Şimdi sen ne yapacaksın biliyor musun? bunu görmezden gelip hayatına devam edeceksin ve peki istediğin gibi olsun yazacaksın bak bakalım nasıl sonra geliyor.
ve geldiğinde kabul etme lütfen.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zamana bırakalım tek istediğim bu yazdı yani cebimde kal demek ki mi bu
Asla sorunu çözmeye çalısırım gibi şeyler söyleme ona hem bende özledim diyor hem mutlu olamayacağımızı anladım diyor hem istediğim gibi gitmiyorsa soğururum diyor yani tamm desen resmen senin psikolojini mahvedebilecek biri bu manipüle etmeye çalısıyor seni sakın kanma bende istediğim gibi gitmiyorsa soğuyorum de
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yazdım ki Dünden beri o kadar çok ağladım ki ben seni sevmeye başlamıştım çok kalbimi kırdın bir şey yapsam tama dicem ama ben seni bile isteye kıracak bir şey yapmadım lütfen buna inan konuşmamak istemekte haklısındır belki ama sana çok değer verdim ben neyse bazen saçmalıyorum dedim o da "İnan benimde senden farkım yok göğsüm daralıyor bunalıyorum daralıyorum çıkıl yolu bulamıyorum aynı şeyleri hissediyorum seninle" yazdı sonra zamana bırakalım tek istediğim bu yazdı napmalıyım
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben senin yerinde olsam cidden bir daha hic yazmam ne kadar darda hissedersen hisset hiçbir erkeğe eşine bile gerçek duygularını derinlemesine belli etme. Ki kaldı ki bu şahıs ne istediğini bile bilmiyor ve büyük ihtimalle şans versen bile bu seni çok yorar hep gider gelir. Yani tekrar konuşma fırsatınız olsa bile bence ona üzgünü kararsızım seni seviyorum özlüyorum gibi şeyler söylememelisin bu sadece onun g ö t ünü kaldırır. Ve üstüne kadar düşersen o kadar kaçar. Özlesen bile merhaba bile deme ne yapıyorsun nasılsın gibi şeyler yazma o gerçekten bunları hissediyorsa yani sana yazdıklarını o bunu sana hissettirir ve belli eder yazar arar umursar ama arasa ve yazsa bile yine hemen uzun uzun mesajlar ve emojiler canımlı cicimle olma ve hemen cevap verme ona
Soran
+1 yıl
Öyle yapıcam ama bahane bence ayrılmak uzaklaşmak istediği için yaptı sanırım bunu yazar mı tekrar bilmiyorum ben çok aptalım keşke hiö tanışmasaydım bu halde olmazdım sürekli böyleleri buluyo beni anlam veremiyorum sorun belki de bendedir neyse sizi de fazla boğmak istemiyom uzun uzadıya yazmışınız zaman ayırıp allah razı olsun çok teşekkür ediyorum sizin gibi insanlar iyi ki var 💜🌹
Cevap sahibi
+1 yıl
Böyle erkeklerle ve insanlarla tanısmamız doğanın kanunu aslında böylelerini tanımak işe yarıyor ilerisi için en azından ne istemediğini öğreniyorsun ve güçlü biri oluyorsun fark etmeden. Yazar tekrar eminim dengesiz erkekler hep yazar hep cepte tutmaya çalışıt ama asla tam anlamıyla sevgili olmaz bu yüzden hiç ona yüz vermemeni öneririm. Rica ederim ne demek hemcinsimin güçlü durduğunu görmeyi seviyorum♥️
Soran
+1 yıl
Bende öyle kabullenip kaldığın yerden yola devam etmeli insan ne demiş şair "yarı yolda ölse de en yürekten yoldaşın dileğe doğru at salmalısın" iyi geceler diliyorum🌹
Çook geç, bu noktaya geldiyse bitmiş demektir, gönlü çoktan yola çıkmış. Üstelersen süreci hızlandırırsın, sorgulama hiçbir şey yapma, senlik bir şey yok ortada.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu konuşmadan sonra 3 5 bir şey daha konuştuk aramak istediğinde arayabilirsin tabi ararsan yazdı bende 3 5 bir şey yazdım sonra şunu yazdım *Dünden beri o kadar çok ağladım ki ben seni sevmeye başlamıştım çok kalbimi kırdın bir şey yapsam tama dicem ama ben seni bile isteye kıracak bir şey yapmadım lütfen buna inan konuşmamak istemekte haklısındır belki ama sana çok değer verdim ben neyse bazen saçmalıyorum* yazdım o da bunu yazdı "benimde senden farkım yok göğsüm daralıyor bunalıyorum daralıyorum çıkıl yolu bulamıyorum aynı şeyleri hissediyorum seninle" sonrada zamana bırakalım tek istediğim bu yazdı amacı ne bunun
Amacı dengesiz ne istediğini bilmeyen korkağın teki. Bundan bende de vardı geç uyandım mevzuya ama bi daha ne düşerim ne birinin düşmesine müsaade ederim aynı hataya.
