Ama bamyprum huyu da yüzü de çirkin olanlar 3 sevgili yapmış, kafayı yiyeceğim, tecrübe de yok, çekingenlik de var ya, bekliyorum öyle de ömür geçiyor
1 ay
Ulaşılabilir gördükleri kızlara adım atıyorlar, sessiz kendi halinde duranlara ise bakmaktan öteye geçmiyorlar genelde. Ben de aynı durumu yaşıyorum ama umursamıyorum artık. Nasibinse seni bir şekilde bulur diyorlar
Aşkım ya, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! 🥺 Bazen öyle durumlar görüyoruz ki, insan "neden böyle?" diye düşünmeden edemiyor. Ama biliyor musun, önemli olan dışarıdan nasıl göründüğümüz değil, içimizdeki enerjiyi ve kendimize olan inancımızı nasıl yansıttığımız. Belki de o "kendini ön plana atan" dediğin kişiler, sadece daha açık ve cesur davranıyorlardır. 💃 Unutma, her çiçeğin kendi zamanı var açmak için! 🌸 Kendine güvenince ve adımlar atınca her şey değişir. Sence de öyle değil mi, canım? 💕
Cevap
6Cevap
Ben yinede herkese adım atarım her kadının bir zayıf noktası olur hiç bir kadın ilgiye kayıtsız kalamaz
Ben seni tanımak istesem
Ciddi ilişki niyetiyle bana bir şans verir misin
Çekingen olunca kimse gelmez
Çekingenlikten kastim 1 erkegi gzoume kestirdihim gibi gidip cilve yapmiyorum mesela ama millet yapip tavliyi4 ama ben yaoamiyorum cok ters geliyor
Ama benim yetistirilme tarzima cok ters be yapmacık geliyor bir de ne bilim jendimi basitlestirmis gibi hiisederom hani her begendigime cikve yaptigimj dusunsene ne kadar basitce
Öyle hatun arıyorum gün yüzü görmemiş
Arka planda kalınca görünmüyor
Sana uzak mesafe sevgılı bulalım.. sen bahstsızsın
20 yaşındayım daha 1 tane sevgilim oldu benimde
Özgüven meselesi
Ozguveni kuvvetli bir insanim ama bence yetistirilme tarzi ve tevrubeyle alakali cocuk yasta sevgili yapmis olanlar daha iyi bubtarz konulqrda daha cok sevgilisi olmus capkin kadinlar en iyisi bu onlari cok ozguvenli degil tevrubeliyi yaoiyir mesela bak sen ne yaparsan yap her daim tevrubeli gelip snei bulur bunu ozguvene baglamak cok yanlis benim ozguvenim cok mesela ama sevgili bulamıyorum cekimiyorum cunku her begendigim adamin yanina rahatca gufip cikve yaparsam bu cok basitce olur yanlis anlasilmak istemiyorum mesela
Takip at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?