigim onayladigim kizla olcaksin kafasindalar buda annesi beni sevmez diye 1 senedir snnem seni sevmez diyor bana cok zoduma gitti telefonla konusurken bile kadina iste kiz arkadasimlayim vs hani bi selam soyleriz en azindna o bile yapilmiyor asla 1 sene oldu garibime gitmeye başladı
- +1 yıl
Anladim işiniz zor. ama nekadar cabuk olursa iyi olur sıkıntı çünkü. ailesi de istemiyormus fazla uzatmayin bence eğer gerçekten anlasabiliyorsaniz
Soran+1 yılAnlasabiliyoruz biz de ailesini düşünüyor ne kadar cabuk olursa okadar iyi sonucu kotu bile olsa
- +1 yıl
Aynen oyle. baskı yapın siz yoksa uzar da uzar biz de zor. evleistik
Soran+1 yılYa hemen evlenemeyiz bunun farkindauim maddiyat ve psikolojik olarak cok hazir degiliz ama bir adim atilmasi gerekiyor artik bence
- +1 yıl
Siz hic tanışma bisey olmamsis zaten. aileler. tanissa Nisan söz düğün 1 yıl sürer en erken
Soran+1 yılYa tabi tanistiririz 1 sene gecer sonra yuzuk takilir vs vs zaten simdi baslasak 3 yila anca evleniriz rahat hareket ederiz en azindan o benim annemlerle tanisti ben tanistirdim aylar once :(
- +1 yıl
Sizinkiler nasil. bakıyor bu duruma bisey dediler mi
Soran+1 yılYa şöyle ben evliligin e si olunca kacan insandim sevgilim evlilik lafi falan edince bende calisiyoken ceyizw bi seyler koymaya basladim hic yoktu bizimkiler bi sey demiyor nasilsiniz iyi misiniz diyolar bazen aileye bunu demedim tabi tanistirmadi vs diye
- +1 yıl
Anladim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, davranisi yoktur en basindan niyetini soyler tc erkekleri boyledir.
10 Yorumla
+1 yılEfendi, cesur, dürüst, delikanlı, yiğit, yardımsever veaire
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim ilk buluştuğumuz gün seninle evlenmek istiyorum dedi 2 yıl beraberdik düğüne 1 ay kala ayrıldık evlilik ona göre değilmiş
13 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olsun üzüldüm ya erkekler cidden dengesiz oluyo
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kendi hislerine güven erkeğe çokta güvenme iyi gözlemle iyi düşün
Soran+1 yılOyle yapcam zaten ona kalirsa bi sey olucagiyok
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sürekli geleceğe dair planlarından bahseder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmüyoruz artık
etraf biribiirine benzeyen kaşaaar ordusu ile dolu
ananızla ölün kızlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 zekat vermek
2 hacca gitmek
3 oruc tutmak
4 namaz kilmak
5 sehadet getirmek20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecek erkeğin aklında olan tek şey , akşamki gireceği gerdektir. gerisi ona toz pembe gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSık sık evlilikten bahseder gelecek hayalleri kurar
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle surekli evlilik lafi gecmiyo hatta korkuyor evlilikten
Cevap sahibi+1 yılOoo evlenmez o zaman
Soran+1 yılAma konuyu ilk acan oydu sonradan boyle oldu
Cevap sahibi+1 yılSen çok hevesli görünmüşsündür
Soran+1 yılŞoyle ben hic istemiyodum o beni ikna etti sonra tam tersi oldu sanki ben onu ikna etmeye ugrasiyom gibi iste
Cevap sahibi+1 yılManipüle etmiş
Soran+1 yılEvet cok sacma oldu
+1 yılBir şeyler için çabalar karşısındakinin daha iyi bir hayatı olsun diye kendini ortaya koymaktan çekinmez.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk çıkan kişiyle evlenicem artık yaşım geçiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olayı Ciddi Müessese. Tüm Sorumluluğu alabilen birisi mi? Evleneceğiniz kişiyi Doğru seçin. Eğer yanlış seçerseniz. Sürünürsünüz.
