1 yıl1. Geleceği sizinle planlıyorsa
Kendini uzun süre yanında gördüğü çok açık bir işarettir. Sizinle 5 yıllık hedeflerden bahsediyorsa, bir sonraki adımı atma konusunda ciddi olduğu kesin. Erkekler, ilişki konusunda ciddi olmadıkça gelecek planları hakkında konuşmazlar.
2. Sizi kendi ortamına sokmak istiyorsa
Sizi tüm etkinliklere davet ediyorsa bu iyi bir şey! İş etkinliklerine, aile etkinliklerine götürüyorsa, arkadaş ortamına sokuyorsa, hayatındaki tüm insanlarla tanışmanızı istiyorsa sizinle gurur duyuyor ve sizinle hayatını paylaşmak istiyor demektir. Sizi herkese tanıtmaktan gurur duyuyorsa, sizinle evlenmek istediğinin sinyallerini veriyor demektir.
3. Size yeterince vakit ayırıyorsa
Siz her istediğinizde sizin için zaman ayırıyorsa ve her buluşmaya vaktinde geliyorsa o zaman bu size değer verdiğine dair bir işarettir.
4. Size sık sık dokunuyorsa
İlişkinizin başlangıcında yaptığınız gibi kendinizi daha çok sarılırken mi buluyorsunuz? Elinize her zamankinden daha fazla dokunuyor mu veya hiç beklemediğiniz bir anda boynunuza masaj yapıyor mu? Kendinize bu soruları sorun cevabı evetse bu iyiye işarettir!
5. Size her zaman mesaj atıyorsa
Birlikte olmadığınızda sizi ne kadar özlediğini size sürekli hatırlatıyorsa, onun aklındasınız demektir. Seninle evlenmek istediğine dair işaret olabilir.
6. Gözü sizden başka kimseyi görmüyorsa
Gözleri sizden başka kimseyi görmüyorsa bu iyiye işarettir. Biliyoruz ki erkekler arasında genelde güzel kızlar hakkında yorumlar yapılır... Ama bunu yapmıyorsa bu sadece sizi önemsediğine dair bir işarettir. Belli ki gözü sizden başka kimseyi görmüyordur.
7. Taşınmayı teklif ettiyse
Taşınmayı önerirse, birlikte geleceğiniz konusunda çok ciddi olduğu anlamına gelir. Senden taşınmanı istediğinde ilk düşündüğünüz şey “benimle evlenmek istiyor” olduysa, haklı olabilirsin!
8. Size karşı savunmasızsa
Eskisinden daha fazla savunmasız tarafını gösterdiğini fark ederseniz, bu size güvendiğinin ve sizi hayatındaki en iyi dost ve sevgili gördüğünün açık bir işaretidir. Sonuçta onunla evlenecekseniz bir yerde onun en iyi arkadaşı olmanız gerekir.
9. İyi ve kötü zamanlarınızda yanınızdaysa
Eğer her anınızda yanındaysa bu iyiye işarettir. Hiçbir ilişki mükemmel değildir. Kötü zamanlarda bile problemi çözmeye çalışıyorsa o zaman doğru kişidir diyebiliriz. Genelde erkekler ilk zorlukla karşılaştıklarında kaçar, fakat o kaçmıyorsa o zaman bu adam doğru kişidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi düṣünen erkek
1. evlenmek istediğini zaten kız söylemeden dile getirir. Evlenmek istemeyen erkeğe genelde kız konuyu açar ve erkekde böyle cevap verir "evleniriz acelen ne?", "ne evlenmesi ya daha genciz", "uygun zaman olunca evleniriz zaten kafanı yorma sen", "daha var ṣimdi birbirimizi iyice tanıyalım". Yani hep günü kurtaran cevaplar verirler.
2. Ailesiyle, çevresiyle tanıṣtırır -ama- öylesine arkadaș veya herhangi biri gibi değil. Sonrada zaten ailesi hakkında fikirlerini öğrenmek ister çünkü amaç onu bir bütün olarak kabul etmendir.
3. Sana, dertlerine, fikirlerine vakit ayırır. Seni dinler, çözüm bulmak ister. Senin ona dediğin herșeyi aklında tutmaya çalıṣır ve sürekli senle konuṣmak buluṣmak ister. Evlenmek istemeyen erkek senin o kadarda üzerine düṣmez, kendi hobileri ve öncellikleri vardır. Mesela arkadaṣına senden daha çok vakit ayırır ya da arkadaṣları için seninle buluṣmasını iptal eder.
