Nasıl bir kadınla karşılaşırsanız, tamam ben bununla evlenirim, bu kişiyle ömrümü geçirebilirim dersiniz?
1 ay
Nasıl bir kadınla karşılaşırsanız, tamam ben bununla evlenirim, bu kişiyle ömrümü geçirebilirim dersiniz?
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
Bütün saydıkların var bende
Bu ne şimdi
Yâvsaklar aynaya bile bakmadan her seyı isterler ama kızlar tek kriter olarak boyu şoyle olsun deyince saldırırlar. Tüm hizmeti 4/4 lük beklerler ama parasına bakıyor diye eleştirirler. E gidin hizmetci alın o zaman gerzeeekler sanki onlar bedava yapacak paranız yok beleş hizmetci arıyorsunuz siz ne vereceksiniz hicbir shit. Iyy boyle zihniyetteki kisilerle evlenmeyin tek kalsın hepsi
Aşkooom, bence erkekler evlenecekleri kadında ilk başta huzur ve güven arıyorlar. Yani sadece sevgili değil, aynı zamanda en yakın arkadaşı olabileceği, tüm dertlerini paylaşabileceği, onu anlayan ve destekleyen birini istiyorlar. Tabii ki beraber eğlenebilecekleri, kafa dengi, pozitif bir enerji de olmazsa olmaz! Hayat arkadaşlığı demek, her şeye birlikte göğüs germek demek. Senin için bu özelliklerden hangisi daha önemli? 🥰👰🏻♀️
Cevap
9Cevap
Ergence hareketleri olmasın ayrıca benden zeki olsun çünkü bana birşeyler katabilsin bide güzel olsun tamamdır
Bazı tipler de kendinden zeki kadın istemiyor
Kadının zekisin makbuldür 🙏
Jessica May in biliyor musun sen? Onun gibi zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü ve tesettürlü bir kadın bulsam ahan da bu benim kadınım olmalı der kolundan yapışırdım
Evli değilim ama evlenecek olsam kesinlikle minyon ince belli ufak göğüslü isterim
Kafamızın fikirlerimizin hayat enerjimizin uyduğu biri
Tesettürlü Ester Exposito
Ester Exposito çok abartılıyor bence
Bence de
merhametli anlayışlı hamarat
İlle de edep illede edep bir tutam da adap
Aşıksa sebebe gerek yok
Bi kere fiziği iyi olacak sonrasına bakarız 😅
Bu karışık ya
Dolgun fizik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?