00 Yorumla
+1 yılErkek bu hiç bir davranışından emin olamazsın ki 🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru
+1 yılOlduğu gibi davranır ve hep ileri dönük planlar yapar
021 Yorumla
Soran+1 yılIleriye dönük oyle cok plan yapmiyor benimle
- +1 yıl
O zaman dikkatli ol derim
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Valla yani ciddi olan evlenince böyle yaparız bunu yaparız evimiz böyle olsun gibi konular konuşur
Soran+1 yılYa arada diyor oyle hic sey degil hayal kuruyoruz bazen evlenince soyle yapar miyiz vs oluyor ama 1 sene oldu ilerlemesi lazim bir sekilde
- +1 yıl
Acaba kendisinin daha hazır olmadığınımı düşünüyor ve Adım atmıyor açık açık konuş bu ilişkimiz ne zaman resmiyete dökülecek ve evlenecegiz diye ve düşündüğün bir tarih var mı de
Soran+1 yılYa şöyle korkuyor evlilikten cok hemde ben bu kadar oldugunu dusunmedim benimde korkum var biraz cekincelerimiz var ama ozaman hazir hissetmeden evlilik lafi etmicektin yani iliski ilerlerdi seyrine gore ederdin hazir hissedince
- +1 yıl
Seviyorsan birini canından çok evliliğin nesinden korkuyor bir an önce ömür boyu beraber olmak için can atması gerek çabalaması gerekiyor korku bahane seviyorsan nesinden korkucan
Soran+1 yılYa bende onu düşünüyorum daha once birini goturmus eve eskiden ailesi karsi cikmis ama dinlememis yani bunu yaptiysa galiba beni oyle sevmiyo diyorum içimden hep
- +1 yıl
Ya eğer gerçekten seni seviyorsa herşeyi göze alması lazım ve her koşula zorluğa göğüs germesi lazım ama durum onu gösteriyor bahanesi korku bence değil başka bir şey var ortada
Soran+1 yılYa birinci sebep annesi annesi beni sevmezse olmayabilirmis ben kendimi millete sevdirmek zorunda degilim sever sevmez napim simdi alla alla herkesin huyu suyu farklı en cok kafasini karistiran bu bence bide benimle evlenirse sanki zindan hayati yasaticakmisim gibi davraniyo halbuki oyle bi sey yok gayet disari ciksr arkadaslariyla bulusur denize gider vs vs
- +1 yıl
Durum şu o arkadaş annesine gelin arıyor kendisine eş değil ileride ailesi seni kabüllenmez ve istemezse çok sorun yaşarsın bence baştan tam anlaşın konuşun öyle bir yola girin beraber
Soran+1 yılCok dogru dedin bunlari konustum dedim sen kendine es ariyosun biz iyiysej gerisi bos yani ailelerin okadar detaya girmesine zorluk cikarmasina gerek yok annenle mi evleniyorum diyorum hak veriyor ama sinra oyle davranmiyor kafami karistiriyor acikcasi ve boylr anne anne modunda oldugu icinde uzaklaşıyorum
- +1 yıl
Resmen anne kuzusuymuş sevgilin ailesi düzgün düşünen birisi olsa oğullarının sevdiği kıza saygı sevği duyarlardı bence durum vahim Allah göstermesin yarın elensen ve eşin daima annesinin sözüne gitse hep ağzınızın tadı bozulacak hep tartışma kavga ve ezilen üzülen sen olacaksın boşansan bi dert boşanmasan bi dert
Soran+1 yılYa evet boyle diyorum yok karistirmam diyo evlenince oyle sey olur mu diho iyide ailesi saygisiz bikere hoslanmaya bilirsin insandan kizdan ama boyle yapilmaz saygi duyulmasi gerekir zamana birakilmasi gerekir kendi evini evliligini cok iyi yurutmus gibi bir de oglununkine burnunu sokuyor boyle olunca ben cok uzaklasiyorum ailesinden saygisizlik çünkü bu hayatinda benim oldugumu biliyolar ama yokmusum gibi tavirlari var
- +1 yıl
Ya herşeyi göze alacaksın evleneceksin ya da ailesi sana önem veren başka birini bulacaksın işin zor Allah yardımcın olsun
Ha sen seviyormusum
Soran+1 yılTabiki seviyorum yani sevmesem buraya fikir almak icin gelip soru sormazdim heralde ben huzursuzluk istemiyorum mutlu bi evlilik olucaksa olsun istiyorum mutlu olmicaksam huzurum baskalari yuzunden kacicaksa hic olmasin
- +1 yıl
Annesiyle hiç karşı karşıya geldinmi sana davranışı nasıldı?
