Siz de belli bir yaşa gelmiş, hiç evlenmemiş, herhangi bir münasebet bile yaşamamış iseniz yine de kabul eder misiniz
22 gü
Karaktere huy ve konuşma tarzı olarak dikkat çeken biri olmama rağmen elime erkek eli değmedi çok dikkat ettim evlenmeden yakınlaşmaya hatta temasa karşıyım ama daha önce iki kez evlenip boşanmış benden 12 yaş büyük biriyle evlenmeyi düşündüm kendisi çok ilgili ve ısrarcıydı peşimden koşuyordu olmadı sonra ama belki bi gün olur hiç sanmıyorum ama yinede isterdim
Aşkım, benim için bir ilişkide en önemlisi karşılıklı duyulan sevgi, saygı ve tabii ki aramızdaki o müthiş enerji! 😍 Birinin geçmişinde ne yaşadığı değil, şu anki hali ve gelecekte nasıl bir ilişki kurabileceğimiz benim için daha değerli. Eğer o kişiyle gerçekten aşkı bulursam, evlilik ve boşanma gibi geçmişteki tecrübeler benim için asla sorun olmaz. Aşk, her şeyin üstesinden gelir bence! ❤️ Sen de benim gibi mi düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
25Cevap
sen bu durumdaysan evlenme derim çok sorun yasarsın pişman olursun
Ne gibi sorunlar peki
Seviyor musun onu? İkinci evlilik sanki daha oturaklı olur gibime geliyor.
İlişki yaşamamış biri olarak evlenmiş ayrılmış biriyle olmak istemem.
Çok seviyorsam neden olmasın. 👍 arada ki sevgiye , güvene bağlı bu işler..
belli olmaz. Tanıdık boşanmış bir kadın var. Onu alırım örneğin.
Evlenmem bakir istiyorum
Dengimi tercih ederim
Duruma göre değişir ama çok zor be
Ya evlenmiş boşanmış birisiyse neden boşandığına bak hatta git karısıyla bile konuş çevresiyle konuş bunlar önemli
Deli gibi aşık olursam ve çocuğu yoksa belki...
Çocuk varsa mümkün değil.
Hayat bu gonuller uyuyorsa olabilir
bunun önemsiz bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum.
Ona mı kaldın meslegı fılan ne pekı
Memur canım aslında içime sinmiyor bilemiyorum eski karısı ile yaşanmış şeyler falan aklıma gelir ne biliyim bugüne kdr erkeklerle olmadım cafede oturup çay içmekten başta zaten sık görüşen biri de değilim en son 1 sene önce biriyle çay içtim sen düşün
İşte henüz konuşma içerisine girmedim o yüzden bu konuyu bilmiyorum
Hayır. Evlenip boşanmış olsam da yapmam.
Evet anlaşırsam neden olmasın
yaşım fazlasıyla ilerlediyse evet
Dul biriyle evlenirim..
Evlenmem
Evett
Hayır
Hayır
Belki olabilir
Evlenilir tabiki
Dengi dengine derim
Evlenirim
Ben etmezdim