Fakulteden bi arkadaşımla mesajlasiyorduk zeki olmaktan konu açıldı bence sen zekisin buda kaniti gibisinden bi cümle kurdu. Sonrada "zeka ile güzellik aynı anda verilmiyor tezi doğruysa bilemem" dedi bende o an uykuluydum anlamadım "sen zaten beni tanistigimizdan beri anlamiyorsun" dedi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu konuşmadan anladığım güzelsin sen 😂😂 Adamın aklında sen "güzel ve zekisin" sana ağzıyla emin olmayan bir şekilde "bence zekisin" diyor ve ekliyor; "güzeller zeki olmaz aslında ama"
Insanin hosuna gidiyor ya😂
İltifat sevilir tabi
Sonrada sen beni zaten tanistigimizdan beri anlamiyorsun demesi tuhafima gitti😂
Bende bunun üstüne diyorum ki işte "seni görmedim ama malsın demek ki güzelsin bu teoriye göre"
Ayip oluyor
Varsayım işte bilemem
Resmen ilanı aşk etmiş çocuk fakat işte kizlarimiz e eşittir m c karesi evin metresi cam balkonun karesi sanıyor 😂😂😂
Konusmuyoruz ama ya😂😂
Anlamadığım için vazgeçmiş olabilir mi tanjant ve cotanjantini hesapla yaklaş biraz kız korkmaz sende 😉
Aman yok en son ben mesaj attım onun yazmasi lazım 😂
Bak sen sanki benim sana gönlüm var gibi gibi diyorsun bana değil yanlış anlaşılma olmasın çocuğa 😂
Onun anlayabilecegi sekilde değil 😂
Çocuk sana ilanı aşk ederken iyi sen ona bir şey dahi söyleme sonra benim ehliyetim evde kaldı kırmızı ışıkta geçmedim soldaki araba önüme kırdı hız limiti 50 kmmi ben 500 gördüm bahanelerle gerek yok türk polisi yakalar 🚓 😂
Ne yapmam lazim sence😂
Uyumam ilk başta yoksa uykusuz gözlerle karsisina çıkarsan TV'den Samara çıksa ona sarılır sana değil 😂
Hahaha😂 aman bilmiyorum da oluruna birakmak lazim herhalde
Aynı bolumde ya da siniftaysan bir konuyla alakalı yardımı işte 7 dereceden integral çözümü gibi yani çözümü neredeyse imkansız önemli olan bukusmaniz su cafedeyim gibi bir mesaj atabilirsin önemli olan problem değil gelmesini sağlamak hatta çağırırken de esprili mesaj atabilirsin adisyonu ödemeden kacariz 😂 bu emojiyle birleikte at önemli olan sen gelse gerisi önemli değil imajı vermen lazım şimdilik ücretsiz Limitin üst sınıra geçtin ibana gelen ders ücretinden sonra devam ederim 😂
Hahah sagol ama bu dedigini bile uygulayamam farkli sehirlerdeyiz😂 ibana gerek kalmadi😂😂
İban zaten çocuğu kulağından tutup getirmek için biz hayır Selenat insanlarıyiz Euro dolar hesap numaralarımız var başka ülkede olsanda sorun yok Papua Yeni Gine parası bile aker olur THY mi yoksa Emirates havayolları tercih edersin kafatası sağlam sanırım kırmadan getiririz paket kırmızı kurdele ikramızdir ekstra bir ücret talep edilmeyecektir ayrıntılı kutlama görüntüleri havafisek. comdan seyredebilirsin hiç sıkıntı yok çek senet kabul edilir 😂
Yok almayim😂
Bir müşteriyi daha kaybettik bu ekonomide iflas edeceğiz anlaşılan 😂
İmali konuşanların ne yakaladığını anlamaya çalışma, belki niyeti bilerek canını sıkmaktır. Senin değerin onun görüşlerine göre oluşmaz
Tabi oylede canimi sıkmalik bir sey soyledigini sanmıyorum
Bazen jeton geç düşüyor ben de😅 Tekrar okuyunca farkettim, hem güzelsin hem de zekisin demiş sana ve sana duyguları olduğunu da senin kendisini anlamadığını vurgulayarak ifade etmiş. Sana duyguları var, sana kur yapıyor.
Iste eminde olamıyorum bir yandan cunku tanistigimizda sevgilisi vardi iliskisi bitmek uzereydi ve senelerdir birbirimizi görmüyoruz
Emin olamamakta da haklısın lakin konuşmak istemesi, imalar da bulunması sana kur yaptığını gösteriyor bence ya da flörtleşmeyi çok seviyor
Bilmiyorumda oyle aylardir aklimda. Zaten cok mesajlastigim birisi de değil. Ama nedense son zamanlarda bu konuştuklarımizi düşünüyorum
Uykum açıldığında da anlamışsın ki.
Ya arkadasimda guzelsin falan dedigide oldu bi kackere sana yazan coktur falan demisti
Eeee
haksızsn yawru
Ne
ona ilgin azck olsn
Bundan sonra beni oven bir sey demedi zaten😂 bi adama benzetmiştim onu oyle onada attim bu cirkin yazmis bende adamin tipiyle ilgili yorum bile yapmadim😂
biraz sade bak
sshiplen
Konusmuyoruz bayagidirda ya
ne kadar dır
Yani 1 ayi geçti
hmm dedigi kadar güzel msn
Yani begenenler var
boy kaç senin
boy nsll
Yürüyor kanka
Daha oncesinde de birkac kere guzelsin demişti. Ama en son bu mesajlasmadan sonra bu kadar yakin konuşmadı 😂
Ya çocuk tatlıysa bir şans ver sen de adım at 😂
Sorun su ki eski sevgilimle sinif atkadasiydi hos simdi görüşmüyorlar.
Kesin o zamandan aşık sana 😂
Yok biz o zaman tanışmıyorduk sevgilisi vardi tanistigimizda o zamanda gene bir sey demişti bana arkadasima dedigimde o da şaşırmıştı yuruyor gibi cumleydi
Hayatım bu çocuk kardeşim olabilir o zaman dikkat et
Yav sak demek istemiştim
Yok artik hahahahahah😂
Tabi tabi sevgilisi varken bile öyle cümleler kuruyorsa ooo tam yav şaktır 😂
Ayy evet guven olmaz
Aynen be nerde okuyorsunuz siz
Adnan menderes
Aa çok iyi yerde okuyorsun ya
Bize ne AMC*k
Kız mı erkek mi
Erkek
Salla gitsin