Şirketin mali müşaviri var her ay sonu faturaları almaya geliyor ve odamda uzun uzun kalıyor benimle sohbet ediyor hatta işlerim oluyor git de diyemiyorum çünkü hoş sohbet biri:) ilk başlarda aramızdaki iş ilişkisi resmiyetten bir şeyler yoktu içimde, sonra kilo almış çekici geldi ve gerçekten düzgün bir adam ufaktan bir hoşlanma oldu. Ama henüz ikimiz de açılmış değiliz aslında ufak elektriklenmeler oluyor geçen kahve yaptım ofise geldiğinde çikolata da ikram ettim o da bir dahakine ben getireceğim çikolata size dedi. Baya da sıcak aslında tavırları. En son geldiğinde beraber yürümeyi teklif ettim, o soruyordu çünkü çıkış saatlerimi vs, işim vardı acele çıktım yoksa uzun kalırdım yanınızda dedi ama yine de ben emin olamıyorum. Erkekler anlar konuşmaları da ekleyeceğim, sizce normal iş arkadaşı gibi mi yaklaşıyor yoksa ilgisi var da çekiniyor, daha yavaş ilerlemek mi istiyor? Diyebilir mesela beraber çıkarız bir akşam vs.. Of! Ne anlamalıyım.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, bu diyalogda gayet tatlı bir flörtleşme var bence! 🥰 Bayram planlarından bahsetmeniz, senin tur teklifin ve onun da "dönüşte tüyoları alırım sizden" deyip kalp emojisi atması bayağı hoş bir sinyal. 😉 Kesinlikle sadece iş arkadaşı gibi değil, seni daha yakından tanımak istediği çok belli. Sanki iş ilişkisinden öteye geçmek için minik adımlar atmaya çalışıyor. Sence de öyle değil mi, bu konuşma hoş bir başlangıç gibi duruyor? ✨