4. Evlenmek isteyen erkek cinsellik elbette konuṣabilir ama bu samimiyetinize bağlı ve konuṣurken sana saygısına. Mesela senle evlenmek istemeyen erkek ısrarla bir taciz ṣeklinde cinsellik konuṣmak ve yaṣamak ister ama evlenmek isteyen erkek senin sınırlarına saygı duyar ve sadece senin belirlediğin sınırlar çerçevesinde cinsellik konuṣur ve bu hergün olmaz. Senle evlenmek istemeyen erkek Allahın her günü bu konuyu açar. Zaten burada hissedersin niye sürekli cinsellik konuṣuyor bu adam dersin yani rahatsız olursun.
5. Seninde ailene bahsetmen gerektiğini hatırlatır ve aileni sorar onların karakterlerlerini anlamaya çalıṣır. Evlenmek istemeyen erkek zaten bu konuya hiç girmez.
6. Hediye konusu. Her iki erkekde kadına değerli, pahalı veya basit bir hediye alabilir. Aradaki tek fark; Evlenmek isteyen erkek hediyeye karṣılık senden birsey beklemez yani ne hediye ne bir öpücük nede cinsellik. Sen istersen verirsin ama erkek ısrar etmez. Senin bir gülüṣün yeter. Evlenmek istemeyen erkek bekler. Ona hediye almasanda ateṣli bir öpücük veya cinsellik bekler ve sen istediğini vermezsen gerek çenesiyle gerek hareketleriyle zorlar seni.
7. Evlenmek isteyen erkek hergün aynı davranır sana. Yani mesajini eksiltmez, arar sorar, nerdesin nasilsin ama bunu hergün aynı his ve aynı tavırla yapar. Evlenmek istemeyen erkek hergün aynı davranmaz sana. Daha çabuk sinirlenir ve herṣeyi abarttığını, kafanda kurduğunu söyler sana trip atar bazen yazar bazen yazmaz, bazen arar bazen aramaz. Isterse buluṣur konuṣursunuz istemezse yine ortada yok.
Aslında kısacası; seven erkek evlenmek ister. Bu erkekler kadını hayallerinde ki kadın olarak görürler çünkü. Evlenmek istemeyen erkekler hep sevmeyen erkeklerdir. Neden? çünkü senin onun için ṣu an idare ettiğini ama ilerde olmayacağını bilir o yüzden seni ṣu an kullanabildiği kadar kullanır bu aylarda sürer yıllarda - biraz narsist bir döngüye girersiniz yani- onu bırakamıyorum diyen kızlar genelde bu tiplerle sevgili oluyorlardır çünkü sizi birden ilgiye alakaya boğar sonra kendisini geri çeker ve siz noldu ya buna aslında çok ilgiliydi dersiniz ve onu geri istersiniz ve böylelikle bağlanırsınız vs. bu döngü asla sona ermez erkek sizi terk edinceye veya siz akıllanıncaya kadar.
Yani aslında evlenmek isteyen ve evlenmek istemeyen erkek o kadar bariz bellidir ki.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünen birisiyim ama sevgilim yok, önce adım adım gitmenin ve doğru biriyle olmaya, çok fazla risk gerektirecek kızlardan uzak durup biraz sık eleyip araştırıyorum. Şu günümüzde maalesef ki gerçekten de düzgün birini bulmak çok çok zor güven problemi oluyor. Biriyle nereden tanıştığının bir önemi yok şu devirde ama doğru birini bulmak için doğru insan olmayı, gözü orada burada davranmayarak hazır durumda bekleyerek karşımdaki kişiye ciddiyetimi belli ederek ve sırf evlenmek için değil, sevdiğim biriyle sadakatli ve karşılıklı güven duygusuyla bir yuva kurmayı istiyorum. Bunları isterken de erkek gibi değil adam gibi birisi olup benimle olmak isteyen ve özelliklede aşık olduğum kadını sahiplenerek belli ederim. Davranışlarım sevgilim olana karşı güvenilir, sadakatli, ilgili, sevgi dolu ve onun için mücadeleyi asla bırakmayan bırakmayacak, ben sen değil bu yolda biz olduğumuzu gösterek ciddiyetimi aşılarım. Kendimce umarım aşık ve sevgiyle birlikte olduğum birisiyle evlenmeyi de nasip eder hayat ^^
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence evlenmeyi düşünen bir erkek, yanında kendini rahat ve mutlu hissettiğini açıkça gösterir 😊 Sana karşı daha ilgili olur, geleceğe dair ortak planlar yapar 🏡 Mesela birlikte yaşlanmaktan, çocuklardan ya da tatil planlarından söz edebilir. Kafası rahatsa duygusal olarak da sana daha çok açılır, güvenini hissettirir ❤️ Emin ol sevdiklerinin de seni tanımasını ve aranızdaki bağı bilmelerini ister. Yani sevildiğini hissettiriyorsa ve sıradan bir ilişkiden daha öte bir yakınlık varsa, gönlünde ciddi bir yerin var demektir!
