Güncellemeler
+1 yıl
Bu kisiyle 1 yil konusuyoruz ara ara 1 hafta sevgili olmustuk ama sonra arkadas olarakta kalmak istemedim bu kisi bitirmek istemedi arkadasca ama kafami cok karistiriyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yardim eder misiniz? Mesajda soylemeye karar verdim buyur dedi derdimi anlaticam fikirlerinize ihtiyacim var heyecan yapınca sacmaliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İtiraf edilemeyen bir durum var ve çocuk bunu pek umursamıyor.
Merak etmiyor bile ama 2 hafta oncede bana haksizlik ettigini siyleyip ozurdileyen kisiydi
Hiç önemi yok. Bir anlık duygu boşluğu ile söylemiş olabilir. Fakat burada önemsemiyor gibi.
Iste tam olarak sorun bu konusacagim konu bu. Ben aşirı boyle hassas yapiya sahibim Allahta brni boyle yaratmis herkes cok yargilayip garip karsilasada maalesef bazi seyler cogu insani bir uzerken beni bin üzüp, etkiliyor. Dengesiz tavri yani tuhaf iste kendimi cokta ifade edemiyorum ama cok doluyum.
Çok uzatma bana kalırsa, sonuçta sana bir insan hak ettiğin değeri vermiyorsa orada çok kalmamalısın.
Bana kendimi hem degerli hem degersiz hissettiriyor. Bana sadece yükseldigi zamanlar yaziyir bazen oyle olmadigi zamanlarda da yazdigi olmus ama sanki bosluktan. Benimle ne icin konusuyor durust olmasini istiyicektim. Hayatimda cok insan yok duygusal anlamda da cok kisi olmadi bu kisiyle iki olmustu ama iste bu kisiyle arkadasca konusmaya basladik ben o sekil konusmak istemedim bu bitirmedi boyle dengemi bozdu acikcasi vr ben bu ksiyle bir kere bile oturmadim sadece evimin yakininda calisiyor bana acilmisti 1 yil konusuyoruz ve hoslaniyorum ama ona belli etmedim belli ettigim zaman oldugunda bana baya kotu davranmıştı gormezden gelmisti yok saymisti sonra bu pesimde kostu brn uzak durmaya calistim yine aynisini yapiyor
Ne için konuştuğunu söylese sana dürüst olacağını düşünmüyorum. Sadece libidosu yüksekken sana yazıyordur ve duygularını açmana rağmen böyle davranıyorsa amacı açıktır zaten.
Henuz açmadim duygularimi
Bir insana duygu açmana gerek yok ki, onun için değerliysen zaten ayarlamaya çalışmaz veya böyle davranmaz. Direkt dana odaklanır.
İnsanlar da bir sey aramak cok saçmaymiş umut, sevgi her neyse işte. Insanlar yalniz birakir sizi. Düştüğünüzde etrafiniz da kimseyi bulamazsiniz. Ama Allah öyle değil araniz da olan herseyi bilmesine rağmen, defalarca günah işlemene rağmen seni senden daha iyi bilmesine rağmen insanin bir zamani olur siğamaz hicbir yere, siğinamaz kimseye, içi yorulduğu zaman. O zamanlar Allaha siğindiginiz zaman içinizde yorgunlugu biliyor, dinliyor, sizinle ilgileniyor bunu icinize gelen huzurla anliyorsunuz. Ben burdayim diyiyor gece uyandirir, huzuruna davet eddr derdini dinler, seni daha cok yalnizlastirip hatta iyi dedigin ama aslinda kotu olan insanlardan seni koruyp kenfinr yakinlaştirmak icindir bazi seyler. Anlamayiz. Umudum var insanlardan değil ama. Kimseden buyuk beklentilerimde olmadi ama işte büyuk geldi herkese. Bunu soyliyicektim
Siliyim mi o zaman
Uzaktan yorum yapmak kolaydır ama ben kız olsam beni pek önemsemeyen ve sadece bu durumlarda yazan birisini silerim.
Benimde hatalarim oldu
Bende onu ittim
Şunu söyleyeyim. İki tarafta bunu yaptıysa bir sorun yok. Farkına vardıysanız bu sorun olmamalı ama bildiği halde yapıyor gibi görünüyor ve bence normal değil. Ama bu kadar açıklamaya bakarsak sen de bir şeyler olsun istiyor gibisin, o yüzden kalbinin sesini dinle.
Konu ne ki yani ne kadar onemli olabilir ki yuz yuze buluşmak için
Kafami karistiriyor dengemi bozuyor bu konu benimle hem konusmak istiyor hem istemiyor gibi hrm sevgili olmak istiyor hem olmak istemiyor gibi asiri dengemi bozdu
Kız hoşlanıyor sanırım erkek herşeyin farkında özgüvenli bir sekidle ağırdan satıyor
Simdi sormaya karar verdim tabi dedi yazicam ama uzun biraz
Ayrılıyorsun diye yorumladım
Sen seviyor musun?
