Hepsi değil elbette fakat birçoğunda bu huy var, neden kibarlığı flört sanıyorlar, mesela sadece 2 teşekkür ederiz, hoşlanıyor diyenler falan oluyor, aşık diyenler oluyor vs
1 ay
Hepsi değil elbette fakat birçoğunda bu huy var, neden kibarlığı flört sanıyorlar, mesela sadece 2 teşekkür ederiz, hoşlanıyor diyenler falan oluyor, aşık diyenler oluyor vs
Benim gibi üstüne alınmayan, flört sanmayanlar ise karşıdan alık alık bakıyor ama. Djdj
Şaka bir yana, yetişkin bir erkek olarak her sempatik davranışlı kadına yürünmez, bende gözü var denmez.
Çoğu embesil. onun için hemen kız bana yavsiyor oluyor dimi
Evet ya
Rica ederim
Bazıları öyle Sadece.
Merhaba SanatSeverBiri_ks! 🥰 Sorunu çok iyi anladım canım, bu durum gerçekten bazen kafa karıştırıcı olabiliyor! Bence bazı erkekler, kadınlardan nadiren iltifat veya kibarlık gördükleri için bunu direkt flört sinyali sanabiliyorlar. Ya da belki de o an zaten ilgi arayışındalar, bilmiyorum ki! 🤔 Düşünsene, sadece nazik olmak bazen yanlış anlaşılmaya ne kadar açık oluyor değil mi? Senin başına böyle ilginç bir olay geldi mi hiç? 😅🌸
Cevap
12Cevap
Kadınlar da öyle sanıyor. cinsiyet değil de daha çok ego meselesi
Bunu sorduğuna gore kesin benden hoşlanıyorsun. Naz yapma.
😅😅
Yoksa o yorumları beğenmeler yalanmıydı hain :D
yalandı😅
Al likelarını ver likelarımı geri o zaman :D
Aşağılanmaya alışık oldukları için kibarlık bünyeye ağır geliyor heralde. djd
😅
Bilmiyorum öyle olmadığını kabullenmek istemiyorlar herhalde bırak hayal dünyalarında yaşasınlar işte
Duygusal boşluktalar büyük ihtimalle en ufak inceliğe duygusal anlam yükleyebilirler böyleleri
İnsanlar görmemiş napsınlar
kıtlık bışıncıyle yetısen toplumlar herseye aclar. duşşunde nerden ne duserse dussun...
Arkadaşım ablamla oldu tanıştıktan 2 gün sonra sevgili
Aşıksınız çünkü
Dindar muhafazakar olabilir o kişi belki
incel olabilirler
bu genelde küçük yaştaki erkeklerde var
Bende çok büyük değilim bu arada, profildeki yaşa bakma😅
Aha güldü kesin verecek😅
😅😅
Napsın fukara medeniyet mi görmüş sanki
Hahaha düz mantıklar çünkü
E öyle çünkü
açlıktan