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi düşünem erkek evlenir çok araştırmaz davranmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Düzgün davranır Tabıkıde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğer verir
10 Yorumla
1 yılEvlenmeyi düşünen bir erkek genelde ciddi adımlar atmaya başlar. Geleceği birlikte planlamaya çalışır, seni ailesiyle tanıştırır ya da senin aileni tanımak ister. Sorumsuz davranmaz ve seni üzmemeye dikkat eder:)
Parasal konularda daha düşünceli olur çünkü ilerisi için bir düzen kurma çabasına girer. Tartışmalarda kaçmak yerine çözüm arar.
Sadece güzel anlarda değil zor zamanlarda da yanında olur. Sözleriyle değil davranışlarıyla hissettirir niyetini. Seni hayatına dahil eder, planlarına seni katar. En önemlisi de güven verir ve bu güveni hep korur.❤️
10 Yorumla
1 yılİlişkinin geleceği hakkında daha sık ve ciddi konuşmalar yapmaya başlayabilir. "İleride nerede yaşarız?", "Çocuk sahibi olmak ister miyiz?" gibi sorular gündeme gelebilir. İlişkisi için kişisel tercihlerinden ödün vermeye daha açık olabilir. Partnerinin istek ve ihtiyaçlarına daha duyarlı davranabilir. Evlilik ve gelecekteki olası harcamalar hakkında düşünmeye başlayabilir. Bütçe yapma, tasarruf etme gibi konulara daha fazla önem verebilir.
30 YorumlaEvlenmeyi düşünen erkek her zaman aynı davranışı sergiler. Mesela vakit geçirmek için zaman harcamaz. Muhabbeti uzun tutup öyle kafasına göre takılmaz. Niyeti bellidir. Ben 2-3 seferde anlaşamazsam uzatmam mesela. Zira inandığım gibi hareket etmeyi severim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okudum inanma her erkek kullansin veya kullanmasın gelecekten bahseder evlenirim der ailesiyle tanistirir öyle olsaydi ben evlenirdim ben yüzük bile taktım ailesinin içine girip çıktım ama ne oldu ayrıldik çoğu çevremde öyle maalesef evlilik cüzdanı olmadan anlamazsın seni istemeye gelse bile güvenme
131 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada kimisi 2 yıl kullanır demiş alakası yok 10 senelik çevremde ilişkisi olup her haltı yiyip çok evlenen var tamamen o denk geldiğiniz erkeğe bağlı buda benim tecrübem bu arada bakirelik konusuna gelince bakirelik diye bir şey yok onada takma mikroplardan korumak için zar hiçbir işlevi yok zaten çoğu kadından kan gelmez çok az kesimden gelir kan %60 %80 zaten esnek yapıya sahiptir çevremden biliyorum çok fazla evli arkadaşlarım var raporu birlikte aldığımız bile oldu
- 1 yıl
Ne anlatiyon sen kim bahsetmiş böyle şeylerden ayrıca ne raporu aq
Soran1 yılsanki kötü birisiyim gibi düşünüyorum şu an psikolojim bozuldu
- 1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun sorancım
Soran1 yılbakireligimi bozdum kendi kendime
- 1 yıl
Aşkım🤦🏻♀️ sen en azından kendin yapmışsın ya evleneceğin kişi whhwhsjwhshjdjdjdj cidden bu yüzden suçluluk duygusu mu hissediyorsun? Evleneceğin kişinin durumu nedir eminim ki daha önce kızların koynundan çıkmayan biriymiş böyle söylüyorum beni yanlış anlama fakat türk erkeğinin özeti bakirim diyen de net yalan söylüyordur erkeklere güven olmaz kendine gel ataerkil toplumun aptal aptal seylerine uyma afedersin ama ora senin şeyin yani ister yaparsın ister yapmazsın sorgulayacak olursa önce kendine baksın
Soran1 yılevleneceğim kişide farklı bir şey düşünürse diye korkuyorum
- 1 yıl
Düşünsün? Kendinizi bu kadar ezik görmeyin kendi namusuna sahip çıkmayan p*çlerin sizin bacak aranıza sizin önceki kararlarınıza karışma hakkı yok! Ben de bakireyim ama evleneceğim kişi için değil zina yapmamak için evleneceğim p*çte bakir olacak herkes dengine layıktır daha önce kullanılmış d*ldoyu ben ne yapayım ıyyyyy daha önce başkasının derinine girmiş belki hastalık kapmış bana da bulaştıracak namussuz erkekten uzak durun onlar sizinkini sorguluyorsa sizde onlarınkini sorgulayacaksınız çok özür dilerim kızlar fakat nolur aptal olmayın erkeklere bak aq hem her b@ku yapıyorlar hem de kızların kötü hissetmesine sebep oluyorlar oysaki yaptıkları aynı şey? Kendine gel.
