Kızın kendilerini ne kadar sevdiği ve değer verdiğiyle zerre ilgilenmiyorlar sadakat vs demeyin sakın.
Maddesel konulara örnek verirseniz sevinirim
Maddesel konulara örnek verirseniz sevinirim
Tipini beğeniyorsa çalışıyorsa hamaratsa güzel giyiniyorsa bakımlı ise bunlar fiziksel olarak kafi ama birde manevi şeylerde ararlar
Cevap
9Cevap
Bakireliği, geçmişi, yemek yapma yeteneği, saygısı 😏 linç yicem ama olsun
Alakası yok. Paraya kariyere mal varlığına bakıyorlar canım
Ben evleneceğim kadinla uyumuma bakarım. 170- olsun ince bel saçlarına baksın beyaz ten de olursa süper olur 😁
sen genelleme yapmayı bırak hele karakter önemli benim için senin için neyin önemi olduğu belli
Ben güven ararım ilk sonra allah korkusu olan sadık hafifte güzel biri
Güzel olsun, iyi kalpli olsun, sevsin beni.
öncekilerle ne kadar ileri gittiğine bakarım.
Acik ve net guzellige bakiolar.
Alakası yok. Paraya kariyere mal varlığına bakıyorlar canım
Alakasi yok
Kardeş 5 sene sevdim birini. Ve bu sebepten istenmedim bana anlatma istersen ha
5 yil kendini kullandirttiysan napayim
Kullandırtmak derken? Sandığın gibi bir şey bile yaşanmadı arada. Adam param olmadığı için yanaşmadı bile anlatabiliyor muyum...
Çünkü paralı bir kadınla evlenme peşinde. Bana karım mı olacaksın salak sen benim işimde sekreter olamazsın kalifiyen yok, fakir zavallı vs demiş bir adam.
5 yilda elini bile tutmadi dimi ve halen opusmedin 😂
Evet. Neye inanmadın anlayamadım? Sevgili olmadı ki diyorum kıt mısın okuduğunu anlama sorunun mu var
Heee bi akilli sensin 😂
Ne diyo bu ya? Salak mısın sen? Ben sevdim 5 yıl oldu adam istemedi sevgili bile olmadı ki diyorum. Herkesin hayatını kendi leş hayatınız sanmayın nesi inanılmaz geldi anlamıyorum gerçekten hayatında hiç mi reddedilen kadın görmedin. Ha zengin olmadığı için reddedilen kadını ilk defa görmüş olabilirsin tabi
Bise dicem araya giriorum. Bende en son maddi olarak guclu oldugumdan dolayi red yedim😅 yabi sebeplerinden biri oydu. Degisiyor o isler
Doğrudur erkeklerin geneli sana denk gelen gibi zaten. Ama bana binde bir olan bi paragöz denk gelmiş işte
Demek senn icin hayirli degilmis
Böyle bir erkek hangi kadın için hayırlı olabilir ki? Zengin biriyle olsa resmen parası için onunla olacak
Parasi icin öldurulende var. Emin ol senn icin bolesi iyiyms
Oral yapip yapmadigina bakiyolar
Yok öyle bir şey. Onu yapıp yapmadığını anlamak için önce evleneceği kadına karar vermiş olması gerekiror. Yataktan sonra karar vermiyor erkek yaaktan önce karar veriyor evleneceğine çünkü
Niye olamazmi
Anlayışla kafalar uyumlu olursa daha iyi olur
Karakter yani.
Popoya bakiyorlar
O yatağa atılan kadını seçerken geçerli
Ben topuga bakarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?