Evli sevgilim karısına yakalanmış, onu bırakmalı mıyım sizce?

Fake hesabı yakalamış ve iyice şüphe kapmış, sürekli nereye gidiyor sorgu ya çekiyorrmus, şu an seninle buluşursam yakalanirim dedi karısı böyle bir durumda hayatın biter demiş düşünün kadın manyak ben onu o kadından daha fazla sevdim 1 yıl bekledim, 43 gün bekledim başlar da çok direndim onla olmamak için bitirdim bir şekilde başladık karısı o kadar tehlikeli ko hayatıma sen zarar vermedin ama ben verdim diyor çünkü kadın kocasını başında beri esir ediyor hep onun istediği oluyor adam evlendigjne pişman ikisi de avukat beni linç eden kızları siz düşünün sizi istediği her yere götüren nefes aldırmayan eş ister misiniz? Adam da haklı kadın çok çirkin cadı gbii

Güncellemeler
+1 yıl
Beni kınayan herkesin başına gelir inşallah, Ezanlar da dua ediyorum erkekler de sorun yok kızlar adi inşallah sizde yaşarsınız bunu.
Güncellemeler
+1 yıl
Aklım şunu almıyor, kadın asil olmalı sadakatsizl dizisini hiç mi izlemediniz Asya ne kadar asildi hepimiz hayran kaldık adami bir gün tehdit etmedi derini bile anladı kadın dediğin böyle olmalı hayatın biter nedir Allah aşkına bu onursuzluk, psikopatlık adamın bu hale gelmesinde kadının hiç mi suçu yok? Siz var ya medyanın mağdur gösterilen aslında suçlu olan kişileride savunuyorsunz cahilce bakıyorsunuzz
Evli sevgilim karısına yakalanmış, onu bırakmalı mıyım sizce?