Soran1 yılteşekkür ederim iyi geldi ❤️🩹
- 1 yıl
Eğer sorarsa kendim yaptım diye açık açık söyleyeceksin çünkü o merak ediyor e hadi normal diyelim, sen cevabını verdikten sonra konuyu derinleştiriyorsa daha çok sormaya başlarsa biraz da senin "namusundan" konuşalım diyeceksin en azından ben kendim yaptım ya sen kimlerle yaptın diyeceksin, şu an basit örnekler veriyorum ama sana o sordukca sen de sor o sordukca sen de sor 😂🤣😂🤣😂 beynini yıka onun sen hâlâ bakiresin kimseyle bir şey yapmamışsın ama ya o orspysa 🤨 kusura bakma ahshahhshahshahshhshdhshd
Soran1 yılönemli degiil çok doğru konuşuyosun
- 1 yıl
Söylediklerimi okuduktan sonra umarım düşününce sana da mantıklı gelmiştir sen bir erkekten üstünsün erkek ne aq beyinleri bile yok (türkvearaperkeklerinin) yani böyle slk bir varlık için kendi değerinden ödün verme kendinde olmayan şeyi senden istemesine izin verme : ) klâsik türk erkeğini tanıdığım için önyargılım ay daha çok şey söylemek istiyorum da ekrana çok bakamıyorum gözüm ağrıyor kaba ve anlaşılmayan şekilde yazıyorum umarım anlamışsındır kendini kötü hissettirecek bir şey yapmadın güzelimm💓
Soran1 yılhayır yapmadım ama bu konuşma iyi geldi
Cevap sahibi1 yılBence söyleme karşındaki erkekte dürüst olmuycak boş ver detayına girme
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay ne Dion ya kız bakire değilim demiş yorumlarda onu söyledim pek önemli değil dedim neyi anlamıyorsun IQ düşük arkadaşım rapora gelince evli arkadaşlarım var sırf kan gelmedi diye inanmayıp suçlayanlar oldu onun raporu azıcık bilimle uğraşın yabancılar uzaya gitti biz halen bakirelik konusunu konuşuyoruz fiziksel olarak bakirelik diye bir şey yok onu diyorum arkadaşım :) yaş olarak sizden büyüğüm çevrem haliyle evli barkli insanlar dolu sizin gibi ergen bebeleriyle değil doktorlar bile bakirelik olayına gülüyor:) onu söyledim ciddilik konusuna gelince nisanlasan bile guvenmiyceksin onu geçtim evlenince bile guvenmiyceksin bu hayata kimseye guvenmiyceksin evliler bile birbirini sevmiyorlar cogusu aldatıyor metresleri var ne anlatıyorsun bana yaşın kaç?
- 1 yıl
Teyze menopoza mı girdin sakin ol bakirelik gibi Arap uydurmalarını ortaçağ kadını ezme bokluğunu ben de savunmuyorum kime ne anlatıyorsun emin ol senden daha iyi biliyorum yanlış anlamışım ilk yorumunu böbürlenme özür dilerim az relaxxx ayrıca o kadınlarda eziğin tekiymiş rapor kağıdını değil boşanma kağıdını götürmelilerdi e kendine saygısı olmayan klâsik bazı kadınlar yazık ezikler.
