6 yıllık ilişkimde nişanlım ayrılık sürecinde başkasıyla flört etti, sizce bu ilişkiden sonra ne yapmalıyım?

6 yıllık ilişkide nişan aşamasındaydık, öncesinde aylarca beni engelleyip gelmediği günler oldu, her geldiğinde onu kabul ettim, o kızlarla gezip kız eklemeye devam etmesine rağmen onu affettim.
Sonrasında ne mi oldu, babamın soyadını da kullanmak istiyorum, iki soyismim olsun dediğim için ben seni böyle kabul edemem dedi, çekip gitti. 3 hafta bana yazmadı ama kız eklediğini gördüm. Bir sabah bana yazdı bi bahane ile ama bahanesi yalanmış, meğerse öncesinde flört ettiği kız buna olumsuz dönüş yapınca sabahına bi bahane ile bana yazmış. Birçok kıza daha yazmış, bayramda geleceğim yanında buluşalım mı demiş. Şimdi gelmiş bana senin yüzünden yaptım, beni yalnız bıraktığın için yaptım, * yapıyordum diyor, kızdan numarasını bile istemiş, buluşmak için gün ayarlamış. Sizce şimdi ne yapmam lazım.
6 yıllık ilişkimde nişanlım ayrılık sürecinde başkasıyla flört etti, sizce bu ilişkiden sonra ne yapmalıyım?