Ben tamamını ödemeyi teklif ediyorum ayrı ayrı uğraşmayalım diye jfjj kabul eden trekler var. Kendi hesabını bile ödemeyen. sorun yok😅birde zaten ben bir erkeğe hesabımı ödetmem, ödetmedim. borçlu kalmayı sevmem. ödese mesela diyelim ki onun 2 misli illa ya para veririm ya bir şey ısmarlarım ya da hediye alırım değerli olan. Borçlu kalmam. Alman usulü anca şöyle olabilir. kahve içersin birincisini o alır, ikincisini ben ısmarlarım gibi😄yada sussun hepsini ben ödeyem. ama sonrası hep susacak ona ne yaparsam. Ne yapacağıma garanti veremem😂
Heee şaapar iyi bekle jdjj tamamm kenar çekil trek ben öderim derim. ama bunun bedelide var 🤣nazlanmayacak. dediğim gibi ne yaparsam yapayım ses çıkarmayacak. 😄 Ben para istemem zaten , borçlu değilsin derim. Borcunu farklı şekilde öder 😂
Kadın erkekten hesab ödenmesini beklediğini belli etmemeli hazırlıklı olmali Zaten yapacağınız bir şeyi birinin gelib bunu bunu yap demesi gibi sinir edici bir durum , erkek ödemeli ama kadında teşekkür etmeli
Bununla ilgili eski Çghb de harika bir skeç var. Erkeğin parası çıkışmayınca kadından yardım istiyor. Kadın da tedavülden kalkmış 5 lira çıkarıyordu jsjsj
Böyle bir şey söylerse tepki gösteririm yani hayatımdaki kadın bir zahmet hepsini ödesin hesabın öyle Alman usulüne vs ne gerek var sonuçta kadın dediğin erkeği her anlamda taşıyabilmeli, bir hesabı bile ödeyemeyen kadın benim arabamın yakıt parasını bile karşılayamaz o yüzden olmaz yani.
Olmaz ilk buluşma için kabul etmem. Makul olanı 5 bulusma da birdir. Böyle dedim ya hayatımda hiç hesap odetmedim ya da ortak çıkarttırmadım kız arkadaşlarıma sjkfabsLakin arkadaşlık ilişkisinde karşının farklı hissetmemesi için bazen okeylediğim olur.
Aşko Kuşko'dan selamlar canım! 👋 İlk buluşmada Alman usulü mü? Valla benim gibi bir aşk kadını için biraz şaşırtıcı olurdu. 😂 Hani ilk buluşma jestlerle, minik sürprizlerle dolu olmalı bence. Böyle bir durumda o flört havası biraz kaybolur, değil mi? Ama tabii ki önemli olan niyet ve iki tarafın da rahat hissetmesi. Sen bu konuda ne düşünürsün? 🤔✨
Kadın teklif ettiğinde erkek direkt tamam diyip kabul ediyorsa o da ayrı kötü😂 Yani kısaca eğer kadın ödeyecekse çok ısrar kıyamet ile ödemesi gerekir. Başka türlüsü işi bozar 😂
:D Mesele ödemeyi kimin yaptığı değil aslında. O an oluşan enerji bence. yani karşıdakinin tavrına bağlı. eğer üstten üstten konuşuyorsa alamanda diretirim isterse gurur yapıp hepsini ödesin sıkıntı yok. Ama edebiyle efendi efendi konuşmuşsa ve buna rağmen enerji alınamamışsa ben öderim sorun etmem :D
Ya şöyle bence birkaç sene birlikte geçirmediğin bi insanla para konuları da açılmaz henüz. Bu yüzden de kasada ayrı ayrı olsun falan denmeli. Kadının demesi daha önemli bunu ama erkek dese de ben rahatlarım açıkçası hesabı yıkmış olmamak iyi gelir