Cevap sahibi1 yılKısacası soran kişi kimseye güvenme kimseye geçmişini anlatma insanlar bunu kullanır kendini kullandırtma evlensende evlenmeden de guvenme karşı tarafa hicbirzaman hep tetikte ol evli olup eşini pazarlayan eşler bile var kaç tane arkadaşım boşandı eşlerine dava açtılar aldatılan şiddet gören hepsini gördük oyuzden tamamen hayatına alacağınız erkeğe bağlı seviyor veya sevmiyor demek doğru değil Türkiye kozmopolit bir ülke her ailesiyle tanıştıran sizi her ailesine anlatan sizinle gelecek düşünen kişide sizi seviyor anlamına gelmez yorumları okuyorum kadınların gerçekten kandırmak kolay olduğunu anladım kimse alinmasin ama Türkiye'deki kadınlar biz olarak çok safiz ve kendi cinslerimize sahip çıkmak yerine asagilariz erkeği yüceltiriz hemen erkeğin her dediğine inanırız
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay iftira davası açmak için zaten rapor aldılar kimisi boşandı kimisi devam etti bende onu demek istemiştim teyze menopoza derken okadar da yaşlı degiliz ne yaptın bizi :) okadar yaşlı teyzeler esnek zarı savunmaz 20 40 yaş arası bu konuda bilinçli 40 yaş üstüne göre kan gelmiyorsa halen patlaktir
- 1 yıl
Bu defa doğru konuşmuşsun bayaaağı bunca yıl yeni mi anladın kızların kolay kandırılan varlıklar olduğunu 🤣 benim yaşım genç sadece gözlemleyerek bile erkeği kızı anlayabiliyorum ve tek dediğim şey yazıkkkkkkkk
Ayrıca erkekler skşp skşp bunu herkese anlatırlar kız niye kendi yaptığını anlatmasın bunları gizleye gizleye erkeğin g*tü kalkıyor zaten neyse daha bişi demek istemiyorum - 1 yıl
Patlaktır derken? Üsluba dikkat edelim lütfen.
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay sonunda aynı fikirde olduğumuz birisi hahahha evet bizim kadinlarimiz saf hatta görücü usulüyle oğullarını cinsellik tatmin etsin diye istemeye giden mi var desin kullanıp atsın diye görücü usulünede güvenmemek lazım erkek anneleri çok şeytan sinsi güvenmemek lazım gelini boşasin diye başka kadın getiren anneler mi dersin bazı erkekler her kızı ailesiyle tanistirir arkadaşımın erkek kuzeni tüm kızları ailesiyle akrabasiyla herkesle tanistirip hatta herkese duyuru yaparak nişanlanıp birlikte olup bırakıyordu ve birlikte olduğu kızı bize anlatıyordu herkesin içinde ailesine bunlarda var
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay oğlu ilkini yaşasın diye ayarlayan anneler bile var bu ülkede her türlü aileler var güvenmemek lazım benim arkadaşım vardı herkesi birbirine tanistirirdi evlilik hayallerini evlilik hazırlıklarını yapardı ama niyeti ciddi değildi yorumlar çok saf tam Anadolu kadını
- 1 yıl
Ben bu kadar beklemiyordum bu nasıl bir çürüme? Erkeklerin arkadaş arasında kızları ayarladıklarını falan biliyordum kendi gözümle görmedim fakat erkek varlığının ne tür iğrençlikler yapacağını tahmin edebiliyordum. Aileler anneler göz göre göre kendi elleriyle nasıl çocuğunun ZİNA yapmasına göz yumar! Bu orspoooo kayınbabasına veren sözde müslüman kadınlar Allah'ım yarabbim bu nasıl bir vicdansızlik bu nasıl bir şeref yoksunluğudur kızın duygularıyla oynayıp kızı nişanlandırıp şaka mı bu ya? Bir escrta gitmek bir gece kulübüne gitmek orada dengini bulmak çok mu zor gelmiş masum bir kıza bu itliği yapmışlar
- 1 yıl
Eğer bu bahsettiklerini tanıyorsan ve eğer bunları bilmene rağmen onların ağzına etmemişsen cidden sana da bir şey söylemek istemiyorum ben karaktersizlik gördüm mü elim ayağım dolaşıyor birbirine tahammül edemiyorum direkt tepkimi ortaya koyarım daha yaşım genç ben hele bir böyle şeylere denk gelsem yemin ederim ki o insanı ve o ortamın içine ederim bu dolandırıcılık bu bir psikolojik hasar
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay maalesef ve artık günümüzde sanal escrt çıktığı için orada daha çok para olduğu için artık erkekler eskisi gibi ucuz escrt bulamıyorlar onlarda artık görücü usulünu kullanarak arıyorlar öyle olanda var maalesef ve çoğu aile erkek çocukların cinsel ilişkisini normal ve girmesini gerektiğini savunuyor savunmayı çok az
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay birisi arkadaşımın kuzeniydi diğeri ise arkadaşımın nişanlısı yapmış
- 1 yıl
Tamam o zaman madem erkekler için cinsellik normal bir şey kadınlar kendi popiş ve ämlarini başka erkeklere versin kızlarının doya doya seks yapmasına izin versin ne de olsa yararlanan ve cinselliğe ihtiyacı olan ERKEKLER var!!
