Evli doktora aşık oldum ama evli çocuğu yoksa birlikte olsam karısından boşanır mı ya da karısı boşar mı
27 gü
Evli doktora aşık oldum ama evli çocuğu yoksa birlikte olsam karısından boşanır mı ya da karısı boşar mı
Cevap
26Cevap
Kadınların doktor f antezisi aşırı derecede fazla gerçekten hastaneye gider doktorla yakınlaşırlar bir çoğu
Halbuki o doktor günde kaç kadına aynı muameleyi yapıyor
Arzulat ama verme. Karisini neden boşamasi gerektine dair sebep vermiş olursun. Istedigini alirsa boşamasina gerek yok
yok, arada sırada istediğin şeyleri aldırırsın amacına ulaşırsın işte
Sadece cinsellik olur, öteye geçmez. Hadi diyelim boşandı, yuva yıkanın yuvası olmaz zaten
Sor
Bosanirim derse onunla olma
Boşanmak derse onunla ol
sana evli öğretmen bul demiştim okulunda. daha rahat çakar sana
Asla bosamaz erkekler kurulu duzenlerini bozmaz , seninle eglenir gider evine , bosuna hayal kurma sonra sen uzulursun soylemis olayim
doktor tanıdkların var mı nasıllar
İstese vereceksin yani
Ortalık malisin sen şu an önce bi sakin ol
Kullan at yapar
Hahaha sadece seni de becermis olur
Boşanmaz arada beraber olur
Knk ver işte sonrasına sonra baksrsın
Hayır seni kullanır atar
neden
Yoo sadece yatırır işini görür evine yollar seni
şansını dene bence :)
sızde saglıkcıısınız doktor nasıllar
değişir bence iyi de var kötü de ben iyiyim mesela her konuda iyiyim hem de :)
eslerını cok aldatıyorlarmıs dogrumu bosanan cokmu
bilemem yorum yok
Ilk deneyimin. i olucam
Evet
Sen öyle san
Onla olacağına gel benle ol birlikte
Boşanmaz
Ne pok yersen ye
yuva yikma
Boşanmaz
Bakir misin ki
bakıreyım
Yani fiziğin iyiyse senle olur
karısından bosanırr benle evlenırmı
İşte fiziğine bağlı çok mutlu edersen
boşanmaz.
nerden bılıyorsun
bende karısına solerım karısı bosar
severse beni
bak nne yaptı bılıyormusun buna muayene oldum tayt gıymıstım gobek hızamda taytı elıyle hafıf ındırıdı ama muayene etmedı mesajmı vermıs sence yatalım gıbısınden
tamamda muayene etmedı baska yerımı ettı sadce taytımı elıyle ındırdı
sonrada ne oldu cerrah kendısıı bana dedıkı sana ılac yazdım bılgısayardan gel bılgısaayarımdan resmnı cek tamam sonra ben cekerken aldı elımden ver ben cekeyım dedı tamam dedım fazla ılgı degılmı
dimi fazzla ılgı degılde ne bu şimdi :)
ılacın resmını cektı eevt cok ılgılendı sasırdım acaba telınımı yazdı bakmadımda resme hhaha
yok burdan yazabılırım ancak
doktor yürümüşmü bana sence telefon olayında yoksa başından mı savmış
bencde basında atmak ıcın hızlıc tellle resım cektı
yok tatlıydı benım yasımdaydı doktor ılgımı cektı oyle
Onunla yattinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Anlıyorum ki kalbin birine kaymış ve bu durum seni çok düşündürüyor canım. Aşık olmak çok doğal bir duygu ama böyle durumlarda işler biraz karmaşıklaşabiliyor biliyorsun. Bir insanın evliyken başka biriyle ilişki yaşaması hem senin hem o kişinin hem de eşinin duygularına zarar verebilir. Onun karısından boşanıp boşanmayacağını kimse kesin olarak bilemez, bu tamamen kendi kararı ve çok kişisel bir konu. Böyle bir durumda herkesin canı yanabilir. Kendi mutluluğun ve huzurun için her şeyi baştan değerlendirmek en güzeli olur sanki, ne dersin? 🤔