Soran+1 yılIste gelmedim olmadi bi gorebilsem o durumu belki her sey netlesir belkide hic düşündüğü gibi olmaz ne bileyim ya
- +1 yıl
Sen bir an önce bir fırsatını yakala ve yüz yüze gelmeye bak ve sana karşı tavırlarına hareketlerine bak öyle karar ver derim sana
- +1 yıl
Tam kafa dengisin sohbet edilecek kızsın valla
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılhissedersin ama nazik saygili guvenli harketler konusmalar
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi konusunda ve benim bazi huylarim konusunda tereddüte giriyor bu yuzden bazen bu soylediklerinizin tam tersi olabiliyor vazgeciyor
- +1 yıl
neys egizlisn acikca sormadn firkr yurtmek dogru omaz
Erkek milleti bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz şansına artık 😄
00 YorumlaGelecekle ilgili planlar yapıyorsa ciddi düşünüyor demektir
00 Yorumlaİleriye dönük düşünür ve her hayalinin içine seni koyar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüfür etmez cinsellik için zorlamaz istedikleri olmayınca tavır yapıp seni onsuzlukla tehdit etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle seyler yok ya allahtan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılailenle tanışmak isteyebilir mesela.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen onu tanistirdim da o beni tanistirmadi hala 1 senelik iliski ben 6. Ayda falan tanistirdim o hala tanıştıracak ailesi eski kafa biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşündüğünü belli eder
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyor galiba ya
- +1 yıl
Ona sor bunu, şeffaf ol s.. erim de
Soran+1 yılEn sonunda onu dicem zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgel demeden gelir
aileyle tanışmak ister01 Yorumla
Soran+1 yılO benimkiyle tanıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞu zamanda evlenecek erkek bulduysan kaçırma knk
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik merakklisi değilim adami seviyorum onunla evlenirim yani ama korku var
- +1 yıl
Ne korkusu
Soran+1 yılEvlilik korkusu var bende var ama onda daha cok var
- +1 yıl
Bir şey olmaz korkma ya evlilik korkulacak bir şey değil Türkiye'deki kızlar bunu bilmiyor ben Muğla Bodrum'da yaşıyorum buradaki kızlar var ya hakkını o kadar iyi arayabiliyor ki susmuyor ma iç Anadolu Bölgesi veya Doğu bölgesinde öyle değil
Soran+1 yılYa ben oyleyim susmam etmem kendi hayatim karari kendim veririm ama bunun ailesi ve bu beni korkutuyor 28 yasindaki adama cocuk muamelesi cok ediyor annesi ve geriliyorum yani normal davranislar degil çünkü
- +1 yıl
Anne kuzusu yani
Soran+1 yılGaliba oyle
- +1 yıl
Öyle erkelerde hiç çekilmez
Soran+1 yılCekilmiyor zaten
- +1 yıl
Çek me ozaman knk
- +1 yıl
Yol ver gitsin
+1 yılgelecek planlarına dahil eder
01 Yorumla
Soran+1 yılCok oyle seyler yok galiba ya
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün/nikah/ev için para biriktirir
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yerine ailesi biriktiriyor her ay para aliyolar bundan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNet olur uzatmaz neyse o
02 Yorumla
Soran+1 yılUzatiyor işte
- +1 yıl
Ne dediysem o
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle her şakaya gülmez, ağır durur.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik konusuyla ne alakasi var anlayamadim
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Say say bitmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istediğini söyler ve harekete geçer
00 Yorumla
+1 yılsanırım kıskanç ve tutumlu bi davranışı olabilir
00 Yorumla
+1 yılgelecekteki hayallerine seni de dahil eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Depresif , karamsar, iştahsız 😅
00 Yorumla
+1 yılCiddi davranır resmi dairedeki memurlar gibi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahiplenir kıskanır hayller kurarr
013 Yorumla
Soran+1 yılBana cok guvendigi icin asiri kiskanclik duygusu yok bazen belli ediyor benimle oyle cok hayalde kurmuyor açıkçası ama seni oyalamiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılDediyse kesin oyalamıyordur 😅
İstiyorsan git demek istemiş de olabilir
Soran+1 yılAilesi ve benim bazi huylarim konusunda cekincesi var ben beni oyalama dedim yani evlilik dusunmuyosan o sekil konusma hesabi yaptim oda merak etme seni oyalama gibi bi amacim yok dedi 1 sene oldu ailwsi beni biliyo oyle diyor ama tanistirmadi hic onlarda tanismak istemedi
Soran+1 yılEvlenmeden istemedim oda saygi duyuyor ama bi seyler yasamadigimiz anlamina gelmiyor kabaca oyle diyim
Soran+1 yılSacma canım detay giriyosunuz ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya
Soran+1 yılBen ne demisim siz bana seks diyorsunuz dengesiz dengesiz her konuyu oraya bagliyosunuz
Cevap sahibi+1 yılKuzum niyetini ölçmeye çalılıyorum adamın derdim seks muhabbeti değil yorumda herhalde
Soran+1 yılNiyeti o degil ön planda tutmuyor cinsellik konusunu
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse cinsel sorunları var
Soran+1 yılNe alakasi var beyefendi ya of
Cevap sahibi+1 yılKendimden pay biçiyorum evet öyle ya da libido yok
Soran+1 yılO konudan bagimsiz baska neler olabilir
Cevap sahibi+1 yılBaşka unutamadığı biri olur seni de yalnız kalmamak için idare eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen evlenip gerdeğe girmeyi düşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakısları ve konusması degısıktır ya sence?
00 Yorumla
+1 yılHemen gerdeğe girmek ister
00 Yorumla
+1 yılNe bilelim q
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başında olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBekaretini ister 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldüzgün olur
00 Yorumla
+1 yılevlilik teklifi eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDusunmez maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi olur
00 Yorumlanek adar oldu
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene
Soran+1 yılNe alakasi varki konuyla
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yıl😅😅😅😅😅
00 Yorumla Ciddiyet artar
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026