- 1 yıl
KS sansürlemiş Allah'ım ya
Cevap sahibi1 yıl@wearekılinay kıza gelince günah ayıp erkeğe serbest aslında zinanın artmasida erkek anneleri yüzünden oldu erkeğe serbest kadına haram ise erkek tek başına yapmıyor sonuçta artmasının sebebi erkekler
- 1 yıl
Benim nefretim boşuna değil Türk milletini de türk insanını da sevmem Kürtleri de sevmem böyle gerici cahil tüm kötülükleri yapabilecek kapasitede olan bir milleten olmaktan utanıyorum çok utanıyorum yurtdışında yaşıyorum ben normalde ama sık sık Türkiye'ye de gelirim size bunu söyleyebilirim ki yabancılara türküm demekten utanıyorum bu ülkenin başına gelmiş en büyük ve güzel şey Atatürktür ondan öncesi ve sonrası yine iğrenç yine iğrenç sadece onun zamanında yaşayan Türkler gerçek Türkler e o karaktersizleri yaşatmazdı..: )
- 1 yıl
Evet ablacım bunu anneme hep söylerim zinayı meşrulaştıran erkeklerdir Allah katında her iki cins içinde bu en büyük günahlardan ama türk sözde müslümanlar Allah'a şirk koşup zina erkeklere sevapmis gibi davranıyor öyle yaşıyorlar yazık ya bir kez daha utandım karaktersizler yüzünden.. berbattttttt şeyler dolandırıcı kansız krrhane çocukları haksız değilmişim 🤣😂 bu tür erkekler krhne yawrusu derdim bak doğruymuş hiçbir zaman boş laf etmem ajajahhahahakskskjdsmjxkwjxjsjs
Gizli Üye(36-45)1 yılEvliliğe hazir erkek bellidir. Iyi bir işi vardir, ev geçindirebilecek geliri vardir. Evini arabasini almiştir. ya da ailesi ev almiştir ona. Birikimini de yapiyordur hatta bazilari altin biriktiriyordur bunu söyler.
Seninle hemen cinsellik vurkac olayina girmez. Tanimaya çalışır. seks yerine senin geçmişini aileni falan öğrenmeye çalışır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnsanların davranışlarını kişiselleştirmeyi bıraktığımdan beri, artık hiç alınmıyorum. Bu benimle ilgili değil, onların kim olduklarıyla ilgili…’ hakikaten de öyle. Davranışlarınız kişiliğinizin yansımasıdır.
10 YorumlaBen kendimden örnek vereyim bak şimdi sana mesela sürekli gelecek planlarını hedeflerini anlatırken sende olursun o anlattıklarında bu varsa zaten olmuştur benimki bana hergün gelinlik düğün salonu çeyizime alacağım bardakları bile seçip atıyor ben daha emin değilim evlenmek istediğinden
113 Yorumla
Soran1 yılbi ilişki yaşadık mastürbasyon yaptı bana bende ona bi kaç kere oldu ve devam ediyo ve korkuyorum beni kullanıp atmasından
Soran1 yılsence nasıl öğrenebilirim
Soran1 yılailesi beni tanıyo çok iyiler namus konusunda ilk sevgilisi gibi bişeyim
Soran1 yılçok pişmanım yaptığıma zamanı geri alabilsek keşke
Soran1 yılne mesela anlayamadım
Soran1 yılöyle büyütülecek bi sıkıntı yok
Soran1 yılo değil ben kendim sıkıntı yarattım kendim yaptım yani
Soran1 yılevet bakireligimi bozdum
Anlamanın tek yolu sana değer verdigidir
Ve sana sen istemedikce asla dokunmaz kendini bilen adam sevdiğine zarar vermek istemez30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılgelecek planlarina seni de koyar ileride şurada yaşarız söyle bir ev alırız gibi , ailesiyle tanistirmaktam çekinmez hatta tam aksi ailesinin de seni tanıyıp iyj bir bağ kurmanızı ister falan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ailenle tanışmak istiyorsa ve seni ailesiyle tanıştırmak istiyorsa, gelecek planlarına seni dahil ediyorsa, senin için emek veriyorsa evlenmeyi düşünüyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. - Gelecek planlarına seni de katarak konuşur
- Biz olgusuyla davranmaya başlar
- Ailesiyle , sevdikleriyle tanıştırır ki bu bence en belirgin kriter
10 Yorumla
1 yılGelecek planlarına seni de dahil eder senin geleceğinle ilgili kararlarda söz hakkı sahibi olduğunu düşünüp yorum yapar fikrini belirtir. Birinin seninle ciddi düşünmesinin en önemli belirtisi budur
00 Yorumla
1 yıl1. si bir bak karşındaki insanda evlilik vasfı var mı. Yani bir erkek olarak söylüyorum en önemlisi maddi özgürlüğü ne durumda.