Maalesef görüntüleri göremiyorum, dolayısıyla konuşmanın detaylarını öğrenemedim. Ancak duygusal karmaşık ilişki durumları her zaman zor olabilir. Eğer karşındaki kişinin seni isteyip istemediğine dair net bir cevap alamıyorsan, belki açık ve dürüst bir konuşma yaparak ne hissettiğini paylaşabilirsin. İletişim ve anlayış her zaman önemlidir. Unutma, sen değerlisin ve doğru ilişkiyi hak ediyorsun. Başkalarının senin hislerini manipüle etmesine izin verme ve kendine iyi bak. 🌟
Kanka o erkek mutlu olamayacağımızı anladım diyorsa bitmiştir lütfen kapanışı yapmasını bil peki teşekkür ederim de ama bu şero oğlu şeroda şöyle bir problem var önce sana özledim diyerek ümit veriyor sonra uyumlu değiliz diyor mahsus yaptığını düşünüyorum kafanı iyice karıştırmak istemiş aman bacım kuetul
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok yazdım zaten daha da asla yazmam Allah'a emanetsin vs vs yazdım kapanışı yaptım
Evet bunu yazdı Rahatsız olmadım ama çabaladığın için teşekkür ederim dediğin gibi olmayınca olmuyor bir kere soğudun mu kalp bir daha eskisi gibi olmuyor anlayışın için teşekkür ederim Allah’a emanet ol dikkat et kendine bende teşekkürler dedim bıraktım
Ne istediğini bilmeyen erkek vakası. Kuzum sence seni isteseydi böyle dengesiz davranır mıydı? Seven net olur..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yazdım ki işte "Dünden beri o kadar çok ağladım ki ben seni sevmeye başlamıştım çok kalbimi kırdın bir şey yapsam tama dicem ama ben seni bile isteye kıracak bir şey yapmadım lütfen buna inan konuşmamak istemekte haklısındır belki ama sana çok değer verdim ben neyse bazen saçmalıyorum"
O da geri "İnan benimde senden farkım yok göğsüm daralıyor bunalıyorum daralıyorum çıkıl yolu bulamıyorum aynı şeyleri hissediyorum seninle" bunu yazdı sonra da zamana bırakalım tek istediğim bu yazdı napmalıyım
Klasik ve klişe erkek bahanesi. Hem ilişkiyi bu hale getiren o. Hem de göğsü daralıyor ve bunaliyor muymuş... kuzum yalan... Madem bunalıyor daralıyor o zaman niye zamana bırakmayı seçti. "Özür dilerim seni üzdüğüm için yanlış şeyler söyledim affet beni" de diyebilirdi dimi.. Zamana bırakarak zaman kazanmaya çalışıyor senden gitmek için.
Soran
+1 yıl
Çok güzel yazmışınız ben biraz aptalım ki sevdiğini düşündüm böyle yazınca çok yardımcı oldunuz zaman ayırdınız çok teşekkür ediyorum ❤️🌹
Sonunda farklı şeyler yazdı yine kafam karıştı ben dedim ki beni çok üzgün sana değer veriyodun vs vs işte o da" İnan benimde senden farkım yok göğsüm daralıyor bunalıyorum daralıyorum çıkıl yolu bulamıyorum aynı şeyleri hissediyorum seninle" bunu yazdı sonra zamana bırakalım yazdı be yapmalıyım şimdi ben
Kişiyi tanımadığım için tam olarak bir şey diyemiyorum ama birşeyden çok eminim seven kişi ne olursa olsun araya mesafe koymaz uzaklaşmaz tamam bazen herkesin aklı karışabilir düşünmek isteyebilir ama bunuda beraber aşmak tır sevgi çünkü Uzak kalmak sevdiğinden insana iyi gelmez seven hiç kimseye iyi gelmez.
Evet haklısın insan çok sevince bazen kabul etmek istemiyor anlamak istemiyor ama işte kabul etmek lazım zorlamamak lazım çünkü sonra üzülen kişi yine sen oluyorsun
Ben alıştım ya hep böyleleri denk geliyo nedense doğru dürüst hiç ilişkim olmadı en uzun süreni 5 aydı o da uzaktan İlişkiydi allah kahretmesin 1 kere gördüm öyle işte en iyisi oydu kötüsünü sen dülğn hep aldatma kandırmalar yalanlar vs vs İşte 😂😂
Üzüldüm şimdi senin için 😃hep öyle olur zaten çünkü aynı kişiler birbirine denk gelmez hep biri iyi biri kötü olur doğru kişiyi bulan gerçekten çok saklıdır bu hayatta inşallah sende bir gün senin gibi birini bulursun senin gerçekten değerini bilecek kişiyi
Bir şey istemedi ben biraz garip davranıyordum yani onu biraz ezikledim falan ama şakasına yapmıştım ona alındı çok kırılmış özür falan diledim ama bu şekil işte
Rahatsız olmadım ama çabaladığın için teşekkür ederim dediğin gibi olmayınca olmuyor bir kere soğudun mu kalp bir daha eskisi gibi olmuyor anlayışın için teşekkür ederim Allah’a emanet ol dikkat et kendine bunu yazdı ne diyeyim daha bitti