Sevgilim benden ayrıldı lütfen yardım?

1 aylık bir ilişkim vardı ve her şey çok iyiydi sadece izinli günlerinde falan bana vakit ayırmıyor ve gittiği geldiği yerleri asla haber vermiyor, gün içerisinde kiminle nerede ne yapıyor çok nadir biliyordum. Arayıp sormuyordu bile beni ama buluşunca her şey mükemmeldi. Bugün yine haber vermeyince ben de arkadaşımla buluşacağım dedim ve aile dostumuz olan, yıllardır abim yani onunla dertleştik oturup ve bunu ondan saklamadım, trip attı adamlarla baş başa oturuyorsun diye ama kalkıp yanıma gelmedi yine de ve gel diye özellikle gitmeden önce belirtmiştim, o erkek arkadaşlarıyla oturmayı seçti. Bugün story atmış ama erişilemiyor yazıyordu. İçime bir kurt düştü ve fake kız Instagram hesabımdan istek attım baya konuştuk sohbet ettik hatta baya yürüdü ama sonrasında benim olduğumu anladı. Sonra ben de "bu oyundan sıkıldım" deyip kendimi ifşa ettim "küçük akıl oyunların ve senin sürekli darlamalarına, saygısızlığına gelemem bu konu burada kapandı sana değer ve ilgi vermiştim cozuttun sana saygım falan da yok" deyip üstüne bir ton laf söyleyip benden ayrıldı ve beni her yerden engelledi şu an. Aşırı kötüyüm şu an. Bakın ben gün içinde her şeyden haberleşme demiyorum sadece şuradayım buradayım gibi her ilişkide olan şeyden bahsediyorum. Ve kısa not abim dediğim adamı yıllardır ailem de tanıyor gerçekten benden yaşça büyük onun da kızı var. Ben gerçekten seviyor sanmıştım ama saygısız olduğumu söyledi. Ya ben çok aşırı üzgünüm ve şu an aşırı midem bulanıyor

Güncellemeler
16 gü
Storyisinj de bana kapatmış fake hesaptan gördüm *
Sevgilim benden ayrıldı lütfen yardım?