2. si erkek zaten evlenmek isterse bunu sadece sözlü değil uygulamalı da dile getirir. Varsa ailesi yoksa yakın çevresi ile tanıştırmak hatta onlarla böyle kaynaşman için can atar.
3. olarak ortak planlarınız öznel ve bireyselleri aşar.
4. olarak lafta istiyorum deyip de hiç bir hareket görmediğiniz erkeklere kanmayın
00 Yorumla
1 yılHer şeyi cinsellik yerine çoluk çocuklu şekilde hayal edip söyler
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSeninle gelecek planları kurar. Evlenmeye niyeti olan adam zaten her şekilde kendini belli eder davranışları olsun sözleri olsun.
10 Yorumla
1 yılSürekli yanında olmak ister ve iletişimde kalmak ister diye düşünüyorum. Haber almak vs senden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılDüşünen erkek 3. Ayda evlenme teklifi ediyor tecrübeyle sabit. Çevremde de hep öyle oldu. 2 yılı geçip bir aksiyon almıyorsa evlilik düşüncesi yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Seni el üstünde tutar merhametli davranır cinsellik aramaz bu konuları açmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimsenin işi belli olmuyor dün öyle derler ertesi gün öbür türlü derler güven olmaz kimseye…
20 YorumlaÇiçek alır, mekana götürüp bir şeyler yedirir, içirir. Ailesiyle tanıştırır.
21 Yorumla- 1 yıl
hepsini yapıp evlenmeyen var
1 yılDavranmaz direk ailenle tanışıp ister bence seven erkek evlilik düşünen erkek başkasına kaptırmadan ister alır seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek farklı davranır. Ben mesela bir kızdan hoşlanınca ondan uzaklaşıyorum çünkü tipsizim bana zaten bakmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi düşünen erkek önce annesi ile tanıştırır.
02 Yorumla
Soran1 yılAnnesi ile tanışmadım yüz yüze ama konuşuyoruz mesaj olarak telefon da ogluyla konuşurken bana da laf atıyo arkadan selam söylüyo bu geçerli mi sence
- 1 yıl
Mesafe yüzünden yüz yüze tanışmadıysanız olabilir lakin aynı şehirde olup sadece telefondan tanıştıysanız muhtemelen doğru zamanı bekliyor yani %50 ihtimal
1 yılİlk tepki olarak kuyruğunu titretir ve dik tutar sonra kuyruğunu bacaklarının arasına alıp başını eğer ve korku feromonu salgılar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi düşünen erkek iyi düşünür ;) dikkatli davranır belki hovardalık yapar ama kafasına göre birini buldu mu evlenir:)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yani doğal normal davranır. ben evlenmek istiyorum diye pankart acmaz. saygınlıgını yitirtmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGelecek planlarına seni ortak etmek için mucadel eder. Söylemlerinde bunu sık sık dile getirir. Ciddi adama gelecek ile ilgili konuşmayı sever.
00 Yorumla Gelecek planlarından bahseder, vakit buldukça zaman geçirir birlikte
10 Yorumla
1 yılev alacagi binanin depreme dayanakli olup olmadigina muhakkak bakar ona gore davranır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Davranıştan ziyade sen bunu fazlasıyla hissedersin zaten
00 Yorumla
1 yılBu kişiden kişiye değişir gelip adam gibi konuşur bence..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılSağlam adımlar atar, sözünün arkasında durur boşa konuşmaz. Ciddi olur her söylediğinde.