Evet sevgi denirmi bilmiyorum ama hoslaniyorum
Bacaklarını atmandan belli onu biraz anladım ama sen bir anda öyle bir şey söylemişsin ki kötü bir şey gibi algıladım
Kotu zaten yani ona diyeceklerim
Ne diyeceksin ki
Bana kendimi hem degerli hem degersiz hissettiriyor. Bana sadece yükseldigi zamanlar yaziyir bazen oyle olmadigi zamanlarda da yazdigi olmus ama sanki bosluktan. Benimle ne icin konusuyor durust olmasini istiyicektim. Hayatimda cok insan yok duygusal anlamda da cok kisi olmadi bu kisiyle iki olmustu ama iste bu kisiyle arkadasca konusmaya basladik ben o sekil konusmak istemedim bu bitirmedi boyle dengemi bozdu acikcasi vr ben bu ksiyle bir kere bile oturmadim sadece evimin yakininda calisiyor bana acilmisti 1 yil konusuyoruz ve hoslaniyorum ama ona belli etmedim belli ettigim zaman oldugunda bana baya kotu davranmıştı gormezden gelmisti yok saymisti sonra bu pesimde kostu brn uzak durmaya calistim yine aynisini yapiyor durust olmasini istiyicem
Dürüst olmasını bekleme seni yine oyalar. Direkt bitir her şey ortada zaten
Mesajda sorayim simdi
Bir sekilde icimdekileri soylemezsem bitmez icimi kemirir
Tamam sor hemen
Cevabını bana da söyle
Ama brnim biraz uzun ya yazdim tabi buyur dedi
Sor bakalım ne diyecek
Biliyor musun sen duygusal anlam da hayatima giren ikinci kişiydin ve 1 yıl hiç vakit gecirmesekte ve sevgili felan olmasakta senin davranışlarindan olsa gerek ya da surekli dengemi bozarak, bana bir iyi, bir kotu hissettirip surekli seni düşünmemi sağliyarak, ya bu zamana kadar ara ara konuşarak yaptin galiba ama benim senden kaçma sebebim sana kapılmamak içindi ve üzülürüm korkusuyla tam bırakamiyordum kendimi sana seninde davranislarindan kaynaklı. Yani açik konusucam sende ilkleri yaşamak isterdim. Beni öpmrk istedigini soylemen bile beni heyecanladiriyordu. Senden öncede, sonra da karsıma cikan herkese evliyim der ya da baska sey soyler kimseyide hayatima almak istemedim. Sen bence kötü bir insan değilsin ama beni nedense üzüyorsun. Dürüst sekilde benimle neden konuştuğunu ya da konuşmak istemediğini soylesen bana karsi dürüst yaklaşsan olur mu? Kafamı çok karıştırıyorsun bunu yazicaktim
Yaz
Ben olsam direk arardım
Ne görmek lazım okudum. Zaman ayırmaya çalışacak
Buz gibi adeta derin dondurucu gibi
Mesajda sorayim mi
Diyeceklerimi soyliyim mi
olur goruselim demis. hepsi bu
Çocuk acaba ne anlatacak ya demiş
Pekte oyle dememis merak bile etmemis gibi
Ne geleceği belli değil mırmır
Bana kendimi hem degerli hem degersiz hissettiriyor. Bana sadece yükseldigi zamanlar yaziyir bazen oyle olmadigi zamanlarda da yazdigi olmus ama sanki bosluktan. Benimle ne icin konusuyor durust olmasini istiyicektim. Hayatimda cok insan yok duygusal anlamda da cok kisi olmadi bu kisiyle iki olmustu ama iste bu kisiyle arkadasca konusmaya basladik ben o sekil konusmak istemedim bu bitirmedi boyle dengemi bozdu acikcasi vr ben bu ksiyle bir kere bile oturmadim sadece evimin yakininda calisiyor bana acilmisti 1 yil konusuyoruz ve hoslaniyorum ama ona belli etmedim belli ettigim zaman oldugunda bana baya kotu davranmıştı gormezden gelmisti yok saymisti sonra bu pesimde kostu brn uzak durmaya calistim yine aynisini yapiyor
Bana karsi durust davranmasini istiyicem
Bence senin de hayatında başka kimse olmadığından buna düştün. Kendini özgürleştir
Var oarda dengemi bozdu
Çok soğuk
Evet ama oncesi boyle degildi
Şu an öyle görünüyor
Atabilirsin yorumlarım
Konu ne
Yardımcı olabilirim
Dedimi anlaticam sor dedi ama benim uzun
Bakın bu
Biliyor musun sen duygusal anlam da hayatima giren ikinci kişiydin ve 1 yıl hiç vakit gecirmesekte ve sevgili felan olmasakta senin davranışlarindan olsa gerek ya da surekli dengemi bozarak, bana bir iyi, bir kotu hissettirip surekli seni düşünmemi sağliyarak, ya bu zamana kadar ara ara konuşarak yaptin galiba ama benim senden kaçma sebebim sana kapılmamak içindi ve üzülürüm korkusuyla tam bırakamiyordum kendimi sana seninde davranislarindan kaynaklı. Yani açik konusucam sende ilkleri yaşamak isterdim. Beni öpmrk istedigini soylemen bile beni heyecanladiriyordu. Senden öncede, sonra da karsıma cikan herkese evliyim der ya da baska sey soyler kimseyide hayatima almak istemedim. Sen bence kötü bir insan değilsin ama beni nedense üzüyorsun. Dürüst sekilde benimle neden konuştuğunu ya da konuşmak istemediğini soylesen bana karsi dürüst yaklaşsan olur mu? Kafamı çok karıştırıyorsun
Bunu ozet nasil geceyim
Evli miymiş o
Özele gelsene
Hayir
Evli degil 26 yasinda bekar
Yavrum sen yedwkmişsin. Bee