00 Yorumla
1 yılAdam gibi. Sevgi dolu, dürüst, sadık, merhametli vs vs
00 Yorumla
1 yılGeleceğe dair hayaller kurar ve bunu paylaşır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz daha olgun, her hareketinde sizi hep düşünen, değer veren, sevdiğini hissettiren...
00 Yorumla
1 yılev temızle çorap yıka yemek yap birde seviş
sence kımın evlılıge daha cok ıhtıyacı var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSokakta sevmez tanıştıktan üç ay sonra gelir ister
01 Yorumla- 1 yıl
Yorumda gördüm bekaretini vermişsin büyük bir ihtimalle seni kullanıp atacak
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu soruyu bile sormana fırsat vermez bir bakmışsın elinde pırlanta yüzük
10 YorumlaHoş sohbetli hevesli tedirgin heycanlo... (yaşandı)
00 YorumlaTecrubelerime gore seven erkek dokunmaz saffsatalarini kesinlikle takma. seven ve evlilik dusunen bir erkek de sevismek ister. ailesiyle tanistirma konusunda istekli olur.
06 Yorumla- 1 yıl
valla ailesiyle tanıştırmak konusu 4. ayda 1 aylık ilişkide bile oluyor
Soran1 yılçok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı 💖☺️
- 1 yıl
2 ay oldu ailesiyle tanıştırdı ben sanmıyorum. Aile ile tanışmak ciddiyet değil bence
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan aile yapisina da bagli eger ailesi rahatsa ve sevgilin her sevgilisini getiriyorsa dedigin gibi olabilirr
- 1 yıl
hepsini getirmemiş daha benden once 1 kişiyi getirmiş babasıyla tanısan da olmamış babasıyla da tanıştım ben
Bunu hissediyorsun ya hayatındaki hersey hakkında bilgi sahibi falan olmaya çalısır gittigin geldigin okulun herseyinle ilgilenir fikrini sunar karısmak ayrı birsey ya karısmamalı onu ilgilendiren birsey yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmeyi düşünen bir erkek olmaz. Evlenmeyi farketmeden kabul eden erkek olur.
10 YorumlaCinselliği sürekli dile getirmez hatta siz konuyu açmadan ya da denk gelmedikçe hiç girmez bile. Genelde saygı duyan insanlatın yaptığı hareketlerdir bunlar.
10 Yorumla
1 yıl1-) Erkeklerin evlenebilecek kadın bulması bu devirde imkansıza yakın bir hâl aldı.
2-) Recep tayyip erdoğan sağolsun, gençler evliliği düşünebilecek maddi duruma gelemiyor.
14 Yorumla- 1 yıl
Bir niye
- 1 yıl
@wearekılinay niyesi yok
- 1 yıl
Bokörö mi kalmadı bakir bey
- 1 yıl
@wearekılinay konu o değil sadece
1 yılgelecek planı yapar ailesiyle arkadaşlarıyla tanıştırır evlilikten bahseder zaten ama bi kaç ay geçerse gerçek olur
10 Yorumla
1 yılEvlilik hayali kurar seninle nasıl mutlu olacağını çocuk hayali kurar
20 Yorumla
1 yılDeğer verir. Evlilikten bahseder. Evli insanların mutluluğundan, çocuklardan, evli çiftlerin yaptığı işlerden filan filan.
00 YorumlaSana her şekikde zarar gelmesini istemez ve kıskanır erkeklerin doğasında var kıskanmayan erkek sevemez çünkü paylaşmak istemez
00 YorumlaDaha çok ciddi adımlar ile gelir sana önceki gibi yapmacık davranmaz ve geleceğini senin ile şekillendirir
00 Yorumla
1 yılCinsellik konuşmaz sen istemediğin sürece elini bile tutmaz ve seni kendi ailesiylede tanıştırır
00 Yorumla
1 yılCinsellik konusunu açmaz. Kesin ve net.
50 Yorumla
1 yılEvlenmeyı düşündüğüm kıza iki ay içinde hislerımı niyetımı belli ettim yoksa * net
00 Yorumla
1 yılDirekt söyler yani erkekler düzdür, bahsetmiyorsa istemiyordur
00 YorumlaTürkiyede olduğu gibi görünen göründüğü gibi olan insan kalmadı sanırım artık. 😃
00 Yorumla
1 yılEve geleyim, eve gel, tenha ortama sürüklemeye çalışan adamdan ilk sinyalde koşarak kaçın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılCiddi davranır takılmalık hareket etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYabunda anlamiycak ne var bebekten yuvadan bahseder hep
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım